aleksandrov77 написа:Thsmith написа:Едуард Сноудън е просто обикновен предател за американците. Не е борец за никаква система.
Джорж Сорос е един от най-големите левичари и социалисти в щатите. Мразен е от дясната страна на спектъра и като цяло от слоновете. Има симпатизанти само при "магарето" + други леви групи. Последното нещо което ще защитавам е идеалите на Сорос. Кажи речи ми е противен колкото Путин.
Аз смятам, че ти казах какво защитавам няколко пъти. Направих го на български, но ако не го разбираш... мога да ти го кажа и на английски или на френски. По-добре ли ще го разбереш? Казах ти, че съм поддръжник на либертарианството и в частност на минархизмът. За какъв световен ред ми говориш? Нещо неясно ли съм написал?
Да ме наричаш Соросоид е все едно аз да ти викам Луковист(от Христо Луков)
---
пп Защо удобно подмина аналогията с Ветров и не коментира нея, а борецо за православие, демокрация и човешки права?
Едуард Сноудън е предател само за американската върхушка налагаща НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ! Той не е предател за обикновения американец, защото с разкритията си им помогна да прогледнат в каква "демократична" държава живеят!
Значи Владимир Ветров е герой на всички народи по света, включително на съветския (всичките републики), а е предал само върхушка налагаща кретенския световен ред? Помогнал е на всички да усетят демокрацията?
Ако ще ми отговаряш, прави го както трябва. Не ми отговаряй на само един от редовете, а на всички въпроси. Не си избирай удобни и да подминаваш неудобното. Ако не, прости си мълчи и признай тезата си като несъстоятелна.