По отношение на чисто журналистическите качества на коментара ти, сигурно е най-добре да питаш други хора - учители, журналисти.
Аз лично не мога да открия грешки, но моето око не е професионално.
Така че критика няма.
По съдържанието на темата също няма как да търпиш критики, тъй като това е коментар, а коментарът изразява собствено виждане, на каквото всеки има право.
Не виждам някакви обидни квалификации, подигравки и т.н. За мен статията си е ОК.
Моето лично мнение по въпроса за детско-юношеския футбол малко се различава от твоето.
Не е достатъчно да се дава шанс на юношите. Трябва да има и кой да го използва този шанс.
Като гледаме как се представят юношите и младежите на национално ниво, не съм много убеден в качествата на това, което излиза от школите.
Това, в което съм 100% съгласен, е че школите в Левски и ЦСКА се неглижират от клубните ръководства.
Не се отделя достатъчен ресурс (а сега чувам, че в Левски щели тотално да режат парите за тяхната школа).
Има лоши практики - връзкарство и корупция. Вземат се и се пускат в мачовете деца, чиито родители са известни имена или плащат на треньорите или на директорите на школите. Останалите тичат за здраве и губят всякаква мотивация още от деца. Това е известно на всички, известно е отдавна и никой не се е заел да пресече тези измекярски истории.
Затова и не излиза никаква продукция. Не да започне да се дава шанс, а да започне истинска работа в школите още от детските групи.
Та те така.
Жив и здрав, само шестици!