demon777 написа:Гледайте си работата !!! Щом в името присъстват четирите букви ЦСКА значи това е моят отбор. Без значение дали ще е с лицензна на Литекс. Щом собственика на оранжевите иска да ги затрие значи не може да постигне нищо повече с тях от това което е достигнал. Толкова години се мъчи с тоя отбор и тъпче на едно място. Идва някакъв от разград и за 3 години прибива в европа да не е по баш от Ловчанлията?
Твърдо съм за преименуването на литекс
И аз тва им обеснявам, припознаем ли Литекс за ЦСКА - става ЦСКА!!! Каквото било, било! Боли ме шперца, рогатите какво ще бращолевят, важното е да има стабилен ЦСКА! Официално, формално, теоритически, практически, дафакти и деюре отбора ще се казва ЦСКА, ще играе на армията, ще носи духа и традициите на великия армейски тим, феновете ще са същите, всичко друго са глупости изказани от болни мозъци и зли езици! Мученето не може да спре гората да се разлиства! А и довода със затриването на Литекс е невалиден, защото Литекс ще си продължи да съществува под форманта на юношеска школа и втори отбор на ЦСКА, а феновете на Литекс ще могат да бъдат горди с всеки успех на ЦСКА, защото част от него ще бъде и тяхния славен Литекс! Обединението прави силата!