Синьо сърце написа:Тук искам да направя едно уточнение: израснах с комшийче-русначе, винаги съм имал някаква симпатия към тях, но никога не съм бил русофил. Не се и интересувах особено от проблемите на Русия. Но безумните чебъри с помия, изливани от години срещу тях, ме накараха да се поразровя и да поразуча как стоят нещата. Едно време по СДС митингите викахме Ю Ес Ей и се ебавахме с петолъчките и комунизма, и с СССР-нормално. Но после нещата се оказаха не съвсем такива...
Инвазията на САЩ по цял свят ме изуми-ама нали демокрация, свобода-а то каква излезе? В един момент си правеха каквото искат, без да бръснат ООН, закони, спогодби-та това Хитлер не е правил! Русия мълчеше, бедна и унизена, предадена от Горбачов и Елцин-никой не се занимаваше с нея. И в един момент, когато почнаха да възраждат боен потенциал и да стъпват на краката си-стана страшно. Именно тогава прозрях- онези няма да мирясат, докато не я смажат. Както Наполеон и Хитлер-тя им е нужна поробена и като ресурси. Не се и свенят да го кажат в прав текст. Това не мога да приема...
Русия има много проблеми-и като стандарт, и като инфраструктура. Бил съм там един път-на мача ЦСКА М-Левски. Има ги. Но ако няма Русия, кой ще спре САЩ да дерибействат и ограбват света?
Никой. Никакъв шанс. Затова взех тяхната страна. И затова всякакви лопатаджии, които сипват помия и бълват простотии, стрелят с атомния лайномет срещу Русия за спорта-няма да ги оставя. А аз захапя ли нещо-няма пускане. Докрай.Това е...
Ето на тази позиция е.
Някак си симпатични са му, но не е русофил. Не се е интересувал особено от темата ( личи си от всякъде), но се поразровил

и открил.......
Русия ще ни спасяват от западните империалисти - все едно е цитирано от пропагандните филми по времето на комунизма, само че тогава беше МОГЪЩИЯТ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ - цялата прогресивна част на човечеството.
Великан! Уникален!
И на края......Леле майко, бегайте, че стана страшно! Хвърля ли някой помия по Русия, той - защитник Отечества, ще се бори до край.
И както всички воленсидеровски братя, сложил отдолу "България над всичко". Къде бе? Анцунг без ланец!? Някак си не си отива, нали?
Е на това му се вика истински "разгромвач" във форума на гонг. Браво! Гоуемец!