38% от гърците казаха ОХИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Re: 49% от гърците казаха ОХИ

Мнениеот moreni_max » 05 юли 2015 21:32

Madonna написа:Дано Гърция го закъсат като Венецуела,Венецуела съюзника на Русия има недостиг на тоалетна хартия,месо памперси,абе всичко......дано и Гърция го докара до там :cool:

Както и дефицит на кафе - потенциално един от най-големите производители в света. Това е конспирация! Юдео-рептило-масоните са виновни! Иван Костов и всички Джуджета от приказката за Снежанка! ЦРУ! Мосад! :mrgreen:

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 05 юли 2015 21:33

Абе пичове, я се осъзнайте, кво ни пука за Гърция всъщност ?!

От опит знам, че където има криза, там има и далавера, т.е. гениалните български умове ще измислят начин да се печели от случващото се в Гърция... дали ще е чейндж на лева и евра, дали ще е някаква контрабанда, трафик, дали нещо друго, помнете ми думата - далавера ще има !

Участвал съм в схемите при обединението на Германиите, в контрабандата по време на ембаргото за Югославия, както и в 2-3 африкански страни. Искам да участвам и в предстоящата гръцка далавера !
Ей затова си напъвайте акъла дето го нямате, другото ще го видим...

Премам всякакви оферти за сътрудничество !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 05 юли 2015 21:33

Синьо сърце написа:Абе, как нема да се появи тук един поне евроатлантик начетен, с разчупено мислене, с познания...по калъп ли ви избират там, явно тия, дет едно време ставаха платени комсомолски и партийни секретари, сега са пламенни евроатлантици. Същия умствен багаж, същия речник, същата сляпа вяра в нещо си-все едно какво е то.
Мани другото, ама задминахте и парторговете по простотия и задръстеност.

Я прочети мненията на някои от русофилите :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 05 юли 2015 21:34

Византийците ги очаква бавна и мъчителна смърт, изолация и порка мизерия.
Очаквам скоро да си имаме и гръцко малцинство. Смешниците Ципрас и оня другия закопаха Гърция тотално, но поговорката Като сееш ветрове , ще жънеш бури...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юли 2015 21:35

Въобще не ми пука за гърчолята,но ми е гот,че това е началото на края на този педерастки съюз.

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 05 юли 2015 21:35

GA_ veliki написа:
Синьо сърце написа:Абе, как нема да се появи тук един поне евроатлантик начетен, с разчупено мислене, с познания...по калъп ли ви избират там, явно тия, дет едно време ставаха платени комсомолски и партийни секретари, сега са пламенни евроатлантици. Същия умствен багаж, същия речник, същата сляпа вяра в нещо си-все едно какво е то.
Мани другото, ама задминахте и парторговете по простотия и задръстеност.

Я прочети мненията на някои от русофилите :lol:

Гласувайте за Волен! За Гоце! За Миков! Толкова пламенни противници на НАТО, всичко Западно, западнало и долно!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 05 юли 2015 21:35

Madonna написа:След фалита на Гърция ,трагедията която е Сърбия,Mакедония са без коментар,ние се превръщаме в супер сила номер 1 на Балканите.Мачкаме :cool:

Дори и след милиард години няма да стигнем сърбите.
Това е народ от пичаги, а България е съставена предимно от п*тки.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 05 юли 2015 21:36

aleksandrov77 написа:Заглавието на темата трябва да се промени , защото не 49% , а 60% от гърците казаха "OXI"! ;)

Ако забелязваш съм употребил пълен член, тоест % е на всички гърци имащи право на глас, като видим каква е активноста и пропорционално намалим резултата, % може да се окаже и по-малък!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юли 2015 21:37

Цецо Чука написа:
Madonna написа:След фалита на Гърция ,трагедията която е Сърбия,Mакедония са без коментар,ние се превръщаме в супер сила номер 1 на Балканите.Мачкаме :cool:

Дори и след милиард години няма да стигнем сърбите.
Това е народ от пичаги, а България е съставена предимно от п*тки.

Мадони искаш да кажеш. :lol:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 юли 2015 21:38

za nas e toj religiq написа:
Може и да имат право, щото ако вземе да се случи нещо с великия ЕС, тогава вече ще видим кон боб яде ли :)

Ами аз преди години написах тук, че ЕС трябва да се реформира и промени тотално, инак не го чака нищо добро...ако ще се продължава така-да се разпада!
А нас ни е имало 13 века , преживяхме разпад на Византия, на Османската империя, на СССР, ще преживеем и разпада на ЕС. Голям праз! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”