Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Rofles » 17 авг 2015 12:14

suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Явно ще стане тройната врътка ,Ковачич в Реал ,Ияраменди в Ливърпул а Лукас в Интер. Кофти врътка .

Аз пък ще съм доволен.
Така или иначе опитахме за Ковачич, но не стана, Лукас се изчерпа, а на Ияраменди му трябва ново начало.

Да така е ,опитахме за Ковачич ,но момчето не иска да играе в Ливърпул за съжаление . Лукас се изчерпа ,точно така ,но Ияраменди ми е далечен и незнам дали той ще има качествата да измести Данчо Роджърса . Разберете ,мен ми трябват халфове ,които да са по добри от Данчо и по този начин да го изхвърлят на пейката .Защото той бърка много играта ! Ако имахме друг халф на негово място ,през тия 4ри години ,сега щеше да имаме много по голямо ниво и успехи ,бъдете сигурни . Вижте как играе един Касорла примерно бе пичове ? Или Джонджо ? Вижте един Йозил и ми ги сравнете с Данчо ? Ми тя разликата е от земята до небето бе .Погледнете как винаги търсят пас напред ? Погледнете движенията им ? Как може да не ви се иска ,подобни умни и технични играчи в Ливърпул, незнам ? Недоумявам .
Яд ме е за Ковачич ,защото при едно негово евентуално идване , вероятноста Данчо да седне на пейката ,щеше да бъде много по голяма .
Вижте ,толкова е просто . 4римата отзад са ясни ,пред тях пускаш Джан , Минлър , Коутиньо,Фирмино,Стъридж и Бентеке и мачкаш наред .
Ибе да играе ,докато се върне Стъридж и след това може да излиза някой мач титуляр ,в зависимост вече от противника и схемата на игра ,това е .Толкова е просто .

Имам един въпрос към тебе.. Как очакваш един себеуважаващ се мениджър да сложи на пейката играча, който е направил капитан на отбора си ?
Изображение[/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 авг 2015 12:23

Rofles написа:
suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Явно ще стане тройната врътка ,Ковачич в Реал ,Ияраменди в Ливърпул а Лукас в Интер. Кофти врътка .

Аз пък ще съм доволен.
Така или иначе опитахме за Ковачич, но не стана, Лукас се изчерпа, а на Ияраменди му трябва ново начало.

Да така е ,опитахме за Ковачич ,но момчето не иска да играе в Ливърпул за съжаление . Лукас се изчерпа ,точно така ,но Ияраменди ми е далечен и незнам дали той ще има качествата да измести Данчо Роджърса . Разберете ,мен ми трябват халфове ,които да са по добри от Данчо и по този начин да го изхвърлят на пейката .Защото той бърка много играта ! Ако имахме друг халф на негово място ,през тия 4ри години ,сега щеше да имаме много по голямо ниво и успехи ,бъдете сигурни . Вижте как играе един Касорла примерно бе пичове ? Или Джонджо ? Вижте един Йозил и ми ги сравнете с Данчо ? Ми тя разликата е от земята до небето бе .Погледнете как винаги търсят пас напред ? Погледнете движенията им ? Как може да не ви се иска ,подобни умни и технични играчи в Ливърпул, незнам ? Недоумявам .
Яд ме е за Ковачич ,защото при едно негово евентуално идване , вероятноста Данчо да седне на пейката ,щеше да бъде много по голяма .
Вижте ,толкова е просто . 4римата отзад са ясни ,пред тях пускаш Джан , Минлър , Коутиньо,Фирмино,Стъридж и Бентеке и мачкаш наред .
Ибе да играе ,докато се върне Стъридж и след това може да излиза някой мач титуляр ,в зависимост вече от противника и схемата на игра ,това е .Толкова е просто .

Имам един въпрос към тебе.. Как очакваш един себеуважаващ се мениджър да сложи на пейката играча, който е направил капитан на отбора си ?

Ами като има по добър халф на пейката ,в един момент и специалисти и медии и публика дори би трябвало да грабнат този мениджър и да го принудят да направи промяната за доброто на Ливърпул . Но за съжаление Данчо е англичанин и всичко това се случва в Англия .
Така че ,моя отговор към теб е ..никак.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 авг 2015 15:05

Rofles написа:

Нали за Брендън говорехте или нещо съм изпуснал? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 17 авг 2015 20:08

Чакал...ще ни кажеш ли кой е този халф и да...кога е било това...тогава
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 17 авг 2015 21:51

wu_dnica написа:Чакал...ще ни кажеш ли кой е този халф и да...кога е било това...тогава

Забравили сте за слуховете за Ковачич още преди началото на трансферния прозорец.Още тогава коментирахме с Гил и още някои че Интер ще им се наложи да продават заради ФФП.Ако бяхме по-настоятелни Интер щяха да клекнат.Сега ситуацията е друга.Реал ще вземат един от най-високоценените млади играчи а ние ще вземем тотално излишния им Ияраменди, поредния чиято кариера е в застой и ние ще сме отново отбора възраждащ нечия кариера.
Естествено като обираме ненужните и недоказани футболисти от топ отборите и добавяме към тях звездите на изпадащите или едва оцелели отбори няма как да се причислим към топ отборите.
Всички които плюете Бенитез и Кени се замислете за разликите в трансферите им и тези на Роджърс.Когато Бенитез взе Торес беше един от най-обещаващите нападатели в Испания, когато взе Сисе (въпреки че се провали главно поради тежките травми) беше нееднократен голмайстор на Франция, когато Кени взе Суарез и Керъл първия беше водещ голмайстор на Холандия а втория(въпреки разочарованието от него е в пъти по-добре от Борини,Балотели и Ламбърт взети заедно) водеше листата на голмайсторите в Англия.Роджърс от своя страна взе Борини с 10-на гола в кариерата си, Балотели с капацитет при ужасно добър сезон от максимум 10 гола(защото не бие дузпи и преки свободни) и Ламбърт пред пенсия.Дори и в този прозорец трансферите са му далеч от на двамата предшественици - Бентеке е далеч от водещ голмайстор,Ориги с неговото темпо ще стигне двуцифрен брой голове след няколко години и Ингс който едва ли някой му минава през главата че може да избухне с 15-20 гола.Прибавяме и типичното за средняци наемане на излишни футболисти(Моузес,Сисоко,Манкийо !!!!).
4-то трансферно лято с Роджърс начело и за топ играчи има само слухове и нито един осъществен трансфер.Набляга се на количеството за сметка на качеството което е типично за средняците.Погледнете трансферите на всички топ отбори в Европа и вижте дали всичките имат 17 трансфера за 2 години(изключвайки Юнайтед които упорито се стремят да заприличат на нас с разликата че те като видяха че Ди Мария и Фалкао не стават за тях се отърваха веднага а ние плащаме заплати на Борини, Алън и подобни от години.
Аз вече свикнах че към настоящия момент (дали Роджърс виновен или ФСГ не знам ) не трябва да обръщам внимание на слух който ни свързва с качествен играч.Приказките из форума за Ковачич,Педро и въобще всеки футболист който ще ни вдигне класата са на принципа гладна кокошка просо сънува.
И миналия сезон и този слуховете за топ играчи се оказваха само напразни надежди.Сплавта между недоказани футболисти и обрани от изпадащите ( за Богдан резервата на 18-я в Чемпиъншип не се нуждае от коментар, другите отбори дадоха повече пари за резервни вратари околкото ние за титулярния ни) няма как да те превърне в топ отбор.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 18 авг 2015 00:41

Кени може да е взел Керъл, но в никакъв случай не е взел Суарез. Трябва да си страшно наивен за да си мислиш, че Суарез е трансфер на Кени... :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 18 авг 2015 00:42

Нужно ни е едно крило до края на трансферния прозорец и това се вижда ясно от 2-та официални мача........ Лалана винаги си е трагичен, Айб не може да се разчита цял сезон на него, а Маркович е трагичен и той.............
Ляв бек същото исках, но моя любимец Морено се надявам да влезне в час и Гомес да бъде алтернатива според зависи от противника ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 18 авг 2015 00:44

mitko9311 написа:Нужно ни е едно крило до края на трансферния прозорец и това се вижда ясно от 2-та официални мача........ Лалана винаги си е трагичен, Айб не може да се разчита цял сезон на него, а Маркович е трагичен и той.............
Ляв бек същото исках, но моя любимец Морено се надявам да влезне в час и Гомес да бъде алтернатива според зависи от противника ;)

Фирмино е човека!
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 18 авг 2015 00:48

Едно крило определено ни трябва, но в такъв случай трябва да се освободим от Лалана или Маркович.А парите похарчени за тях пак ли на Далглиш ще ги пишем ? Или на Бенитез ? Или на Шенкли :?
Отделно, че за мен единственото добро крило в момента на пазара е Педро, но интересът ни към него е нулев.Бе въобще не мисля, че ще вземем крило до края на трансферния прозорец.Остават 14 дена, а ние с каква скорост работим на пазара просто...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 18 авг 2015 01:00

wu_dnica написа:
mitko9311 написа:Нужно ни е едно крило до края на трансферния прозорец и това се вижда ясно от 2-та официални мача........ Лалана винаги си е трагичен, Айб не може да се разчита цял сезон на него, а Маркович е трагичен и той.............

Фирмино е човека!

Фирмино не е достатъчно бърз, но тръгне ли му играта ще помага много ;) Трябва много бързо и остро крило което да ги минава и да я вади остра за Бентеке, защото там му е силата на Бентеке видя се днес 2 по-добри центрирания с реален шанс за гол вкара едното, а при другото малшанс и много добро спасяване на Боруц ;) Естествено зависи срещу кой играем може да излезнем и без крила, но крило си трябва :)

daduradam написа:Едно крило определено ни трябва, но в такъв случай трябва да се освободим от Лалана или Маркович.А парите похарчени за тях пак ли на Далглиш ще ги пишем ? Или на Бенитез ? Или на Шенкли :?
Отделно, че за мен единственото добро крило в момента на пазара е Педро, но интересът ни към него е нулев.Бе въобще не мисля, че ще вземем крило до края на трансферния прозорец.Остават 14 дена, а ние с каква скорост работим на пазара просто...

Няма да се освободим от тях най-много да се даде Маркович под наем, въпреки че Лалана веднага бих го махнал от отбора просто няма с какво да помогне докато сърбина миналия сезон в едни 3-4 мача загатна, че има потенциал, но въпроса е ще го развие ли ;) Крило винаги може да се намери освен Педро просто трябва да се търси точния човек. Стига глупости точно тая година няма нищо бавно в трансферната поитика взеха се всички играчи без Бентеке рано рано като за Бентеке мъчеха да свалят цената затова се забавиха. Според мен сега Ливърпул не търсят нови и евентуално ще се вземе някой нов ако се разкарат Балотели, Борини, Енрике и примерно Лукас ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”