господин Русев помислете малко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

brossy
Контакти:

Re: господин Русев помислете малко

Мнениеот brossy » 17 юни 2015 18:28

neznam написа:
brossy написа:
Гуу написа:
brossy написа:Разликата между Ботев и Литекс е ,че Ботев се обединява(законно) с Металик Сопот и двете дружества приемат името да е Ботев.Докато Литекс си сменя името.
П.П. Аз от тук нататък ще викам на ЦСКА 23 ,Литекс.Призовавам всички фенове на различните отбори да направят същото.

Глупости ! Христоловия Ботев фалира, а Ботев взеха лиценза на Металист.

Ботев фалира и беше пратен в А окръжна.След ,което се обедини с Металик.И не съм сигурен но мисля ,че играха един сезон и във В група

Човек ти си извратен БОТЕВ никога не е играл в окръжна , защото спечелиха две поредни промоции и влязоха в А група

Играха във В група,никога не съм казвал,че са играли в окръжна група

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 юни 2015 18:30

ss1914 написа:А вие с кой се обединявате, с никой!! Просто Литекс си сменя името и стадиона.

Така и не искат да го проумеят.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 17 юни 2015 18:32

ss1914 написа:А вие с кой се обединявате, с никой!! Просто Литекс си сменя името и стадиона.

brossy написа:Бъркаш думите обединение с преименуване.Казуса Ботев с казуса Литекс нямат нищо общо.

Защо ? Старият ЦСКА фалира, Божков открива ново търговско дружество, което се слива с Литекс ! Ето ти ви едно към едно, разликата е само, че Литекс е в "А" група, докато Металик е бил във "В".Дали ще го направят по този начин - не знам, тепърва ще се разбере.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 юни 2015 18:34

Всичко разбрахме, само коя от тези три песни ще им е новия химн, не? :(

-Оранжево морето!

-Люлякови нощи!

-С духа на Осъм и Балкана!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 17 юни 2015 18:34

Гуу написа:

brossy написа:Бъркаш думите обединение с преименуване.Казуса Ботев с казуса Литекс нямат нищо общо.

Защо ? Старият ЦСКА фалира, Божков открива ново търговско дружество, което се слива с Литекс ! Ето ти ви едно към едно, разликата е само, че Литекс е в "А" група, докато Металик е бил във "В".Дали ще го направят по този начин - не знам, тепърва ще се разбере.

До колкото се говори Божков купува Литекс и му сменя името.Не създава ново дружество

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 17 юни 2015 18:37

brossy написа:До колкото се говори Божков купува Литекс и му сменя името.Не създава ново дружество

Ще видим какво ще стане...Ама каквото и да стане, няма да е нещо по-различно от това, което са правили много отбори в България, искащи да минат между капките с дълговете.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 юни 2015 18:38

Гуу написа:

Toва което си написал автоматично значи В група, само да ти кажа!

Това което се прави е само и единствено преименуване на отбора X с името Y, и нищо повече!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 юни 2015 18:39

Гуу написа:

Абе пич, ти малоумен ли си? Ако Литекс стане ЦСКА се нарушава дточките за лицензиране и си губят лиценза. Да не говорим, че АД със седалище в СОфия, няма право да се слива с такова от Ловеч и да се оформи нов клуб, защото едното е Софийска област, а другото е Ловешка. Сопот е от Пловдивска област, където е и Пловдив.

-Съществени промени в правната форма на клуба, като:
а) промяна на седалище – в населено място извън територията на областта, съгласно административно-териториалното деление на страната;
б) промяна на име – без запазване на връзка със съществуващото;
в) промяна в основните клубни цветове;
г) продажба на акции/дялове между отделни клубове, с което може да се получи несъстезателно предимство за тях;
по време на съответния период по ал. 2, се смятат за прекъсване на членството. В тези случаи клубът не се допуска до участие в лицензионната процедура, съответно полученият лиценз се отнема.
Последна промяна от bobo_13 на 17 юни 2015 18:41, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 17 юни 2015 18:40

Avanti_Ragazzi написа:
Гуу написа:

Toва което си написал автоматично значи В група, само да ти кажа!

Това което се прави е само и единствено преименуване на отбора X с името Y, и нищо повече!

Защо да значи "В" група ? Тепърва ще се разбере какво и как ще стане.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 17 юни 2015 18:42

Ако това се случи с Левски ,ще си остана фен на отбора само ако почне от В група или от окръжна.Затова за мен ЦСКА ще си остане отбора на Манджуков.

Върни се в “Кошче за отпадъци”