[center]
Предлагам тук да обсъждаме летните "трансфери" и слухове покрай Барса!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот tibidabo » 26 май 2015 15:40
Мнениеот luddeN » 26 май 2015 15:45
Мнениеот redwhitearmy » 26 май 2015 15:50
Мнениеот tibidabo » 26 май 2015 15:58
luddeN написа:Какви трансфери като имаме забрана до 1.01.2016 год. ?![]()
Мнениеот Middlesbrough » 26 май 2015 22:51
Мнениеот Middlesbrough » 27 май 2015 00:27
Роналдиньо:
"Коутиньо проведе фантастичен сезон. В момента той един от най-добрите играчи в средата на терена в Европа. И когато осъзнаеш, че той играе за отбор, който не се представи добре, това е още по-значимо. Нямам право да говоря за него, не мога да говоря и за Барселона. Аз обаче знам какъв тип футболист търси Барса, а Филипе притежава тези качества."
"След всички тези години в клуба, Шави напусна, а Иниеста вече влезе в 30-те си години - на това трябва да се обърне внимание. Затова си мисля, че Барселона и Коутиньо ще си паснат перфектно. Ставаш още по-добър, когато играеш с добри футболисти, знам го от собствен опит. Коутиньо не само ще печели трофеи, но ще стане по-добър играч, излизайки на терена заедно с Неймар, Лионел Меси, Луис Суарес и Иниеста."
Мнениеот kingofpop » 27 май 2015 00:36
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот enguerino » 27 май 2015 21:15
Мнениеот tibidabo » 28 май 2015 11:27
enguerino написа:Тва за Видал не ми харесва много, все едно да сложат Педро десен бек. Ще го видим тази вечер...
Иначе ако Алвеш си тръгне ще трянбва десен бек. Аз съм за Дармиан или Ориер от ПСЖ макар, че не е играл много този сезон,
1 халф за да замести Шави. Не ми харесва Погва, предпочитам Матуиди, а най-добър вариант би бил Верати![]()
И ако Педро го продадат ще трябва резерва на триото. Тук вече има 2 варианта - някой млад и перспективен (Вието) или тип Ларсон който да има опит и да не му пречи, че е резерва (Клозе, Чичарито
)
Мнениеот Rafael » 29 май 2015 18:26
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта