Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Madonna » 12 авг 2015 10:18

CTAHKO написа:
vaskonti написа:Коя е българската електронна медия, Би Би Си ли? :roll:

Къде е статията на Би Би Си 8-)И какво ще да означава "предполагаема руска ракета" :roll: По кои закони, предполагаемата ракета не може да бъде украинска 8-)

http://www.bbc.com/news/world-europe-33865420

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 авг 2015 10:23

Madonna написа:
CTAHKO написа:

Къде е статията на Би Би Си 8-)И какво ще да означава "предполагаема руска ракета" :roll: По кои закони, предполагаемата ракета не може да бъде украинска 8-)

http://www.bbc.com/news/world-europe-33865420

После да не ни питате къде е тази анти-руска пропаганда ;) Ей затова Хитлер е трепал евреите :!: Хайде сега да ми отговориш и на другото въпросче за предполагаемата руска ракета 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 авг 2015 10:44

На Прокопиев платената медия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 авг 2015 10:53

Чакайте малко, то тоя БУК много ясно, че е направен в Русия :roll: Въпросът е, коя е армията, в която е на въоръжение съответната установка ( ракета ) ;) Демек, кой е стрелял по самолета ;) Очаквано, темата ми за тероризма беше вкарана в общия тюрлюгювеч без хората да си дават сметка до какво могат да доведат споменатите там събития и действия на "съюзнически" държави :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 авг 2015 10:57

boabbb написа:Очаквано, темата ми за тероризма беше вкарана в общия тюрлюгювеч без хората да си дават сметка до какво могат да доведат споменатите там събития и действия на "съюзнически" държави :roll:

По принцип такива теми се сливат веднага, виж темите за плюване по Русия стоят и никой не ги закача.
А иначе случващото се в Украйна е нагледен пример за ставащото в арабските страни, където американците раздават мир, любов и свобода.
С разликата, че вместо крайни ислямисти(джихадисти) в Украйна има бандеровски отрепки, ама те ще ядат и руски и полски чеп, ако нещо много се разшават.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 авг 2015 11:06

boabbb написа:Чакайте малко, то тоя БУК много ясно, че е направен в Русия :roll: Въпросът е, коя е армията, в която е на въоръжение съответната установка ( ракета ) ;) Демек, кой е стрелял по самолета ;) Очаквано, темата ми за тероризма беше вкарана в общия тюрлюгювеч без хората да си дават сметка до какво могат да доведат споменатите там събития и действия на "съюзнически" държави :roll:

Именно за това става въпрос 8-) Дали не е анти-руска пропаганда. Ей така тънко и лекичко настройване на общественото мнение. В Сирия какво стана с подобния аналогичен случай с химическото оръжие 8-) Всички в един глас ревнаха, че е Асад и после като се оказа, че използвания химикал е произведен в Англия, всички млъкнаха 8-) Ама така и не чухме някой да обвинява англичаните за това, че Англия са използвали химическо оръжие в Сирия 8-) Да не говорим, че никой не зададе неудобният въпрос, как това оръжие се е появило в Сирия и е в ръцете на същите тези, които сега са ИДИЛ 8-) Та толкова с безпристрастието на световните медии 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 авг 2015 11:08

Джон Кери: Китай и Русия вероятно ми четат имейлите
:lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 авг 2015 11:23

HoUs4oOL написа:
Джон Кери: Китай и Русия вероятно ми четат имейлите
:lol:

Ми, ако им ги праща ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 авг 2015 12:08

Поздрав за Мадоната!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fUis9yny_lI[/youtube]
пп.Но да знае! Все още няма МиГ-28 8-) ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

BETEPOK

Мнениеот BETEPOK » 12 авг 2015 12:25

FLANKER написа:Поздрав за Мадоната!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fUis9yny_lI[/youtube]
пп.Но да знае! Все още няма МиГ-28 8-) ;)

Не може да бъде! Аз съм гледал МиГ-28 поне в няколко филма, в един от тях дори беше невидим![offtopic]Само четният номер стоеше малко странно, но пък иначе веднага си личеше как наглите руснаци са откраднали за свои цели технологията и външния вид на F-5.[/offtopic]
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”