batceko написа:...най древната професия затова си е най древна и актуална ..очевадно важи и за цели футболни агитки ...няма лошо , стига вазелина да е в достатъчни количества![]()
![]()
Cekoooooo, леко баце, леко...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
batceko написа:...най древната професия затова си е най древна и актуална ..очевадно важи и за цели футболни агитки ...няма лошо , стига вазелина да е в достатъчни количества![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
damyanov1963 написа:BRF написа:Аз пък не се моля на никого!Ако някой прецени,че иска да вземе ЦСКА и да върне славата на отбора,след което да изкара пари,да заповяда!Ако няма такъв,нека си ходим при аматьорите след като са ни управлявали аматьорски!
п.п. Като гледам и колко хора са се подписали-гръмкото "Феновете на ЦСКА се молят на Божков" някак си не върви!Например човека от Бургас нищо не ми говори като име!
Да не би някой да е искал да те натопи, а братчед
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Прочетох фетиша към Божков... Няма такова лизане братче, направо лиги капят и то от хора, дето го гонииха с камъни и плюнки...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Прочетох фетиша към Божков... Няма такова лизане братче, направо лиги капят
Tommi написа:Те приеха Лупи като месия за втори епизод на комедията, та за Божков ли ще имат някакви възражения.
GOLEADOR написа:Да съм твърдял някога,че вие сте гонили престъпниците от Герена?Напротив,винаги съм ви упреквал,че се вдигате в защита на престъпници.Ние гоним мутрите от Армията,а сега това писмо "левскавизира" ЦСКА.Но с това ръководство какво друго да очаква човек?Вече се чудя дали те или Титан са най-ниското ниво до което сме падали!А до скоро считах Титан за недостижими в тази класация.W84me написа:GOLEADOR написа:Ясно ми е защо мразите Томов,както и защо ви е страх да не се върне отново на Армията.Относно шествието:
[rimg]http://oi44.tinypic.com/2z9fa4g.jpg[/rimg]
Да не забравяме , че събрахте и над 20 000 подписа в подкрепа на престъпника.
Айде сега ми покажи кога сме гонили Чорни? Поне си имаме принципи, а не сме фурнаджийски лопати! Чорни е престъпник според Костов, според мен не е.
run1973 написа:Tommi написа:Те приеха Лупи като месия за втори епизод на комедията, та за Божков ли ще имат някакви възражения.
Аз също не възразявам да се върне,още повече че лумпениядата,която скандираше против него тогава не беше мнозинството от армейската общност.
Пък като се замисля то и вие за 4-5 път ту разкарвате Батков-ту го припознавате-май не знаете какво точно искате и Вие.
Но така е,колкото повече хора толкова и различни мнения.
ss1914 написа:run1973 написа:Tommi написа:Те приеха Лупи като месия за втори епизод на комедията, та за Божков ли ще имат някакви възражения.
Аз също не възразявам да се върне,още повече че лумпениядата,която скандираше против него тогава не беше мнозинството от армейската общност.
Пък като се замисля то и вие за 4-5 път ту разкарвате Батков-ту го припознавате-май не знаете какво точно искате и Вие.
Пак глупости, къде си видял да пишем декларации за гонене и после в подкрепа на батков и то 4-5 пъти, аре пишете реални неща, а не глупости.
run1973 написа:ss1914 написа:run1973 написа:Tommi написа:Те приеха Лупи като месия за втори епизод на комедията, та за Божков ли ще имат някакви възражения.
Пак глупости, къде си видял да пишем декларации за гонене и после в подкрепа на батков и то 4-5 пъти, аре пишете реални неща, а не глупости.
Реално виждам как един път след 2-3 загуби опъвате транспаранти -"Батков вън" и реално виждам как като се заблудите от 2 победи срещу Хасково и Марек изведнъж забравяте да опъвате такива транспаранти и започвате реално да пишете по всички форуми-"Абе какво ни е виновен Батков,че дава пари ли".И това в продължение на поне 3-4 години-не знам дали не са и повече от 4-5 пъти ,в които си променяте мнението.
Или това не е е реално.То и декларации остава да почнете да пишете или извинения.Просто и вие не знаете какво искате,кой искате и пак казвам това се обуславя от това, че колкото повече хора -толкова и повече мнения.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост