Пирин Бл - Ботев Пд / 09.08.15 / 20:00ч. 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пирин Бл - Ботев Пд / 09.08.15 / 20:00ч.
Честита заслужена победа 
Като гледам как копаят дъното Пирин, ми е ясно кой ще е единия изпаднал, ако не променят нещо. Не може повече от полувреме да си с човек повече и повече от 15 минути с двама повече, и да направиш само 2 читави атаки. До сега само с Черно Море играха добре и от тогава...
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
ss1914 написа:Като гледам как копаят дъното Пирин, ми е ясно кой ще е единия изпаднал, ако не променят нещо. Не може повече от полувреме да си с човек повече и повече от 15 минути с двама повече, и да направиш само 2 читави атаки. До сега само с Черно Море играха добре и от тогава...
Аз знам и втория изпадащ
Най-хубавата новина е че си имаме вече ВРАТАР
Браво за старанието на всички ама с тези глупави картони ми късат нервите, не казвам че не са заслужени, а че играят така в не толкова рискови ситуации. Малко и съдията се изсили за някои картони според мен ама как и да е станалото станало.
Пирин тичаха много, и направиха доста изнервящ мача до края за нас, заслужават поздравления за напъните малко повече класа да имаха и щяха да ни стъжнят живота.
Честита победа и все с такова желание да играят нашите.
Пирин тичаха много, и направиха доста изнервящ мача до края за нас, заслужават поздравления за напъните малко повече класа да имаха и щяха да ни стъжнят живота.
Честита победа и все с такова желание да играят нашите.
БОТЕВ Пловдив
-
На линияslash1912
- Контакти:
Сами сме си виновни за картоните.Съдията показа абсолютно еднакъв критерий,както и в неотсъждането на дузпи.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Agnostic front 1912
- Контакти:
Честита победа!След червения картон да си призная очаквах,че ако измъкнем равен ще е добре!В крайна сметка с 9 човека взехме мача!!!WTF!
Браво на момчетата! 
Последна промяна от Agnostic front 1912 на 09 авг 2015 22:43, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
slash1912 написа:Сами сме си виновни за картоните.Съдията показа абсолютно еднакъв критерий,както и в неотсъждането на дузпи.
Прав си, картоните си бяха абсолютно заслужени! Дано да няма контузии при тренировките през седмицата, че оставаме съвсем без защита за мача със Славия, то тя и без това ще е много експериментална........
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
От квартал Столипиново никой не пише, да не са им спрели ''нета'' ? 
Не тока са им спряли 
-
На линияslash1912
- Контакти:
Силни са само преди мач,след това обикновено се покриват 
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]