*Айнтрахт Франкфурт се раздели със своя треньор Томас Шааф.
*Шалке 04 уволни Роберто ди Матео,след слабия период на „кралско сините”.
Бундеслига 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Германски футбол
1914.1902 написа:*Шалке 04 уволни Роберто ди Матео,след слабия период на „кралско сините”.
Един трън в очите на колегата баваро-славист по-малко
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Официални трансфери и от Бремен
*Вратарят Феликс Вийдвалд от Айнтрахт Франкфурт премина във Вердер
*Антони Уджа премина от Кьолн във Вердер
*Улисес Гарсия премина от Грасхопър във Вердер
*Вратарят Феликс Вийдвалд от Айнтрахт Франкфурт премина във Вердер
*Антони Уджа премина от Кьолн във Вердер
*Улисес Гарсия премина от Грасхопър във Вердер
rhaegar написа:1914.1902 написа:*Шалке 04 уволни Роберто ди Матео,след слабия период на „кралско сините”.
Един трън в очите на колегата баваро-славист по-малкоИстината е, че след Мадрид, резултатите му са слаби. Не че някой друг щеше да направи повече от това шесто място, най-много да беше завършил на пето.
Баваро- славист ми звучи като монархо- фашист
Истината е, че не Ди Матео е виновен за несполуките на Ш 04. Там има нещо объркано. Имаш Газпром от години, а не си сигурин за ШЛ.
Не зная какво бъркат, но пък изпих много ракия. Та лека нощ
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Феновете на Аугсбург празнуват класирането на своите любимци в Европа

*Кристиан Фукс и Транкило Барнета напуснаха Шалке 04,след като договорите и на двамата изтекоха.''Миньорите'' не пожелаха да ги подновят.
Жуниор Маланда ще бъде почетен от последния си клуб Волфсбург по трогателен начин. Младежкият национал на Белгия загина в автомобилна катастрофа на 10 януари тази година, но “вълците” не са го забравили. Тимът от града на Фолксваген представи специален екип за предстоящия финал за Купата на Германия с Борусия (Дортмунд), а от едната страна на гърдите на новата фланелка фигурира зелено сърце с №19 по средата. 20-годишният Маланда игра именно с този номер до нелепата си смърт в началото на годината.

Да попитам баража който почна сега Хамбургер- Карлсруе в 1 мач ли се играе или 2 на разменено?
Коментатора ми отговори на въпроса, м/у другото 0 : 1 за гостите от Карлсруе.
Мицански е резерва.