Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Нищо не играхме първото полувреме и това е истината! Не знам причините, а и не е моя работа. Но сега, с човек по-малко, да направим чудо, като това на финала за купата... безценно, само дето е мноооого трудно и почти невъзможно! Остава да вярваме и да чакаме... 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Паланков спаси мача и по-скоро аз оправдавам решението да прави фал с цената на втори жълт картон, защото резултата ставаше 2:0 и чао, а сега шансовете остават.

black sea написа:Трагична защита и нищо напред. Жалко, много жалко, тия Динамо не са нищо особено...
С този треньор толкова....
Последна промяна от Iceberg на 23 юли 2015 19:04, променено общо 1 път.
Причина: неспазване т.6 от Правилата на форума
Причина: неспазване т.6 от Правилата на форума
-
- Контакти:
Тъжното е, че при 0:0 с 11 души ние изглеждахме, като че ли първия мач сме били с 3:0.. Слаби сме и трябва да си го признаем. Реално и за "А" група не сме кой знае какво... А тука някои мислеха, че видиш ли, че ги бием на реванша. То още в първия мач се видя второто полувреме, че ние сме абсолютно импотентни пред вратата
Сандьо много се отваря, ама довечера ще ядат датският вюрст беройските шматки
.

-
- Контакти:
PFC Litex написа:Паланков спаси мача и по-скоро аз оправдавам решението да прави фал с цената на втори жълт картон, защото резултата ставаше 2:0 и чао, а сега шансовете остават.
къде ги виждаш тея шансове... Ние нямахме атака, един удар на Райков и това е
Честно казано сега си мисля, че най-накрая ще заиграем футбол, след гола и червения картон имам предвид. Даже си мисля, че ще направим пак геройство и ще ги отстраним. Само че не мога да разбера защо сме толкова сковани когато всичко уж ни е наред. Тькмо Кулибали малко стабилизира играта си и те ни емнаха отляво. Говорим как отиваме с настроение за победа, а аз такова вьобще не видях. Чак когато изтьрвем питомното се сещаме да играем. Айде отпуснете се най-накрая и им разкажете играта на тия. Всичко е в главата на нашите футболисти и тяхната психика. Знаем че могат, остава сега да го покажат.
Мляко с ориз написа:PFC Litex написа:Паланков спаси мача и по-скоро аз оправдавам решението да прави фал с цената на втори жълт картон, защото резултата ставаше 2:0 и чао, а сега шансовете остават.
къде ги виждаш тея шансове... Ние нямахме атака, един удар на Райков и това е
Докато незавърши мача и резултата е 1:0 шансове имат.

Малко, много малко му трябваше на този отбор - стабилен централен защитник, Ернандес и един приличен нападател, но...Има купа, но няма пари, така си е...
После ме плюйте, че нападам Спасов, че е удобен и не взе нападател и защитници. Ето ви сега резултата от работата му....