Facebook играчка на ЦРУ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Facebook играчка на ЦРУ?

Мнениеот Бижутера » 26 дек 2009 13:19

originalni.be написа:
Бижутера написа:Този път съм съгласен напълно с помиара...фейсбук си е абсолютен тефтер с информация, който ЦРУ може да ползва както си поиска...аз нямам фейсбук - няма и да си направя, че могат да ме следят могат, ама нека да ги позатрудня малко :mrgreen:

хахах е то нас няма и за какво да ни следят за по-едри риби е това не за нас държаавта която дори не е известна на ЦРУ :)

не е въпроса дали си дребна риба или не...те имат интерес да следят интересите на всеки - защо мислиш пуснаха фирми като 2012, аватар и тн...шото повечето хора харесват такива истории и пълнят касичките на Холивуд... ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 26 дек 2009 14:03

slavia1913 написа:И да е така бих казал само:Не ми пука.
Няма какво да крия, не се занимавам с нищо незаконно и ми е през едно нещо, дали ЦРУ ще знаят, че съм фен на Славия, че обичам еди ква си храна и пия еди ква си марка алакохол. Плюс това имаш пълния избор да постваш и показваш само това, които ти си преценил.

Напълно подкрепям казаното от колегата, САМО СЛАВИЯ!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 дек 2009 02:41

Нямам фейсбук и нямам намерение да имам.Съгласен съм,че няма как да е случайно налагането на тази т.нар. "социална мрежа",но ми се струва,че някои хора леко попресилват нещата...Всеки човек знае рисковете от ползването на интернет като цяло и в частност фейсбук.Аз имам компютър от година и нещо,като преди това не съм се чувствал неинформиран или социално неинтегриран в обществото,дори напротив.Манипулацията ни залива отвсякъде,но винаги съм твърдял и продължавам да го правя,че всеки човек допуска тя да му влияе в различна степен и в крайна сметка отговорност за действията и състоянията си,носи само и единствено той.Също така винаги съм смятал,че съм до голяма степен неподатлив на манипулация,но такива хора на практика не съществуват...И накрая,полезно е да се съмняваме в много неща,да ги анализираме,дори да се страхуваме от тях.По този начин се пазим по-добре.Както е казал мъдрият български народ "страх лозе пази".Разбира се,щом някой се притеснява толкова от профил в дадена интернет мрежа или от регистрация в мобилен оператор,има какво да крие и губи...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 дек 2009 13:26

И да е играчка на ЦРУ, хората не ги бърка. И без това знаят, че дори и да не са в Facebook, пак ги следят.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 27 дек 2009 15:16

ehh написа:И да е играчка на ЦРУ, хората не ги бърка. И без това знаят, че дори и да не са в Facebook, пак ги следят.

така е, но като си във фейсбук ги улесняваш максимално.... :!:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 28 дек 2009 00:37

Бижутера написа:
ehh написа:И да е играчка на ЦРУ, хората не ги бърка. И без това знаят, че дори и да не са в Facebook, пак ги следят.

така е, но като си във фейсбук ги улесняваш максимално.... :!:

Чуството за следене е един от признаците на шизофренията, тя настъпва при ограничено контактуване със себеподобни в реалния свят.
в този контекст на мисли : - Ти изпили си хапчето???
нищо лично - изкам да те има и утре в форума иначе с кого да се заяждам.

Ако си говорим сериозно - при разследването на данъчни , застрахователни , длъжностин и други дребни нарушения - ФБук е много удобен. На ЦРУ не върши работа , щото "лошите" никога не се регистрират с релоните си имена. (даже използват средства за да не се знае от кое ІР си се логнал).
За маркетинга подобни мрежи са просто мана небесна. Примерно аз изчислих , че чорбарите са само с 20% по-малко от левскарите, но са 2пъти по-пасивни от тях -ФАКТ. Ако ги нямаше форумите как бих успял?
Лично не си крия данните - които го прави , значи има причина - поради което го съжалявам..

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 дек 2009 00:49

Във Фейсбук регистрацията е доброволна и в никакъв случай не е задължителна и ангажираща. Да не говорим, че когато си решиш,може много лесно да си изтриеш акаунта. Снимки, информация за профил, поверителност и т.н всичко избираш ти и го персонализираш спрямо твоите нужди. Самият аз, харесвам фейсбук заради факта, че там успяхме да се намерим със стари приятели и в последствие да се видим на живо. Да не говорим, че постоянно гледам снимки на мои познати и роднини относно техни купони, празници и т.н. .Тъй като работя точно в тази сфера, мога да кажа, че наистина фейсбук е рай за всички маркетолози, защото много лесно се прави сегментиране на потребителските вкусове и предпочитания.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 дек 2009 22:01

цфетане, от това което си написал, нема едно, ама нито едно смислено нещо...ти като не си с чувството за следене я си постни тук егн-то и номера на уичната карта, смелчаго :roll:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 30 дек 2009 10:58

Бижутера написа:Този път съм съгласен напълно с помиара...фейсбук си е абсолютен тефтер с информация, който ЦРУ може да ползва както си поиска...аз нямам фейсбук - няма и да си направя, че могат да ме следят могат, ама нека да ги позатрудня малко :mrgreen:

този път се задържах на стола :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 дек 2009 11:14

tarikat написа:

този път се задържах на стола :lol: :lol: :lol: :lol:

абе прави си там юзърбарчетата и не се занимавай с тия теми...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Свободна зона”