ЛЕ:Берое-Брьондби-0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ЛЕ:Берое-Брьондби-16 юли

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 юли 2015 13:21

Mirosvel написа:...Не е точно така! Нима Левски не празнува второто място миналата година?? На последния мач със Славия какво празнувахте??? Пълен стадион, надписи " шампиони"!! Само дето бяхте забравили да добавите отпред "вице"!! Aз по велико празнуване на второ място не бях гледал! Идиоти, за тази класика цялата вселена ви се смя до насиране!!

Ако под "цялата вселена" разбираш себе си и другарчетата от помощното училище, сигурно си прав. 8-) И не се и съмнявам, че си пожълтил гащите от кеф - малко са радостите в живота за комплексирано човече като теб... :o Доволен съм, че "Левски" ти е помогнал (поне за малко) да забравиш обидата, нанесена ти от природата... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 10 юли 2015 13:47

ДПС нямат ли си форум :?: Та разни рогати тъпчат и осират темата :roll: Господин Пеевски, ви вика на паша, тичайте бързо :mrgreen:
Всъщност, това че, разни полуидиоти ни плюят ме радва. Това означава, че сме силни и се боят от нас. Това означава, че сме фактор, че сме отбор, в който се работи добре и постигаме успехи. Берое не е национална кауза, а е отбора на един град. И аз съм горд, че съм гражданин на Стара Загора и че съм привърженик на Берое. Така че, мучете и квичете на воля, не ми пречите :roll:
Иначе за мача, очаквам Хубчев, да избере най-добрата тактика и естествено нашите момчета да изпълнят точно указанията му. Още повече, че съперникът ни, пасва на стила на игра, налаган откакто Хубчев е треньор. Яка битка в центъра, затваряне плътно подстъпите към вратата и бързи и съкрушаващи противника контри. Очаквам минимална победа тук и равен в Дания.
Ние, ще напълним естествено стадиона и ще подкрепим отбора. А дори и да ни отстранят, не е болка за умиране, защото сме Берое и за нас няма мачове, които "да осмилят сезона" / баси животинското определение, а? /
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 10 юли 2015 14:19

Брьондби са фаворити на книга, но нищо не се знае. Хубчев ще затвори играта за едно 0:0 тук и 1:1 там...и що да не?
Желая успех на Берое!!!

bliznaka
Контакти:

Мнениеот bliznaka » 10 юли 2015 14:22

ky-kyy написа:ДПС нямат ли си форум :?: Та разни рогати тъпчат и осират темата :roll: Господин Пеевски, ви вика на паша, тичайте бързо :mrgreen:
Всъщност, това че, разни полуидиоти ни плюят ме радва. Това означава, че сме силни и се боят от нас. Това означава, че сме фактор, че сме отбор, в който се работи добре и постигаме успехи. Берое не е национална кауза, а е отбора на един град. И аз съм горд, че съм гражданин на Стара Загора и че съм привърженик на Берое. Така че, мучете и квичете на воля, не ми пречите :roll:
Иначе за мача, очаквам Хубчев, да избере най-добрата тактика и естествено нашите момчета да изпълнят точно указанията му. Още повече, че съперникът ни, пасва на стила на игра, налаган откакто Хубчев е треньор. Яка битка в центъра, затваряне плътно подстъпите към вратата и бързи и съкрушаващи противника контри. Очаквам минимална победа тук и равен в Дания.
Ние, ще напълним естествено стадиона и ще подкрепим отбора. А дори и да ни отстранят, не е болка за умиране, защото сме Берое и за нас няма мачове, които "да осмилят сезона" / баси животинското определение, а? /

Никакъв фактор не сте и никъде не съм чувал някой да се страхува от Берое па дори в А група.... в кой свят живееш?

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 10 юли 2015 15:31

Брьондби не е това което беше, същото важи в пълна сила и за Берое!
Играем ли без страх, ги отсраняваме,
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

DanchoMitev
Контакти:

Мнениеот DanchoMitev » 10 юли 2015 15:34

БЕРОЕ ТРЯБВА ДА ПРЕПЪЛНИ СТАДИОНА ! ХОРЕОГРАФИЯТА ТРЯБВА ДА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ! САМО ТОВА Е ПЪТЯ КЪМ УСПЕХА !

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 10 юли 2015 15:47

Брьндби все пак е рутиниран отбор,а Берое си е анонимник в Европа-най-големият им успех е победа в мач без значение срещу третия отбор на Ювентус,преди 50 години.Моята прогноза е резонно 0:3 за датчаните,и дитирамби в медиите колко достойно е играл Берое... :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 юли 2015 16:12

greenlandia написа:Брьондби не е това което беше, същото важи в пълна сила и за Берое!
Играем ли без страх, ги отсраняваме,

Брьондби не е това, което беше когато Левски го размаза с 4:1 ли имаш предвид :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 10 юли 2015 16:16

Демба_Ба написа:Брьндби все пак е рутиниран отбор,а Берое си е анонимник в Европа-най-големият им успех е победа в мач без значение срещу третия отбор на Ювентус,преди 50 години.Моята прогноза е резонно 0:3 за датчаните,и дитирамби в медиите колко достойно е играл Берое... :mrgreen:

Дразнещ трол, осем национала на Италия ли е бил третия отбор? А вашите гръмки победи от преди колко години са?

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 10 юли 2015 16:21

Да, анонимници сме в Европа в момента, което е нормално. За български отбори в Европа се чува рядко, а и надали на някой му пука. Най - големият успех на Берое по - скоро е елиминирането на Атлетик Билбао. За трети състави на определени отбори други могат да говорят, 8 от състава на Ювентус стават световни шампиони 3 години по - късно.

Върни се в “Берое”