Владимир Путин забрани на руснаците да почиват в България !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Владимир Путин забрани на руснаците да почиват в Българи
Има забрана за семействата на военни , не за всички държавни служители. Иначе няма толкова лесно да се оттървем от рублашките , тъй като много от тях пускат дълбоки корени тук.В Морската градина на Бургас всяко второ дете говори на руски език. Преди години идваха по-ларж руснаци , сегашните съветски туристи са пинтии , панайрджии и пиянки . Лошото е , че си изгонихме английските и скандинавски туристи , защото преди 10-години никои не го болеше за спада на туристическия пазар в СССР .
Последна промяна от anker1878 на 17 юни 2015 09:20, променено общо 1 път.
Onze_dOr написа:Имаш право, но няма да отидат в Сибир, а в съседна Туркия, и вместо да похарчат 500 млн.$ в България, резаците ще приберат мангизите!
Айде бе , сигурен ли си или просто това е опорната точка . Най-голям е спада на руски туристи в ТУРЦИЯ с 40% по-малко записвания за сезон 2015 .
-
ticha i vladislav
- Контакти:
Тъпотии на болни чугунени мозъци.Забранил,разрешил,Варна е пълна с руско говорящи.Един път да сме на правилната страна.Правилото в политиката е просто,където са евреите,там трябва да сме и ние.
Черно море-първият шампион по футбол в България
аз да питам само едно нещо. кой избира 10 пъти поред мафията, много смело, наречена герб? тук всичко мрънкат, ама като наближи да се гласува все гербереят урните. спрете да гласувате за тиквата и за всякакви мърши тип "роско алпийския", които б-то лансира
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
Путин е дал забрана за почивка в България на държавни служители които са над 100 000 човека.Той може да им забрани защото огромна част от почивката се заплаща от държавата във вид на ваучери.Държавата пренасочва служителите към турция и други държави.Нормална забрана.
ЕМИЛ написа:Нищо подобно .Аз в момента съм в Созопол и града е пълен с руско говорящи .
Ти па, нищо не знаеш, на оня му гостуват руски приятели и те знаят цялата истина ...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ticha i vladislav написа:Тъпотии на болни чугунени мозъци.Забранил,разрешил,Варна е пълна с руско говорящи.Един път да сме на правилната страна.Правилото в политиката е просто,където са евреите,там трябва да сме и ние.
"правилната страна"???
Коя е правилната страна-Тази на държавата която за последните години е направила над 200 военни конфликти в други държави?Държавата заради която се появиха и станаха сериозна сила всякакви ислямски разбойници и масови убийци?Защо нямаше ислямска държава в Либия по времето на полковник Кадафи?В Ирак по времето на Саддам?Заради тази задокеанска държава вече половин Африка се контролира от главорези.Пишеш "правилна политика".Политиката на европейски ценности-педофилия,гей бракове,интеграция на мързеливи и грабителски малцинства,приемане на всякаква паплач които сме задължени да издържаме и изхранване а те се отплащат с кражби и нападения над Българи докато нашите баби и дядовци мизерстват.Аз съм за България но не България на президента соросоид.Не на боядисаните комунисти кунева-пръмова,б.борисов,ц.цветанов,к.георгиева,и.костов,доган,местан,агенти на д.с. като бояджията и фалшив воевода каракачанов-русенски комунист.Ако трябва да избирам между мюсюлманина барак хюсеин обама и путин бих предпочел руснака!
- Red Warrior
- Контакти:
Нека всеки си зададе въпроса - дали иска да живее в държава, в която президента (който и да е той) си позволява да му казва къде да почива?
Иначе като слушам Воленка Сидероглу в парламента той говори само за Русия. Не знам за тези хора българи ли са гласували? Дават ли си сметка, че се намират в българския парламент изобщо?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Така ... Да разясниме нещата. Има си руснаци по морето, може да не са толкова много като минали години, но пак има. Те имат някакви като ваучери за почивка на държавните служители - там може да ни удари другаря Путин
Засега няма нищо официално
Леевски, оле
-
THE G.A.M.E
Eдва 9 % от руснаците декларират, че ще почиват в чужбина, сочи проучване на най-големите руски туроператори.
Това е отстъпление с почти 15 % в сравнение с миналата година и с над 28 % с 2013 г.
14 на сто, все още не са решили.
Е, поне имат оправдание - Путин не дава.
Иначе нееее, не, не е поради финансовата криза, дето ги налегна.