Много интересна случка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Re: Много интересна случка
Трябва да си наистина голям дебил в дискусия за Христо Ботев да вадиш някакви малоумни аргументи за това, че феновете на Ботев били изхарчили 50 млн лв. Бе, дебил, що не върнете от гроба всички, пратени в отвъдното, пряко или косвено, от вашия кумир Жоро Илиев - къде с наркотици, къде с други средства?! Само пълен малоумник може да прави знак на равенство между задълженията на един клуб, натрупани към предишния му собственик, и феновете.
Последна промяна от Жълто-черен Пловдив на 03 юни 2015 11:58, променено общо 3 пъти.
luxorus написа:Господина Христо Ботйов Петков
Засрами се и спри да говориш за интелект!
От какво да се засрамя бре, умнико? Човекът така се е подписвал - значи така му е името!! Реформата в правописа не трябва да променя оригинала. Майстори сме да си изменяме миналото с днешна дата.

soundmax написа:mark1926 написа:- Може ли да има гражданска война в България?
От радиото отговорили:
- При тази селяния е невъзможно!
Като безупречно възпитан, ненасящ обиди и псувни, спокойно питам- като сте изхарчили 50 000 000 държавна пара и не искате да ги върнете на хората, защо си мислите, че може да държите морал. След като вече сте фалирали веднъж заради дългове и сте завлекли с милиони хората , защо трябва да ви слушаме. Виж, ако е за опит по селските групи, давайте се за примир, НО да обиждаш , защото човекът мисли за българщината е поредно доказателство за нивото ви, скоро ще видите резултатите му- нова емблема, нова година на раждане, нов стадион, единствено нивото на феновете ще си е същото..
Божееее точно с тебе да си говорим за интелект е несериозно, пък като гледам какво мнение имат за теб от твоя отбор ми е още по-смешно![]()
Кои сме изхарчили тия 50 мил. били ни обяснил (може би ни познаваш, че го твърдиш ли?), защото аз не съм ги харчил или пък някои от пишещите във форума да колкото знам - имаш ли акъл моето момче да го проумееш това нещо, че да тръгваш да даваш оценки? Къде прочете, че тия 50 мил. са държавна пара ? - пак ставаш за смях, а си тръгнал да се правиш на философ. И кой кого обижда, и как точно човека (ако става въпрос за Фетел) мисли за българщината - с махленското си поведение във форума ли ????
По новите години на раждане сте царе ВИЕ, нас не ни замесвайте, а относно резултатите ще видим, каквото ни е отредила съдбата това ще е - но не забравяй, че пожеланията за едни, по някой път се връщат като бумеранг към изреклите ги. И вземи напиши нещо във вашия форум вместо да седиш само тука и да показваш "култура" и "възпитание", нима при вас няма за какво да си пишете ли, че пак сте налазили тука ?
Тука вече ме заинтересува
Самите вие казвате, че се дължат 50 000 000, на фирми на цецко, а цецко дължи на Народа
Аз като има нещо важно да казвам на Локомотивци, написвам го в няколко страници и го предоставям на водачите Ни. Надявам се не очакваш да си правя такъв труд и за вас
Жълто-черен Пловдив написа:Трябва да си наистина голям дебил в дискусия за Христо Ботев да вадиш някакви малоумни аргументи за това, че феновете на Ботев били изхарчили 50 млн лв. Бе, дебил, що не върнете от гроба всички, пратени в отвъдното, пряко или косвено, от вашия кумир Жоро Илиев - къде с наркотици, къде с други средства?! Само пълен малоумник може да прави знак на равенство между задълженията на един клуб, натрупани към предишния му собственик, и феновете.
Този бивш собственик е възхваляван и до ден днешен в Коматево
Все пак, необходимо е да се отбележи, че вие бягате от темата с разни клипове за цигани и подобни, съвсем естествено е Ние да попитаме за тези 50 000 000 ДЪЛГ, с тези пари във всяко селце ще има бюст на Христо Ботев...
ilian12 написа:Каквото и да пишеш и да се правиш на възпитан и образован си ви знаем какви сте гниди ...
Странно, толкова мнения имам , а все се правя, аз съм един интернет-артист, очевидно трябва да ми дадете оскар...
Кои са тези "НИЕ" ?
200-те човека публика на ПОЛУФИНАЛ за купата? Изгонихте си всичката публика с тая омраза и простотия от ваша страна. Познавам поне 5 ЛОКОМОТИВЕЦА, който спряха да ходят по мачовете ви заради всичките простотии на твоите водачи - момчетата с потниците

200-те човека публика на ПОЛУФИНАЛ за купата? Изгонихте си всичката публика с тая омраза и простотия от ваша страна. Познавам поне 5 ЛОКОМОТИВЕЦА, който спряха да ходят по мачовете ви заради всичките простотии на твоите водачи - момчетата с потниците

mark1926 написа:soundmax написа:mark1926 написа:- Може ли да има гражданска война в България?
От радиото отговорили:
- При тази селяния е невъзможно!
Като безупречно възпитан, ненасящ обиди и псувни, спокойно питам- като сте изхарчили 50 000 000 държавна пара и не искате да ги върнете на хората, защо си мислите, че може да държите морал. След като вече сте фалирали веднъж заради дългове и сте завлекли с милиони хората , защо трябва да ви слушаме. Виж, ако е за опит по селските групи, давайте се за примир, НО да обиждаш , защото човекът мисли за българщината е поредно доказателство за нивото ви, скоро ще видите резултатите му- нова емблема, нова година на раждане, нов стадион, единствено нивото на феновете ще си е същото..
Божееее точно с тебе да си говорим за интелект е несериозно, пък като гледам какво мнение имат за теб от твоя отбор ми е още по-смешно![]()
Кои сме изхарчили тия 50 мил. били ни обяснил (може би ни познаваш, че го твърдиш ли?), защото аз не съм ги харчил или пък някои от пишещите във форума да колкото знам - имаш ли акъл моето момче да го проумееш това нещо, че да тръгваш да даваш оценки? Къде прочете, че тия 50 мил. са държавна пара ? - пак ставаш за смях, а си тръгнал да се правиш на философ. И кой кого обижда, и как точно човека (ако става въпрос за Фетел) мисли за българщината - с махленското си поведение във форума ли ????
По новите години на раждане сте царе ВИЕ, нас не ни замесвайте, а относно резултатите ще видим, каквото ни е отредила съдбата това ще е - но не забравяй, че пожеланията за едни, по някой път се връщат като бумеранг към изреклите ги. И вземи напиши нещо във вашия форум вместо да седиш само тука и да показваш "култура" и "възпитание", нима при вас няма за какво да си пишете ли, че пак сте налазили тука ?
Тука вече ме заинтересувакакво мнение имали феновете на Локомотив за мен, това трябва да звучи обидно, но интересното е, че станах потребител на форума изцяло с гласове на Локомотивци , това явно се тълкува като нещо лошо
...
Самите вие казвате, че се дължат 50 000 000, на фирми на цецко, а цецко дължи на Народа![]()
Аз като има нещо важно да казвам на Локомотивци, написвам го в няколко страници и го предоставям на водачите Ни. Надявам се не очакваш да си правя такъв труд и за вас![]()
...
Еми хванах някои спорове от ваши хора с тебе та си пролича колко ти се "кефят" някои, това че помниш избирателно си е твой проблем, честно казано не ме интересуват вашите лични отношения и да нямаше смисъл да казвам това че не е относно темата.
Но тези 50 мил. като не си запознат какви са що са, защо пак продължаваш да се излагаш. Как точно ФК Ботев е виновен за фалита на КТБ и как така ги свързвате нещата не ми го побира акъла.
По твоята логика ето как седят нещата
Айде върнете починалите от дрогата на Илиев или обещетете роднините им по твоята логика, да не говорим за рекета върху бизнеса на хората с които пари ви спонсорираха !Жълто-черен Пловдив написа:Трябва да си наистина голям дебил в дискусия за Христо Ботев да вадиш някакви малоумни аргументи за това, че феновете на Ботев били изхарчили 50 млн лв. Бе, дебил, що не върнете от гроба всички, пратени в отвъдното, пряко или косвено, от вашия кумир Жоро Илиев - къде с наркотици, къде с други средства?! Само пълен малоумник може да прави знак на равенство между задълженията на един клуб, натрупани към предишния му собственик, и феновете.
Последна промяна от soundmax на 03 юни 2015 12:51, променено общо 1 път.
БОТЕВ Пловдив
mark1926 написа:Aз като има нещо важно да казвам на Локомотивци, написвам го в няколко страници и го предоставям на водачите Ни.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
"Гуньо Адвокатина" пише възвания и ги предоставя на ВОДАЧИТЕ СИ
!"Цял Бисмарк"
.
- Thurman Murman
- Контакти:
Ами естествено. В канализацията на вси няма как да се случи каквото и да е без благословията на всичките му там кебапчии, пласьори, безделници, социални аутсайдери, хора с нелегални професии... Целият сбирщайн, познат като "потници", чиято легенда Гочо ВоТката наскоро им препоръча, вместо да управляват ФК, най-добре да се заемат със селскостопанска дейност и с работа в някой "плод/зеленчук"
Мисля, че това изчерпва напълно темата
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U[/youtube]
Мисля, че това изчерпва напълно темата
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U[/youtube]
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U