Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
Абсолютно никакъв шанс за трансфер няма където и да е, поне докато не се докаже след тежката контузия.
Ето го инфото от Tuttomercatoweb: http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... nov-692360
gambara написа:i da spodelish
Отговориха ми
Вареа е футболиста и идва на проби след няколко дни. Не е подписал още.
Също така ми бе заявено от Аржентина, че Черно море е велик клуб
дел
Последна промяна от greenpeak на 16 юни 2015 14:41, променено общо 1 път.
greenpeak написа:gambara написа:i da spodelish
Отговориха ми.
Вареа е футболиста и идва на проби след няколко дни. Не е подписал още.
Също така ми бе заявено от Аржентина, че Черно море е велик клуб![]()
.
Много ясно !!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
ShooterMan
- Контакти:
https://www.youtube.com/watch?v=LBXrusdd-7k - Varea !!!
За какви проби говорим? Просто и от самолет си личи, че е много много класен играч. Еднакво силен като лек нападател и като плеймейкър, вижте какви пасове хвърля само, бележи и с двата крака, вкарва и преки-свободни...Интересно ми е Кольо какво е намислил за Вареа...Според мен твърдо е решил гаучосът да е човека зад нападателя и тоя дето прави играта, много комбинативен е тоя, освен всичките си качества...
За какви проби говорим? Просто и от самолет си личи, че е много много класен играч. Еднакво силен като лек нападател и като плеймейкър, вижте какви пасове хвърля само, бележи и с двата крака, вкарва и преки-свободни...Интересно ми е Кольо какво е намислил за Вареа...Според мен твърдо е решил гаучосът да е човека зад нападателя и тоя дето прави играта, много комбинативен е тоя, освен всичките си качества...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Да не прекаляваме с ентусиазма момчета,дръжте се естествено!Всичко,което видях и на мен много ми хареса....но да не забравяме,че това са клипове!Не винаги това,което се вижда на екрана,се случва и в живота(или на терена)!Ако е толкова добър,ще е супер....но нека първо да дойде и да заиграе!Като му гледам изпълненията,той и в Ман Юнайтед може да играе!!!А в Аржентина знаят,че това също е велик клуб!Като ЧЕРНО МОРЕ !!!
Aми това си е естественото състояние на Стрелеца, щом прави сравнения ... с Дзола
....
Значи си е естествен човека.
Значи си е естествен човека.
-
ShooterMan
- Контакти:
Но рядко бъркам в пеценките си за играчите, дори по видеоклиповете. Спомнете си за Камазола например...И особено Буркхард наскоро, за който имаше доста критични оценки, но още на видеото си личаха силните му качества, които в пълен блясък демонстрира при нас. Като всеки играч и той си имаше очевидни слабости, например техниката и неумението да задържа топката, заради, които го поставиха тука под въпрос...Вареа също има очевидни слабости, например физиката, не го видях да печели единоборство, какво да кажем за втория етаж...но забележете нещо - най-силните му качества - погледът над играта и извеждащия пас + комбинатовността как се съпоставят с най-добрите такива на основния ни нападател - Бакари, които точно това обича, извеждащи подавания, комбинации и излизане зад гърба на противниковата защита
. Адмирал Кольо подбира играчите към стила си, но нека не се лъжем - Вареа си е класа и това се вижда от ВСЯКО негово докосване, иначе ми се струва напълно безполезен в защита де, но и Кривия беше такъв, Мехия също нищо не играеше назад ако изключим Финала де 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Ако Вареа го вземем , аз лично мисля , че ще ударим бинго!