Властите на Ню Йорк махнаха бюст на Едуард Сноудън от парк
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Властите на Ню Йорк махнаха бюст на Едуард Сноудън от па
В Ню Йорк махнали бюст на престъпник, чудо станало 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Какво странно има, че са махнали бюст на този? Странното е, че някой изобщо е сложил такава дивотия.
Интересно ми е колко бюста на Владимир Ветров има в Москва и изобщо в Русия? За Farewell могат да се кажат всички неща, които дрънкаш последните дни (около Сноудън). Само дето е издал някаква полезна информация, информация спомогнала за триумфа над империята на злото, а не страхотната сензация, че шпионските организации ШПИОНИРАТ

---
[offtopic]
Ето : 0 Взимам твой предишен пост и просто променям Сноудън с Ветров и САЩ с СССР
Вече обаче не ти харесва, а?
[/offtopic]
Интересно ми е колко бюста на Владимир Ветров има в Москва и изобщо в Русия? За Farewell могат да се кажат всички неща, които дрънкаш последните дни (около Сноудън). Само дето е издал някаква полезна информация, информация спомогнала за триумфа над империята на злото, а не страхотната сензация, че шпионските организации ШПИОНИРАТ
---
[offtopic]
aleksandrov77 написа:Владимир Ветров може да е предател само за съветската върхушка! Човек , който разкрива тайни, които са от полза на целия свят, включително и на обикновените граждани на СССР няма как да бъде предател! А да намесваш Васил Левски в тази тема е кощунство!
За целия свободолюбив и демократичен свят Владимир Ветров е герой , имал смелостта да се опълчи на Системата! Човек избрал честта и достойнството пред парите!
Ето : 0 Взимам твой предишен пост и просто променям Сноудън с Ветров и САЩ с СССР
Последна промяна от Thsmith на 18 юли 2015 16:41, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Player написа:Ей аматьор какво толкова е разкрил този Сноудън, което никой не знаеше, че и тема му правиш? Това че има следене и подслушване навсякъде по света? А добър ден! Ако си единствения който си е мислил, че в разузнаването само си играят на карти по цял ден и чакат да стане 17 часа, проблемът си е твой.
Ти нали беше само патриот бе пъпеш
drakon написа:Player написа:Ей аматьор какво толкова е разкрил този Сноудън, което никой не знаеше, че и тема му правиш? Това че има следене и подслушване навсякъде по света? А добър ден! Ако си единствения който си е мислил, че в разузнаването само си играят на карти по цял ден и чакат да стане 17 часа, проблемът си е твой.
Ти нали беше само патриот бе пъпешКое свързва Сноудън с България , че не се сещам
! Разкрит си като обикновен соросоиден трол на амбразурата
Много ми е интересно, защо назовавате като "соросоиди" всички про-западно настроени потребители? Смисъл... поне да бяхте избрали някой, който символизира "лошият капитализъм", а не най-червеният и неприятен млрд в САЩ
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- aleksandrov77
Thsmith написа:drakon написа:Player написа:Ей аматьор какво толкова е разкрил този Сноудън, което никой не знаеше, че и тема му правиш? Това че има следене и подслушване навсякъде по света? А добър ден! Ако си единствения който си е мислил, че в разузнаването само си играят на карти по цял ден и чакат да стане 17 часа, проблемът си е твой.
Ти нали беше само патриот бе пъпешКое свързва Сноудън с България , че не се сещам
Много ми е интересно, защо назовавате като "соросоиди" всички про-западно настроени потребители? Смисъл... поне да бяхте избрали някой, който символизира "лошият капитализъм", а не най-червеният и неприятен млрд в САЩВсе едно да оприличаваш България и българи със Сашо Томов
Джордж Сорос е хамерикански милиардер, евреин от унгарски произход , избрал да служи на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Системата , която ти защитаваш!
И срещу която се бори Едуард Сноудън!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
- damyanov1963
aleksandrov77 написа:Thsmith написа:drakon написа:Player написа:Ей аматьор какво толкова е разкрил този Сноудън, което никой не знаеше, че и тема му правиш? Това че има следене и подслушване навсякъде по света? А добър ден! Ако си единствения който си е мислил, че в разузнаването само си играят на карти по цял ден и чакат да стане 17 часа, проблемът си е твой.
Много ми е интересно, защо назовавате като "соросоиди" всички про-западно настроени потребители? Смисъл... поне да бяхте избрали някой, който символизира "лошият капитализъм", а не най-червеният и неприятен млрд в САЩВсе едно да оприличаваш България и българи със Сашо Томов
Джордж Сорос е хамерикански милиардер, евреин от унгарски произход , избрал да служи на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
А Дийн Рийд хамерикански какъв е
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Едуард Сноудън е просто обикновен предател за американците. Не е борец за никаква система.
Джорж Сорос е един от най-големите левичари и социалисти в щатите. Мразен е от дясната страна на спектъра и като цяло от слоновете. Има симпатизанти само при "магарето" + други леви групи. Последното нещо което ще защитавам е идеалите на Сорос. Кажи речи ми е противен колкото Путин.
Аз смятам, че ти казах какво защитавам няколко пъти. Направих го на български, но ако не го разбираш... мога да ти го кажа и на английски или на френски. По-добре ли ще го разбереш? Казах ти, че съм поддръжник на либертарианството и в частност на минархизмът. За какъв световен ред ми говориш? Нещо неясно ли съм написал?
Да ме наричаш Соросоид е все едно аз да ти викам Луковист(от Христо Луков)
---
пп Защо удобно подмина аналогията с Ветров и не коментира нея, а борецо за православие, демокрация и човешки права?
Джорж Сорос е един от най-големите левичари и социалисти в щатите. Мразен е от дясната страна на спектъра и като цяло от слоновете. Има симпатизанти само при "магарето" + други леви групи. Последното нещо което ще защитавам е идеалите на Сорос. Кажи речи ми е противен колкото Путин.
Аз смятам, че ти казах какво защитавам няколко пъти. Направих го на български, но ако не го разбираш... мога да ти го кажа и на английски или на френски. По-добре ли ще го разбереш? Казах ти, че съм поддръжник на либертарианството и в частност на минархизмът. За какъв световен ред ми говориш? Нещо неясно ли съм написал?
---
пп Защо удобно подмина аналогията с Ветров и не коментира нея, а борецо за православие, демокрация и човешки права?
Последна промяна от Thsmith на 18 юли 2015 18:12, променено общо 1 път.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- aleksandrov77
damyanov1963 написа:Джордж Сорос е хамерикански милиардер, евреин от унгарски произход , избрал да служи на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Дийн Рийд е колосална личност, борил се срещу зловещата война на САЩ във Виетнам!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
- aleksandrov77
Thsmith написа:Едуард Сноудън е просто обикновен предател за американците. Не е борец за никаква система.
---
Едуард Сноудън е предател само за американската върхушка налагаща НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ! Той не е предател за обикновения американец, защото с разкритията си им помогна да прогледнат в каква "демократична" държава живеят!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
- damyanov1963
aleksandrov77 написа:damyanov1963 написа:Джордж Сорос е хамерикански милиардер, евреин от унгарски произход , избрал да служи на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Дийн Рийд е колосална личност, борил се срещу зловещата война на САЩ във Виетнам![/quote]
Защо се самоуби, след като отиде да живее в ГДР?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч