Властите на Ню Йорк махнаха бюст на Едуард Сноудън от парк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Властите на Ню Йорк махнаха бюст на Едуард Сноудън от па

Мнениеот Thsmith » 18 юли 2015 18:20

aleksandrov77 написа:
Thsmith написа:Едуард Сноудън е просто обикновен предател за американците. Не е борец за никаква система.
Джорж Сорос е един от най-големите левичари и социалисти в щатите. Мразен е от дясната страна на спектъра и като цяло от слоновете. Има симпатизанти само при "магарето" + други леви групи. Последното нещо което ще защитавам е идеалите на Сорос. Кажи речи ми е противен колкото Путин.
Аз смятам, че ти казах какво защитавам няколко пъти. Направих го на български, но ако не го разбираш... мога да ти го кажа и на английски или на френски. По-добре ли ще го разбереш? Казах ти, че съм поддръжник на либертарианството и в частност на минархизмът. За какъв световен ред ми говориш? Нещо неясно ли съм написал?
Да ме наричаш Соросоид е все едно аз да ти викам Луковист(от Христо Луков) :lol:

---

пп Защо удобно подмина аналогията с Ветров и не коментира нея, а борецо за православие, демокрация и човешки права?

Едуард Сноудън е предател само за американската върхушка налагаща НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ! Той не е предател за обикновения американец, защото с разкритията си им помогна да прогледнат в каква "демократична" държава живеят!

Значи Владимир Ветров е герой на всички народи по света, включително на съветския (всичките републики), а е предал само върхушка налагаща кретенския световен ред? Помогнал е на всички да усетят демокрацията?

Ако ще ми отговаряш, прави го както трябва. Не ми отговаряй на само един от редовете, а на всички въпроси. Не си избирай удобни и да подминаваш неудобното. Ако не, прости си мълчи и признай тезата си като несъстоятелна.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юли 2015 18:32

Охлюв ако ти плащат руснаците,ще те разбера.Но ако го правиш безплатно,значи си пълен олигофрен.Всъщност като се замисля най-вероятно ти плащат.Доказано бе,че руснаците имат специални отдели,които манипулират общественото мнение в интернет форумите.Форумът на Гонг е много благоприятен за такива манипулатори,защото всеки може да поства каквито и си иска теми.Освен това аудиторията е от сравнително млади хора,които по-лесно могат да се поддат на манипулация.Освен това е ясно,че феновете от футболните агитки по принцип имат по-скоро крайнодесни пристрастия,като забелязвам,че успешно играеш на тази струна.Всеки ден излизаш с теми,които са успешно манипулирани и няма как случайно да ти хрумват.Според мен си руско мекере,който си е продал задника на руснаците.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юли 2015 18:36

Прави впечатление,че началният ти пост е много добре подготвен професионално.А когато отговаряш на друг потребител лъсва истината колко си ограничен.Т.е темите ти ги пишат в руското посолство професионалисти.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 18 юли 2015 18:37

Thsmith написа:Значи Владимир Ветров е герой на всички народи по света, включително на съветския (всичките републики), а е предал само върхушка налагаща кретенския световен ред? Помогнал е на всички да усетят демокрацията?

Ако ще ми отговаряш, прави го както трябва. Не ми отговаряй на само един от редовете, а на всички въпроси. Не си избирай удобни и да подминаваш неудобното. Ако не, прости си мълчи и признай тезата си като несъстоятелна.

Владимир Ветров е идеалист и наивник, който е вярвал, че от Запада ще дойде нещо по-добро за Русия! Западняците са го подвели и излъгали! Но идват на власт американските марионетки Горбачов и Елцин!
Все пак се опълчва на СССР, която по това време беше считана Империята на Злото! Днес новата Империя на Злото се казва САЩ!

Виж Георги Ифандиев е уважаван от мен човек! Той е антикомунист, който критикува освен комунизма , критикува и НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Той си позволи да нарече САЩ Съветски Американски Щати! Той прекрасно вижда аналогия между системата на Комунизъм и система на Нов Световен ред!
Ако има някакви разлики между комунизма и Новия Ред , то те не са в полза на Новия Световен Ред!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 18 юли 2015 18:42

mirodes написа:Охлюв ако ти плащат руснаците,ще те разбера.Но ако го правиш безплатно,значи си пълен олигофрен.Всъщност като се замисля най-вероятно ти плащат.Доказано бе,че руснаците имат специални отдели,които манипулират общественото мнение в интернет форумите.Форумът на Гонг е много благоприятен за такива манипулатори,защото всеки може да поства каквито и си иска теми.Освен това аудиторията е от сравнително млади хора,които по-лесно могат да се поддат на манипулация.Освен това е ясно,че феновете от футболните агитки по принцип имат по-скоро крайнодесни пристрастия,като забелязвам,че успешно играеш на тази струна.Всеки ден излизаш с теми,които са успешно манипулирани и няма как случайно да ти хрумват.Според мен си руско мекере,който си е продал задника на руснаците.

Темите си ги подготвям изцяло аз! Не ми ги подготвя руското посолство! Не ми плащат! Тук няма манипулация! Манипулацията я търси в проамериканските и антируски теми!
Нещо да кажеш за тях, които манипулират младото поколение или когато казвам неудобни истини за твоите любимци от САЩ и техните клакьори от ЕС, и за системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД веднага скачаш като попарен! :mrgreen:
Да не ти плащат от американското посолство?
Нещо по темата за Едуард Сноудън, който разкри Системата на Новия Световен Ред?
Или веднага започна да ме обиждаш и да използваш опорните точки за "Платения Александров"! :mrgreen:
Последна промяна от aleksandrov77 на 18 юли 2015 18:49, променено общо 2 пъти.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 18 юли 2015 18:42

никой не обича предателите и в Русия не са го заобичали особено на предателя се плаща и толкоз, повече не заслужава

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юли 2015 19:02

Вижда се,че не ти достигат нито интелект,нито знания,за да пишеш теми на такова високо интелектуално ниво.Имаш две-три заучени фрази и дотам.Но ти казвам на теб и на твоите господари-ефекта от тази ви пропаганда е нулев.То се вижда и как единствената проруска партия едва влиза в парламента.Естествено не очаквам тази пропаганда да спре,защото ушанките успешно я провеждат в Русия и си мислят,че и тук номерът им ще проработи.Само че българите не са прости като руснаците.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юли 2015 19:03

Вижда се,че не ти достигат нито интелект,нито знания,за да пишеш теми на такова високо интелектуално ниво.Имаш две-три заучени фрази и дотам.Но ти казвам на теб и на твоите господари-ефекта от тази ви пропаганда е нулев.То се вижда и как единствената проруска партия едва влиза в парламента.Естествено не очаквам тази пропаганда да спре,защото ушанките успешно я провеждат в Русия и си мислят,че и тук номерът им ще проработи.Само че българите не са прости като руснаците.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 юли 2015 19:05

mirodes написа:Вижда се,че не ти достигат нито интелект,нито знания,за да пишеш теми на такова високо интелектуално ниво.Имаш две-три заучени фрази и дотам.Но ти казвам на теб и на твоите господари-ефекта от тази ви пропаганда е нулев.То се вижда и как единствената проруска партия едва влиза в парламента.Естествено не очаквам тази пропаганда да спре,защото ушанките успешно я провеждат в Русия и си мислят,че и тук номерът им ще проработи.Само че българите не са прости като руснаците.

Не се знае дали алахсандров не го прави с обратен ефект, защото дори неговите съмишленици се съмняват в думите му. Доказан лъжец е - няма смисъл да му се обръща внимание, защото той от това се храни и става по-силен.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 18 юли 2015 19:38

mirodes написа:Вижда се,че не ти достигат нито интелект,нито знания,за да пишеш теми на такова високо интелектуално ниво.Имаш две-три заучени фрази и дотам.Но ти казвам на теб и на твоите господари-ефекта от тази ви пропаганда е нулев.То се вижда и как единствената проруска партия едва влиза в парламента.Естествено не очаквам тази пропаганда да спре,защото ушанките успешно я провеждат в Русия и си мислят,че и тук номерът им ще проработи.Само че българите не са прости като руснаците.

Неудобното ти е, че пиша истини за любимия ти ЕС и САЩ ли ?
Неудобно ти е , че показвам кой е Едуард Сноудън и неговите разкрития за следенето в интернет и колко е "демократична" Системата в САЩ ?
За разлика от вас поклонниците на Запада аз нямам господари ! Пиша това, което мисля ! Правя го, за да отворя очите, на колкото може повече българи за това, което става в родината ни и това, което ни готвят твоите господари от Америка, Израел и Брюксел !
А, щом квичите, значи добре се справям ! ;)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Върни се в “Свободна зона”