Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

polmazpolm
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот polmazpolm » 04 авг 2015 15:23

Синьо сърце написа:
polmazpolm написа:И?

Ами, без злорадство ще ти върна иронията отпреди малко. :) Опита се да ми обясняваш неща, с които съм наясно отдавна :) . И то са ми ясни от самите руснаци-от техните реакции, анализи и критики. Нямаше нужда да носиш вода от девет кладенеца, та в този линк те сами са си го казали. И са посочили грешките си.( изключвам тия с "филипополската шайка" ).

Ами, не знам кое ти е толкова весело. Толкова по-зле за теб, след като знаеш тези "грешки" и си на позицията, на която си. А в отношението на Русия спрямо България са се натрупали толкова много подобни "грешки", че те се превръщат в една постоянна линия на антибългарска политика.
Да, в Русия е имало и има нормални хора, които критикуват едно или друго действие на властта, подобно на Немцов, но това не променя "грешките". Най-много някой да си "замине" без време. Подобно на Немцов.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 авг 2015 15:51

polmazpolm написа:Ами, не знам кое ти е толкова весело. Толкова по-зле за теб, след като знаеш тези "грешки" и си на позицията, на която си. А в отношението на Русия спрямо България са се натрупали толкова много подобни "грешки", че те се превръщат в една постоянна линия на антибългарска политика.
Да, в Русия е имало и има нормални хора, които критикуват едно или друго действие на властта, подобно на Немцов, но това не променя "грешките". Най-много някой да си "замине" без време. Подобно на Немцов.

Ами весело ми е. Можеше да се сетиш сам за този извор, та си имай едно наум следващия път, като решиш да ми преподаваш уроци. Щото определено си се надценил и трудно ще ми преподадеш нещо. Това менторско тонче някак олеква...
На коя позиция съм?
На позицията да премълчавам за сръбските агенти, пратени в Западна България, за да организират бунтове срещу София и да направят " съединение" на тези територии преди Цариградската конференция, та тя заедно с нашето да признае и тяхното?
Не съм.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 04 авг 2015 16:41

Синьо сърце написа:
polmazpolm написа:Ами, не знам кое ти е толкова весело. Толкова по-зле за теб, след като знаеш тези "грешки" и си на позицията, на която си. А в отношението на Русия спрямо България са се натрупали толкова много подобни "грешки", че те се превръщат в една постоянна линия на антибългарска политика.

Ами весело ми е. Можеше да се сетиш сам за този извор, та си имай едно наум следващия път, като решиш да ми преподаваш уроци. Щото определено си се надценил и трудно ще ми преподадеш нещо. Това менторско тонче някак олеква...
На коя позиция съм?
На позицията да премълчавам за сръбските агенти, пратени в Западна България, за да организират бунтове срещу София и да направят " съединение" на тези територии преди Цариградската конференция, та тя заедно с нашето да признае и тяхното?
Не съм.

Само, че по отношение на Немцов грешиш и то много - Немцов, а и не само той беше пълен поставеник на САЩ, т.е. неговата позиция не е коректив, а препредаване на политиката на американците спрямо Русия... Ако случайно си спомняш самият Немцов беше спряган доста време за поста и за заместник на алкохолика Елцин, но последният тогава направи първото нормално нещо в управленската си кариера - като разбра на кого е поставеник, изгони Немцов като мръсно и краставо псе от властта...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 04 авг 2015 16:43

Синьо сърце написа:
polmazpolm написа:И, не. Това не е интерпретация. Това е логично свързване на фактите.

Логиката е едно, а реалността-друго. Ето нещо, дето не си се сетил да направиш: реакциите в руския печат за Съединението. Ще ти бъде любопитно да узнаеш, че някои от нещата, които се опитваш да прокламираш, са детайлно засегнати там и казани от самите руснаци. Определено има самокритика-прочети:
http://www.viaevrasia.com/bg/%D1%80%D1% ... D0%B0.html

Самият автор на статията е един от най-добрите историци по темата в момента не само в България...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Мнениеот manolovplamen » 04 авг 2015 16:58

Синьо сърце написа:Тук искам да направя едно уточнение: израснах с комшийче-русначе, винаги съм имал някаква симпатия към тях, но никога не съм бил русофил. Не се и интересувах особено от проблемите на Русия. Но безумните чебъри с помия, изливани от години срещу тях, ме накараха да се поразровя и да поразуча как стоят нещата. Едно време по СДС митингите викахме Ю Ес Ей и се ебавахме с петолъчките и комунизма, и с СССР-нормално. Но после нещата се оказаха не съвсем такива...
Инвазията на САЩ по цял свят ме изуми-ама нали демокрация, свобода-а то каква излезе? В един момент си правеха каквото искат, без да бръснат ООН, закони, спогодби-та това Хитлер не е правил! Русия мълчеше, бедна и унизена, предадена от Горбачов и Елцин-никой не се занимаваше с нея. И в един момент, когато почнаха да възраждат боен потенциал и да стъпват на краката си-стана страшно. Именно тогава прозрях- онези няма да мирясат, докато не я смажат. Както Наполеон и Хитлер-тя им е нужна поробена и като ресурси. Не се и свенят да го кажат в прав текст. Това не мога да приема...
Русия има много проблеми-и като стандарт, и като инфраструктура. Бил съм там един път-на мача ЦСКА М-Левски. Има ги. Но ако няма Русия, кой ще спре САЩ да дерибействат и ограбват света?
Никой. Никакъв шанс. Затова взех тяхната страна. И затова всякакви лопатаджии, които сипват помия и бълват простотии, стрелят с атомния лайномет срещу Русия за спорта-няма да ги оставя. А аз захапя ли нещо-няма пускане. Докрай.Това е...

Ето на тази позиция е.

Някак си симпатични са му, но не е русофил. Не се е интересувал особено от темата ( личи си от всякъде), но се поразровил :!: и открил....... :?:

Русия ще ни спасяват от западните империалисти - все едно е цитирано от пропагандните филми по времето на комунизма, само че тогава беше МОГЪЩИЯТ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ - цялата прогресивна част на човечеството.
Великан! Уникален!

И на края......Леле майко, бегайте, че стана страшно! Хвърля ли някой помия по Русия, той - защитник Отечества, ще се бори до край. :geek:
И както всички воленсидеровски братя, сложил отдолу "България над всичко". Къде бе? Анцунг без ланец!? Някак си не си отива, нали?
Е на това му се вика истински "разгромвач" във форума на гонг. Браво! Гоуемец!

:( :( :(
Само Левски!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 авг 2015 17:12

Много интересно. Каква трогателна тирада! Направо се шашнаха всички потребители. Евалам ти праим, изнасилвачо на майки!
Но когато се появява новорегистриран акаунт, пишещ единствено в темата за политика, някои въпроси възникват от само себе си. Още повече, когато паралелно с него с активира друг, бил неактивен дълго време. А хората тук не са тъпи никак...
Гледам, в резултат на великата просветителска дейност никой няма желание да комуникира с тези акаунти. На мен също ми става досадно и се извинявам на всички, че бях участник в пълненето на темата с досадни и скучни страници. След такива феноменални факти и доказателства на просветителите е редно да останем безмълвни. Това, че някои тръгнаха като аслани, пък сега реват насрани си е техен проблем. Нервност, злъч, безсилие...
Евтина история. Слабо изпълнение, нулева аргументация. С една дума-досада!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Мнениеот manolovplamen » 04 авг 2015 17:40

Е на това му се вика разгром! ;)
Друг път, като някой напише нещо във форума ( в която и да е тема), не се прави на "курназа на махалата" който привиква някой минаващ през неговата улица да го пита "що минава от там", защото е твърде вероятно да се оттеглиш отново наакан. Ок? ;)
Последна промяна от manolovplamen на 04 авг 2015 17:56, променено общо 5 пъти.
Само Левски!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 авг 2015 17:48

manolovplamen написа:Е на това му е вика разгорм! ;)

И то такъв, че си загубил ума и дума и си писал "разгорм". :)
Не се спичай, мурзилка! Дерзай. Тресни една злобарка да освободиш напрежението и се успокой.
Лека нощ!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 авг 2015 17:53

Синьо сърце написа: Затова взех тяхната страна.

Ето това ти е проблемът! Първо - България над всичко, но на страната на Русия и ги защитаваш докрай. Пък преди това си бил за ю ес ей, както и някой други русофили тук са казвали. Не знам дали е така наистина или сте се наговорили, но всички русофили първо са за САЩ и в един момент за Русия. Няма как да звучиш сериозно като взимаш чужда страна и дори си я мениш. Най-малкото в единия случай си на грешната страна, да не кажа и в двата. И след като сам се дискредитираш, че грешиш с избора си, как мислиш, че изглеждаш отстрани и как някой да те взима насериозно? Уж голям българин, но ще защитава със зъби и нокти Русия... и то защото някакви уж щели да я смажат... Ами защо не си на страната на чеченците, грузинците, или дори украйнците, срещу Русия в спора им. Те са по-малки и слаби и могат да бъдат смазани от руснаците. Не че е сигурно де- справка Финландия мачка руснаците 1940г. Но от това излиза, че не е причината бедните, горките и слабите. И въобще как мислиш, че можеш да спориш, след като си пристрастен? Дори пренебрегваш България за сметка на Русия. Щом искаш да си на страната на Русия в спора им със САЩ - добре. Но да пренебрегнеш България за чужда сметка, вече не е нормално. Цялата им политика е срещу нас- обиждат ни, мразят ни, ограбват ни, убиват ни, заповядват ни какво ли не и си на страната на руснаците, а не да защитиш своето. Явно под своето разбираш Русия или някоя друга рубличка. Защото е много съмнително, как ти и другите най-големите русофили сте нон-стоп тук.

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Мнениеот manolovplamen » 04 авг 2015 18:01

Player написа:
Синьо сърце написа: Затова взех тяхната страна.

Дори пренебрегваш България за сметка на Русия.

Не, "дори", а това е основният проблем.
Те, воленсидеровските братя свалят Альоша от наряд, а след това му слагат върбови клонки на паметника.
От върба стават хубави свирки.....
Много е важно да развяват знамето "България над всичко".
Само Левски!

Върни се в “Свободна зона”