Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- velomaster
- Контакти:
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00
Рибаря ще тръгне да се доказва,и ако бразилците си дадат малко зор Левски ще бъде прегазен като Сърбия през 1915 г.С тия деца къде са тръгнали срещу милионната селекция на Гела! 

Защото словото на кръста е глупост за тия дето погиват,а за нас които се спасяваме е Божия сила!
JESUS NAZARENUS REX IUDAEORUM
JESUS NAZARENUS REX IUDAEORUM
Кафу ще е готов за Левски.Много е вероятно да дебютира.
Мачкай ве, надъхал съм се тоя път да изкъртя тръбите на клетката

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- BlackNBlue
- Контакти:
[offtopic]
Това да не ти е Монтана - Ботев Пд.
[/offtopic]
DarkPsy написа:5:0
Това да не ти е Монтана - Ботев Пд.

BlackNBlue написа:[offtopic]DarkPsy написа:5:0
Това да не ти е Монтана - Ботев Пд.![]()
![]()
[/offtopic]
Точно, че не е, тях ги бият с по 6

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Този път си мисля,че ще ни бият с много голове 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Сватбарят ще е съдия.
Честито на печелившите.
Честито на печелившите.
Отпадането на Лудогорец от Милсами ми донесе голямо удоволствия, но пък беше прекалено скоро. От друга страна, от тогава, когато купата бе синя мина доста време, така че логично идва ред да им напълнят кошницата подобаващо. Избирам си този вариант, понеже няма как и двата отбора да страдат едновременно, а един безличен хикс не би ми донесъл толкова голямо удоволствие. 

- metodito
- Контакти:
Нямам идея къв ще е резултата. Знам едно: ние ще се хвърлим на 100про. Голям гъдел се превърна Разград в последните години за "Левски", а миналата година бандата на Гонзо как ги натупа... За разлика от други случаи ще кажа, че Роман трябва да е на бека. В мачовете за купата той неутрализира успешно Мисиджан, а ако крилото им е във форма е половината им отбор. Не знам ще паднем или не, но бием ли ги, ще е голямо шоу, още повече с техен съдия.
Очаквам поне една измислена дузпа и разбира се жълти картони за неправилно дишане.
Хехе, В група се обади. Какво ви остава освен да гледате професионалистите и да завиждате. Айде, догодина, до амина, ако може никога, пак ще се срещнем...
Не ги знам новите им, но Роман, Краев, Йорга и Бедоя са футболисти, които нямаха миналия шампионат. Не им знам новите по-добри ли са.

Отпадането на Лудогорец от Милсами ми донесе голямо удоволствия, но пък беше прекалено скоро. От друга страна, от тогава, когато купата бе синя мина доста време, така че логично идва ред да им напълнят кошницата подобаващо. Избирам си този вариант, понеже няма как и двата отбора да страдат едновременно, а един безличен хикс не би ми донесъл толкова голямо удоволствие.
Хехе, В група се обади. Какво ви остава освен да гледате професионалистите и да завиждате. Айде, догодина, до амина, ако може никога, пак ще се срещнем...
Въпросът е футболистите дали имат нужните качества, за да изпълнят тактическите му указания.
Не ги знам новите им, но Роман, Краев, Йорга и Бедоя са футболисти, които нямаха миналия шампионат. Не им знам новите по-добри ли са.