ЦСКА в А окръжна - Веднага!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: ЦСКА в А окръжна - Веднага!

Мнениеот Red joker » 27 май 2015 11:16

korteneca написа:
gambletrade написа:
HardWork написа:Ако Гриша Ганчев преименува Литекс на ЦСКА и им смени седалището в София, аз ставам от неговия отбор! Ако Манджукови направят ново АД и влезнат в А група ще съм и от тях! Ако се запази сегашното дружество и се изчисти, ще го подкрепям и него! Ако има 3 отбора ЦСКА в А група ще съм фен и на трите, представяте ли си 15 пъти в годината вечно дерби? Когато играе ЦСКА срещу ЦСКА ще се радвам който и да бие, и без нерви просто ще се наслаждавам на играта футбол :mrgreen: :lol:
Навит съм да играем и с лиценза на Левски, и изобщо не ми пука какво ще говорят сините! Където има ЦСКА, там ми е любовта!

Добра идея! Така, в БГ вече ще си имаме не 2, ами цели 4 гранда.
Обаче левскарите няма да си стоят мирни - и те ще си припознаят няколко отбора на Левски....... А бре, цялата А група ще е само грандове. :)

Не намесвай левскарите в шашмите на цесекарите. ;) Ние не сме като тях и няма да паднем толкова ниско и да се молим на някой като Гришата да прекръсти отбора си на Левски. :) Тези "цесекари", които искат това за техния отбор според мен не са никакви фенове на ЦСКА, а фенове на титли и купи. Страх ги е отборът им да мине през трудното и да се завърне с горно вдигната глава, вместо да ги наричат Литекс и т.н. Знаят, че само с Гришата отново ще са в борбата за титли и купи. Така ги виждам аз нещата странично. 8-)

А вие що се мъчите бе тарикат :lol: ,минете вие през чистилището и ходете с горно вдигната глава или рога ,нали сте много готини :lol: Виж ги нещата фронтално ,а не странично :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

redwhitearmy

Мнениеот redwhitearmy » 27 май 2015 11:26

Red joker написа:
korteneca написа:
gambletrade написа:
HardWork написа:Ако Гриша Ганчев преименува Литекс на ЦСКА и им смени седалището в София, аз ставам от неговия отбор! Ако Манджукови направят ново АД и влезнат в А група ще съм и от тях! Ако се запази сегашното дружество и се изчисти, ще го подкрепям и него! Ако има 3 отбора ЦСКА в А група ще съм фен и на трите, представяте ли си 15 пъти в годината вечно дерби? Когато играе ЦСКА срещу ЦСКА ще се радвам който и да бие, и без нерви просто ще се наслаждавам на играта футбол :mrgreen: :lol:
Навит съм да играем и с лиценза на Левски, и изобщо не ми пука какво ще говорят сините! Където има ЦСКА, там ми е любовта!

Обаче левскарите няма да си стоят мирни - и те ще си припознаят няколко отбора на Левски....... А бре, цялата А група ще е само грандове. :)

Не намесвай левскарите в шашмите на цесекарите. ;) Ние не сме като тях и няма да паднем толкова ниско и да се молим на някой като Гришата да прекръсти отбора си на Левски. :) Тези "цесекари", които искат това за техния отбор според мен не са никакви фенове на ЦСКА, а фенове на титли и купи. Страх ги е отборът им да мине през трудното и да се завърне с горно вдигната глава, вместо да ги наричат Литекс и т.н. Знаят, че само с Гришата отново ще са в борбата за титли и купи. Така ги виждам аз нещата странично. 8-)

А вие що се мъчите бе тарикат :lol: ,минете вие през чистилището и ходете с горно вдигната глава или рога ,нали сте много готини :lol: Виж ги нещата фронтално ,а не странично :!:

Е, стига, де, те са "Батков-вън" само като падат, сега биха 2-3 пъти Марек и Хасково, и всичко е цветя и рози ... до финала, де, после пак ще го подгонят :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 май 2015 11:38

redwhitearmy написа:
Red joker написа:
korteneca написа:
gambletrade написа:

Е, стига, де, те са "Батков-вън" само като падат, сега биха 2-3 пъти Марек и Хасково, и всичко е цветя и рози ... до финала, де, после пак ще го подгонят :lol:

Викаш, след това може да минат през чистилището !Виж сега шибаното обаче е,че има и наши хора подкрепят това т.нар.чистилище-това е си е чисто самоубийство !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

redwhitearmy

Мнениеот redwhitearmy » 27 май 2015 11:42

За мен няма разлика дали ще фалираме и Пампорко и ко ще направят ново ЦСКА, или Гришата ще преименува Литекс - същия х*й, само дето излиза от друг джоб :mrgreen:

skunk
Контакти:

Мнениеот skunk » 27 май 2015 14:26

Най-фрапантното в момента е, че в неделя играете срещу бъдещето ЦСКА и ако не им легнете, току виж изпаднете от Лига Европа за сметка на Локо СФ..))) това не знам що за мач ще е... най-добре тези които са ЗА преименуването на Литекс да минат в тяхната агитка още в Неделя и да почват да викат ЦСКА...тез ловчанлии направо не ги мисля, добре, че са 50 човека агитка ще им мине..

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 27 май 2015 15:08

skunk написа:...тез ловчанлии направо не ги мисля, добре, че са 50 човека агитка ще им мине..

Тях не ги мисли, те са горди че скоро ще бъдат част от магията !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2015 16:06

suni написа:
skunk написа:...тез ловчанлии направо не ги мисля, добре, че са 50 човека агитка ще им мине..

Тях не ги мисли, те са горди че скоро ще бъдат част от магията !

....от СОЦИАЛНОТО ЯВЛЕНИЕ!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 27 май 2015 17:25

Новата кауза! :lol: :lol: :lol:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 27 май 2015 19:00

Защо в А окръжна?Има и Б окръжна :roll:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: ЦСКА В А ОКРЪЖНА - ВЕДНАГА!

Мнениеот ilian12 » 28 май 2015 09:58

bobo_13 написа:
diplomat написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
diplomat написа:
1982 написа:
diplomat написа:А ЦСКА ще придобие ли титлите на Литекс, ако сватбата е факт? :? :?:

Разбира се, както и Металик придоби титлите на Ботев, А Олимпик Галата на Берое титлата. 8-) 8-)

Ама аз сериозно питам. :lol: Много парадокси изникват от едно такова сливане... :mrgreen:

Пич, то няма сливане бе. ЦСКА фалира. Литекс се вдига от Ловеч барабар с всички играчи, и ръководство ии идва на Армията и от утре се казва ЦСКА 23 с Директор Попов, Главен мениджър Стойчо Стоилов, Величко ДИхонов и т.н. и си води и циганския оркестър. По този начин ЦСКА отново ще обере едни от най-добрите играчи у нас...без пари
[/offtopic]
Ясно ми е това, но какво става с постиженията на Литекс? Ново дружество и селските групи или просто ще престане да съществува?

Еми това си зависи от Манджук Джуниър и оня келеш Милко. Те са си собственици. И ако този отбор не фалира, то титлите си остават в него.
Иначе няма как Литекс да се прекръсти и да вземе титлите. То все едно да си смениш името на ББ и от утре ставаш премиер......

Не забравяй, че първо трябва да фалираш ББ.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “ЦСКА”