Не ни трябва, това казах и аз.
А Бекирчо изобщо не го броя, горкия... Още един сезон ще го чакаме, че и два даже, да видим...
Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
4erno-more
- Контакти:
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
yavorescu написа:Не ни трябва, това казах и аз.
А Бекирчо изобщо не го броя, горкия... Още един сезон ще го чакаме, че и два даже, да видим...
На Бекир му мина времето, когато минаваше за "млада надежда" последните 1-2 години, въобще не е мръднал с развитието си. Аз разчитам много на Дани Георгиев, преди контузията си при Наглия, той носеше отборът на гърба си, ако си възвърне формата, за мен ще е най-доброто ни "ново" попълнение, предвид че досега играхме без него.
Да, миналия сезон си мисля, че поставихме рекорд с контузиите, вижте само колко много бяха като брой и пропуснати мачове:
https://en.wikipedia.org/wiki/2014%E2%8 ... n#Injuries
На практика бяхме без трима основни футболисти -- Китанов пропусна 2/3 от сезона, Божилов 1/3, Бакари се контузи още в началото и така и не успя да влезе във форма (но все пак го набуха в говеждата врата), а пък Дани се възстанови по-бавно и почти не игра (има най-малко минути от тримата, като за това и Станков има "заслуга"). И аз се надявам да бъде основна фигура, за мен той беше най-важния ни футболист при пълния сезон на Гонзо.
https://en.wikipedia.org/wiki/2014%E2%8 ... n#Injuries
На практика бяхме без трима основни футболисти -- Китанов пропусна 2/3 от сезона, Божилов 1/3, Бакари се контузи още в началото и така и не успя да влезе във форма (но все пак го набуха в говеждата врата), а пък Дани се възстанови по-бавно и почти не игра (има най-малко минути от тримата, като за това и Станков има "заслуга"). И аз се надявам да бъде основна фигура, за мен той беше най-важния ни футболист при пълния сезон на Гонзо.
Аз очаквах вчера да обявят португалеца за второто ново попълнение. Защо според вас не се случи?
1. Не са излезли резултатите от изследванията.
2. Започнали сме да правим медицински изследвания по 48 часа, като сериозните клубове.
3. Бат' Кольо се е замислил колко дузпи ще ни свирят за чистите му шпагати.
4. Бат' Кольо е решил да изчака учебната игра.
5. Нотариуса, с когото работим, е бил зает.
6. Нещо друго.
2. Започнали сме да правим медицински изследвания по 48 часа, като сериозните клубове.
6. Нещо друго.
yavorescu написа:Аз очаквах вчера да обявят португалеца за второто ново попълнение. Защо според вас не се случи?
6. Нещо друго.
Най-вероятно АДМИРАЛА изчаква учебната игра.Днес ще го видим в действие и Кольо ще е по сигурен в качествата му!Лично на мен ще ми е много интересен аржентинеца.Мисля,че защитници по лесно се намират....докато да случиш на истински конструктор е много трудно.Освен това,ще е много важно да си пасне с другите халфове.Ако действително има качества,няма да му е трудно,защото средната ни линия е на много високо ниво!!!Ще ги видим днес,какво ще покажат.
Сега прочетох в официалния сайт, резултатите от изследванията се очакват в понеделник. Аржентинеца е на проби, сигурно ще се изчака контролата с Дунав. Жиньо ще подпише в понеделник ако всичко е ОК.
- thisisthelife
- Контакти:
4erno-more написа:yavorescu написа:Не ни трябва, това казах и аз.
На Бекир му мина времето, когато минаваше за "млада надежда" последните 1-2 години, въобще не е мръднал с развитието си. Аз разчитам много на Дани Георгиев, преди контузията си при Наглия, той носеше отборът на гърба си, ако си възвърне формата, за мен ще е най-доброто ни "ново" попълнение, предвид че досега играхме без него.
За Бекир този сезон се явява последен шанс да се наложи при нас. Тази година ще стане на 21, а вече трябваше да е водеща фигура, ала Китанов. От него си зависи - талант има много, но и мързел не липсва.
Truth is hate for those that hate the truth.
Страхотен Бурабия. Класи и нива над Божилов, много съм доволен от това момче, страхотен футболист. Аржентинецът и той много ми хареса, типичен аржентинец, фин, техника класа, страхотни пасове дава. Португалецът много тромав ми се видя, рисков играч ми се струва, много фалове извършва, направи и дузпа днес, имам съмнения за качествата му.
п.с. Говорих със Статев днес, нищо няма да правят тази година по стадиона, защото от догодина влиза лиценза в сила(разминало се е за тази) и са решили да го правят догодина, защото искат да направят ново строителство по трибуните, за това нямало смисъл сега да слагат новите пейки. Един милион дава държава, ТИМ искат да вложат още 4 млн, общо 5 млн да направят сериозен и мащабен ремонт, който се отлага за догодина.
п.с. Говорих със Статев днес, нищо няма да правят тази година по стадиона, защото от догодина влиза лиценза в сила(разминало се е за тази) и са решили да го правят догодина, защото искат да направят ново строителство по трибуните, за това нямало смисъл сега да слагат новите пейки. Един милион дава държава, ТИМ искат да вложат още 4 млн, общо 5 млн да направят сериозен и мащабен ремонт, който се отлага за догодина.
Последна промяна от kapacitet на 20 юни 2015 13:12, променено общо 5 пъти.
Не съм гледал мача, но ме притеснява хандбалния резултат...
- thisisthelife
- Контакти:
Някакви отзиви от новите играчи след учебната игра?
Truth is hate for those that hate the truth.