Никой не иска емблемата на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Никой не иска емблемата на ЦСКА
Имаме си достатъчно фенска маса която да мисли за отбора , не ни трябват "лилави" и някакви други индивиди да мислят за нас.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
percival написа:Имаме си достатъчно фенска маса която да мисли за отбора , не ни трябват "лилави" и някакви други индивиди да мислят за нас.
То се вижда, лично ти, колко можеш да мислиш
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Искам да попитам след като емблемата/разбирай марката/ ви е заложена и в последствие е обявена на търг от НАП вие имате ли право да я ползвате? Просто ме интересува казуса.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
puf-paf написа:Искам да попитам след като емблемата/разбирай марката/ ви е заложена и в последствие е обявена на търг от НАП вие имате ли право да я ползвате? Просто ме интересува казуса.
Да!
- blue avalanche
- Контакти:
Какво ще стане,ако Т.Батков,например,купи емблемата?Или Тръста "Синя България".
Просто ме интересува казуса.
blue avalanche написа:Какво ще стане,ако Т.Батков,например,купи емблемата?Или Тръста "Синя България".
Т. Батков да купи нещо !?. Ти съвсем изкука !
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

blue avalanche написа:Какво ще стане,ако Т.Батков,например,купи емблемата?Или Тръста "Синя България".
Ще сменят емблемата. Не знам, дали в това понятие "марката" влиза и името, но тогава ще трябва да сменят и него, а ако Батков или Тръстът са достатъчно пъргави, никога повече няма да има отбор с име ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
tiamat написа:Хубаво де, тия задължения ( пък и на другите), не бяха ли обезпечени със земи някакви? Не могат ли да продадат тия земи и да си вземат парите?
Някой може ли да отговори на този въпрос? Много ме интересува казуса
-
Карамел Му
- Контакти:
Кашчей написа:blue avalanche написа:Какво ще стане,ако Т.Батков,например,купи емблемата?Или Тръста "Синя България".
Ще сменят емблемата. Не знам, дали в това понятие "марката" влиза и името, но тогава ще трябва да сменят и него, а ако Батков или Тръстът са достатъчно пъргави, никога повече няма да има отбор с име ЦСКА.
Кашоний,явно не отбираш от правна материя.В подобни казуси е упоменато,че ФЛ/физ лице/ или ЮЛ/юрид. лице/,придобива освен емблемата и дълговете на ЦСКА,които директно се вписват в пасивите на свързания със ФЛ или ЮЛ клуб.В случая ПФК Левски от кв Подуене.
Като пишеме глупости,дай поне да са юридически издържани
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Карамел Му написа:Кашчей написа:blue avalanche написа:Какво ще стане,ако Т.Батков,например,купи емблемата?Или Тръста "Синя България".
Кашоний,явно не отбираш от правна материя.В подобни казуси е упоменато,че ФЛ/физ лице/ или ЮЛ/юрид. лице/,придобива освен емблемата и дълговете на ЦСКА,които директно се вписват в пасивите на свързания със ФЛ или ЮЛ клуб.В случая ПФК Левски от кв Подуене.![]()
Като пишеме глупости,дай поне да са юридически издържани
При тоя не винаги се получава
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!