Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
russia

Re: Къса памет, шизофрения или обикновена проституция?

Мнениеот russia » 04 юни 2015 16:15

batceko написа:...най древната професия затова си е най древна и актуална ..очевадно важи и за цели футболни агитки ...няма лошо , стига вазелина да е в достатъчни количества :) :) :)

Cekoooooo, леко баце, леко... :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 юни 2015 16:19

damyanov1963 написа:
BRF написа:Аз пък не се моля на никого!Ако някой прецени,че иска да вземе ЦСКА и да върне славата на отбора,след което да изкара пари,да заповяда!Ако няма такъв,нека си ходим при аматьорите след като са ни управлявали аматьорски!
п.п. Като гледам и колко хора са се подписали-гръмкото "Феновете на ЦСКА се молят на Божков" някак си не върви!Например човека от Бургас нищо не ми говори като име!

Да не би някой да е искал да те натопи, а братчед ;)

За всеки случай прегледах списъка!Твърдо мога да кажа,че това не са феновеТЕ на ЦСКА,а фенове на ЦСКА!Чест им прави ,че излизат с имената си и си казват мнението!Аз се разграничавам от тяхното мнение!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 юни 2015 17:15

Прочетох фетиша към Божков... Няма такова лизане братче, направо лиги капят
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 юни 2015 17:16

W84me написа:Прочетох фетиша към Божков... Няма такова лизане братче, направо лиги капят и то от хора, дето го гонииха с камъни и плюнки...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 юни 2015 18:00

W84me написа:Прочетох фетиша към Божков... Няма такова лизане братче, направо лиги капят

Да бе малко са се пооляли!Трябваше да напишат просто "Благодарим ви г-н Борисов",като вашите :lol: !

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 04 юни 2015 18:16

Tommi написа:Те приеха Лупи като месия за втори епизод на комедията, та за Божков ли ще имат някакви възражения. :mrgreen:

Аз също не възразявам да се върне,още повече че лумпениядата,която скандираше против него тогава не беше мнозинството от армейската общност.
Пък като се замисля то и вие за 4-5 път ту разкарвате Батков-ту го припознавате-май не знаете какво точно искате и Вие.
Но така е,колкото повече хора толкова и различни мнения.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 04 юни 2015 18:23

GOLEADOR написа:
W84me написа:
GOLEADOR написа:Ясно ми е защо мразите Томов,както и защо ви е страх да не се върне отново на Армията.Относно шествието:
[rimg]http://oi44.tinypic.com/2z9fa4g.jpg[/rimg]
Да не забравяме , че събрахте и над 20 000 подписа в подкрепа на престъпника.

Айде сега ми покажи кога сме гонили Чорни? Поне си имаме принципи, а не сме фурнаджийски лопати! Чорни е престъпник според Костов, според мен не е.
Да съм твърдял някога,че вие сте гонили престъпниците от Герена?Напротив,винаги съм ви упреквал,че се вдигате в защита на престъпници.Ние гоним мутрите от Армията,а сега това писмо "левскавизира" ЦСКА.Но с това ръководство какво друго да очаква човек?Вече се чудя дали те или Титан са най-ниското ниво до което сме падали!А до скоро считах Титан за недостижими в тази класация.

Ти живееш в някаква друга реалност, кой си гонил хахахах Миналата седмица не ревахте ли на Ганчев, сигурно и свещи палиш да дойде, ама по форумите ги гониш. А Ганчев не е ли един от най-крадливите примати в България сега? за Лупи не се ли молихте?
Последна промяна от ss1914 на 04 юни 2015 18:27, променено общо 2 пъти.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 04 юни 2015 18:25

run1973 написа:
Tommi написа:Те приеха Лупи като месия за втори епизод на комедията, та за Божков ли ще имат някакви възражения. :mrgreen:

Аз също не възразявам да се върне,още повече че лумпениядата,която скандираше против него тогава не беше мнозинството от армейската общност.
Пък като се замисля то и вие за 4-5 път ту разкарвате Батков-ту го припознавате-май не знаете какво точно искате и Вие.

Пак глупости, къде си видял да пишем декларации за гонене и после в подкрепа на батков и то 4-5 пъти, аре пишете реални неща, а не глупости.
умираха без страх .

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 04 юни 2015 18:30

ss1914 написа:
run1973 написа:

Пак глупости, къде си видял да пишем декларации за гонене и после в подкрепа на батков и то 4-5 пъти, аре пишете реални неща, а не глупости.

Реално виждам как един път след 2-3 загуби опъвате транспаранти -"Батков вън" и реално виждам как като се заблудите от 2 победи срещу Хасково и Марек изведнъж забравяте да опъвате такива транспаранти и започвате реално да пишете по всички форуми-"Абе какво ни е виновен Батков,че дава пари ли".И това в продължение на поне 3-4 години-не знам дали не са и повече от 4-5 пъти ,в които си променяте мнението.
Или това не е е реално.То и декларации остава да почнете да пишете или извинения.Просто и вие не знаете какво искате,кой искате и пак казвам това се обуславя от това, че колкото повече хора -толкова и повече мнения.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 04 юни 2015 18:44

run1973 написа:
ss1914 написа:
run1973 написа:

Реално виждам как един път след 2-3 загуби опъвате транспаранти -"Батков вън" и реално виждам как като се заблудите от 2 победи срещу Хасково и Марек изведнъж забравяте да опъвате такива транспаранти и започвате реално да пишете по всички форуми-"Абе какво ни е виновен Батков,че дава пари ли".И това в продължение на поне 3-4 години-не знам дали не са и повече от 4-5 пъти ,в които си променяте мнението.
Или това не е е реално.То и декларации остава да почнете да пишете или извинения.Просто и вие не знаете какво искате,кой искате и пак казвам това се обуславя от това, че колкото повече хора -толкова и повече мнения.

Чакай се, има разлика в това някой да си е изразил мнението, във форума, в подкрепа на този индивид.
умираха без страх .

Върни се в “Архив”