1982 написа:Гледам "директора Гонзо" кара скъпа S-класа .... чудно, след като от 1 година не взима пари, а дори вадел и от джоба си.
Тая S-класа е от преди това.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1982 написа:Гледам "директора Гонзо" кара скъпа S-класа .... чудно, след като от 1 година не взима пари, а дори вадел и от джоба си.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Естествено, че не работи без пари. Ама да разправяш, как той взимал много, на фона на спасителя Стойчо, дето гребеше с двете ръце от вас, е леко смешно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Пък на Стойчо колата не е по-скъпа от тая на Гонзо. Нищо че единият уж източил ЦСКА, а другият бачкал без пари в Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
tevez написа:1 кръг - Ботев - Левски
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], TristaNNN и 10 госта