delqnski47 написа:Avanti_Ragazzi написа: ЦСКА може да се слее с Левски
Аз съм ''За''!!!Тва ще е ебати изрода.![]()
Що пък да е изрод? Екипите поне ще са като на БАРСА...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Avanti_Ragazzi написа: ЦСКА може да се слее с Левски
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
PorcoRosso написа:BRF написа:МиМ и Инджон дадоха интервю!В него казаха,че старото дружество няма бъдеще и затова са регистрирали ново!На старото управляващи са Сашетата и те ще отговарят за него!Нещата,които казаха бяха свързани с ново дружество във В група и ако министъра реши да им даде стадиона ще подкарат проекта!
Нищо не са регистрирали тия смешници - дали са едни 50 лева да запазят име, това е!Няма как да регистрираш дружество с името "ЦСКА" като вече има такова - това е нарушение на интелектуалната собственост на първи ред, а и нарушава правилото за уникалност.Вече не сме 2001 г.Докато подадат документите за несъстоятелност, па да се обяви фалит от съда могат да минат буквално години.
Накрая ич няма да се учудя ако всичко това е просто един цирк и черепахата и гнома изкочат с "Ами отговорните фактори(разбира законите) не ни позволиха"
W84me написа:Опс...
korteneca написа:delqnski47 написа:Avanti_Ragazzi написа: ЦСКА може да се слее с Левски
mirodes написа:1palq4o1 написа:mirodes написа:BRF написа:Brannik82 написа:Каквото и да си говорите, каквито и тези да развивате, истинския Цска ще играе във "В" група, докато вие подкрепяте Лиска (София). Това е! Белким след някоя друга година ще гледаме цирка Лиска срещу Цска в "А" група.
Би трябвало да си разбрал,че ще има един ЦСКА!
Изобщо не им се обяснявай на разни измислени герои.Откъде накъде някое говедо или ботевист ще казват какво ще се случва с ЦСКА?Ние да не би да им се бъркахме,когато взеха лиценза на Металик и фалираха старият Ботев[b].Да не би да се бъркахме на говедага,когато рекламираха ВИС-2 и харчиха парите на руският мафиот Чорни[/b]?ЦСКА ще играе в А група и ще бъде наистина реална конкуренция на Лудогорец.А това какво мислят говеда или ботевисти изобщо не ми дреме.
Така... за n-ти път пиеш едно и също!
А в това време вие кого рекламирахте и чий пари харчехте?
На честните и неопетнени "Мултигруп", или съм в грешка?!?
Първо Илия Павлов не е бил обявен за заплаха за националната сигурност и позорно изгонен от страната.Срещу него не е имало наказателни дела-дали е престъпник може да каже само българският съд.И второ-ние не четем уроци по морал.Вие сте в нашият форум и се правите на много морални.
veselinsk написа:W84me написа:Опс...
Това е отпреди да дойдат хората с парите
zaleza1234 написа:korteneca написа:delqnski47 написа:Avanti_Ragazzi написа: ЦСКА може да се слее с Левски
Направо и Батков да се намърда при Гришата и Черепа и да се прави тройна коалиция и нов отбор с цветовете на Барса![]()
ще играем на стадиона на локо че да не им е гадно и на тях и това
![]()
почваме да бием делиорманската мастия и чичо Венци
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта