Черно море 5 - 0 Спартак
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море 5 - 0 Спартак
Хахахаха какво става за кво го е душил и ритал и заплашвал пред 10 души...
От утре съм локомотивец!
Така лесно се печели мач с малтретиране,браво. не трябва да се наричате моряци което се римува с тапаци,но ще ви го спестя,а трябва да се наричате мутряци. с бой лесно се печели мач,продалжавайте в същия дух,може да станете шампиони. Честита победа още веднъж!
САМО СПАРТАК ВАРНА
Да бе, само дето комоцио не е получил... това са глупости - ритали блъскали и не знам какво правили. Още малко ще кажеш, че боксов мач са играли на почивката. Сигурно се е блъснал в стената.
И това ли ви е причината да ви набутаме 5?
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
- mertezaker
- Контакти:
Черно море си е отбор на мутрите, така че не ме изненадва станалото на почивката
Абе спартаклии, май много ви е яд, че има кой да ни финансира отбора? Ама го финансират, защото има потенциал и може много повече, отколкото показва в момента! Това че на вас няма кой да ви даде 5 лева си в ваш проблем. Само внимавайте пак да не спрат тока на коритото!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
mertezaker написа:Черно море си е отбор на мутрите, така че не ме изненадва станалото на почивката
а кажи им,защото не искат да си го признаят!
САМО СПАРТАК ВАРНА
- Canaries front
- Контакти:
те спарта4етата се разхождаха като пут*и цял мач,после друг им виновен хахаха циркаджии
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Morqk написа:Абе спартаклии, май много ви е яд, че има кой да ни финансира отбора? Ама го финансират, защото има потенциал и може много повече, отколкото показва в момента! Това че на вас няма кой да ви даде 5 лева си в ваш проблем. Само внимавайте пак да не спрат тока на коритото!
да така е.баш да ни е яд не,въпрос на късмет. ние като бяхме добре вие къде бяхте.дай да не засягаме стари теми,мисля че си запознат.сега нещата се обърнаха,но нали знаеш никога не е късно това да се промени.
САМО СПАРТАК ВАРНА
Canaries front написа:те спарта4етата се разхождаха като пут*и цял мач,после друг им виновен хахаха циркаджии
оф, те пък ботеФ щото не ходят като к.рви! майна!
САМО СПАРТАК ВАРНА
- plamen etov
- Контакти:
Sisi_Levskarkata написа:Честита победа моряци. Не съм от Черно море, но ми допада как играят и владеете топката и положението на терена. Вие заслужавате до година да бъдете в Уефа или в Интертото. Левски завинаги в моето сърце.
СИСИ СЪКРОВИЩЕ СИНЬО АМИ ТО ИНТЕР ТОТО ВЕЧЕ НЯМА
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.