Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот comorad » 10 юли 2015 00:37

plamenst7 написа:Oпределено Иса е човека който ни трябва, стига и самият той да е съгласен да се завърне в Левски за парите които бихме могли да му предложим. Това че не се говори, не означава, че никой не е влязъл в контакт с него, но може и той да откаже, а ние да си викаме защо никой не се сети за него.

Не знам за какви пари е играл в Молдова, но ако е вярно, че на този черния ще му дават 100к в Евро, защо Иса да не се навие да дойде при нас. Ако и на него му предложат толкова може и да се навие. При всички положения ще е по-добър избор, просто няма да има нужда от тази прословута "аклиматизация" необходима за всички чужденци идващи тук.
Аз се моля само дано да вземем още един ЦЗ, иначе няма да стане, гола вода сме в защитен план. Не знам Гонзо ли, Стоев ли , машиниста ли , кой прави селекцията, но е ясно , че кинти има, щом на никому неизвестна чернилка са готови да плащат 100к в Евро, значи пари има.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юли 2015 09:25

Като чета мненията на колегите, се запитвам дали правят разлика между това да отидеш да си купиш един чувал картофи и да привлечеш футболист. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 10 юли 2015 09:26

Май се разминаваме с Бебето...

http://topsport.ibox.bg/news/id_1716242137
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
xpucmo
Контакти:

Мнениеот xpucmo » 10 юли 2015 09:33

korteneca написа:Май се разминаваме с Бебето...

То това може и да е за добре. С две ръце съм за Иса в сравнение с този...
Има имааааа истина една,
тя се казва ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 юли 2015 10:17

xpucmo написа:
korteneca написа:Май се разминаваме с Бебето...

То това може и да е за добре. С две ръце съм за Иса в сравнение с този...

Едва ли някой от нас е на по-различно мнение.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 юли 2015 10:20

TristaNNN написа:Като чета мненията на колегите, се запитвам дали правят разлика между това да отидеш да си купиш един чувал картофи и да привлечеш футболист. :roll:

Да, наистина има разлика и играчите бягат от клуба ни като дявол от тамян, отиват в Берое, Черно море, Ботев и дори във В група в ЦСКА, а при нас идват само за пари.... Което говори изключително лошо за нивото ни на клуб... За ръководителите на клуба ...

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 10 юли 2015 11:46

Венцислав Христов е отказал на Левски заради 3 хиляди евро. Националът подписа с албанския Шкендербеу, където ще бъде под наем до края на годината.

От "Герена" разкриха, че са предложили на Христов същата оферта, подплатена със заплата от 7 хил. евро.

Първоначално бившият голаджия на Берое приел предложението. После обаче се е появила офертата на албанците, които давали с 3 хил. повече - 10 хил. евро, и това било достатъчно на нападателя да "излъже" "сините".

На "Герена" не крият, че са бесни от извъртането на Христов, след като всичко около преминаването му в техните редици е било уточнено с хърватските им колеги.

"Меридиан Мач"

По дяволите , какъв е този футболист за който Гонзо да му предложи 7 хилки ?!?
В Берое имаше добри мачове но все пак в българското първенство .... където и да беше в чужбина бързо го разкриха , а ние му предлагаме 7 бона ... пълно безумие .

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 10 юли 2015 11:50

Torino FC 1906 написа:
Венцислав Христов е отказал на Левски заради 3 хиляди евро. Националът подписа с албанския Шкендербеу, където ще бъде под наем до края на годината.

От "Герена" разкриха, че са предложили на Христов същата оферта, подплатена със заплата от 7 хил. евро.

Първоначално бившият голаджия на Берое приел предложението. После обаче се е появила офертата на албанците, които давали с 3 хил. повече - 10 хил. евро, и това било достатъчно на нападателя да "излъже" "сините".

На "Герена" не крият, че са бесни от извъртането на Христов, след като всичко около преминаването му в техните редици е било уточнено с хърватските им колеги.

"Меридиан Мач"

По дяволите , какъв е този футболист за който Гонзо да му предложи 7 хилки ?!?
В Берое имаше добри мачове но все пак в българското първенство .... където и да беше в чужбина бързо го разкриха , а ние му предлагаме 7 бона ... пълно безумие .

Аз съм сигурен, че Христов би отхвърлил 10 хил. евро и би играл за 3-4 хил. в ЦСКА. :lol: Такива само доказват, че нямат място при нас. Радвам се, че не дойде. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 10 юли 2015 13:20

"Риека са предпочели офертата на албанците пред тази на Левски, които са били доста закъсняли с предложението. Футболистът няма думата в този случай. Левски трябва да потърсят вината в себе си, а не да клеветят играча."
Г.Градев
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 юли 2015 13:37

Добре, че сме закъснели :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”