Мнениеот acmilan » 27 дек 2009 02:41
Нямам фейсбук и нямам намерение да имам.Съгласен съм,че няма как да е случайно налагането на тази т.нар. "социална мрежа",но ми се струва,че някои хора леко попресилват нещата...Всеки човек знае рисковете от ползването на интернет като цяло и в частност фейсбук.Аз имам компютър от година и нещо,като преди това не съм се чувствал неинформиран или социално неинтегриран в обществото,дори напротив.Манипулацията ни залива отвсякъде,но винаги съм твърдял и продължавам да го правя,че всеки човек допуска тя да му влияе в различна степен и в крайна сметка отговорност за действията и състоянията си,носи само и единствено той.Също така винаги съм смятал,че съм до голяма степен неподатлив на манипулация,но такива хора на практика не съществуват...И накрая,полезно е да се съмняваме в много неща,да ги анализираме,дори да се страхуваме от тях.По този начин се пазим по-добре.Както е казал мъдрият български народ "страх лозе пази".Разбира се,щом някой се притеснява толкова от профил в дадена интернет мрежа или от регистрация в мобилен оператор,има какво да крие и губи...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.