1.Научи се какво е флуд и тогава пиши безмозъчна разпоретино.
2.Така и не отговори на въпроса ми,явно те е страх да не да не сравним моя и твоя отговор и да ти лъснат долните манипулаторски игрички.
3.Поста на който трябва да отговориш:[offtopic]И разбира се пак не отговори на въпросите:
1.Защо Русия търси споразумение с Австро-Унгария?
2.Каква е изгодата на Русия да не се създава голяма славянска държава на Балканите,а тези територии да са под Австрийско и Турско управление.
3.Кой се страхува от голяма славянска държава на Балканите,Русия или Австро-Унгария?
4.Вярно ли е твърдението на професор Пантев от клипа.Ако не,кое точно не е вярно?
[vbox]22da69b487[/vbox]
Ето и моето мнение по въпроса:[offtopic]1.Да уточним ситуацията в която се провеждат срещите между Русия и Австро-Унгария.
Русия се готви за война с Турция.Това става след като Русия е разбита в Кримската война.Тогава Русия тръгва да воюва с Турция,но изведнъж се оказва,че воюва срещу Великите сили в Европа.Даже неутрална Австро-Унгария застава срещу Русия и я принуждава да се оттегли от Дунавските княжества. В резултат руската армия вдига обсадата на Силистра и се маха от Дунавските княжества!Русия е разбита в Кримската война от Великите сили.Сега предстои отново да води война с резаците като военно е по-зле въоръжена от Турция.Страха от ново повторение на Кримската война кара Русия да потърси споразумение с великите сили.За това са тези договорки с Австро-Унгария и Великобритания.
2.Русия има изгода на Балканите да се създаде силна славянска държава,Австро-Унгария не.
3.Австро-Унгария се страхува от силна славянска държава която да и е съсед(Сърбия или федерация между Сърбия и България).Сърбия е естествен враг на австрийците и всички знаем как след малко повече от 30 години след РТВ започна ПСВ .
4.Професор Пантев казва истината.[/offtopic][/offtopic]
4.Условията ми бяха ясни и човека поиска да намеря линка,аз не съм го карал насила.
[offtopic]

[/offtopic]
5.polmazpolm,колкото и да бягаш от въпроса защо Русия отива на договорки с Австро-Унгария,той си остава да виси със страшна сила.Очаквам адекватен отговор,но надали ще го получа.
6.В Руско-Турската война загиват 80 хиляди руски войници.Всеки 4-ти войник загива в нея.
1,2,3,4-бог да просто човека дал живота си за свободата на България!1,2,3,4-бог да просто човека дал живота си за свободата на България!1,2,3,4-бог да просто човека дал живота си за свободата на България! И така 80 000 пъти!Малко признателност към тези хоора не е излишна.