ЦСКА в А окръжна - Веднага!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: ЦСКА В А ОКРЪЖНА - ВЕДНАГА!

Мнениеот angelco77 » 26 май 2015 19:30

CSKA 78 написа:
Brannik82 написа:Конане, две неща да те питам - Има ли пусната жалба официално от клуба и кога изтича срока за обжалване?

Жалба е пусната, но е "куха", защото има грешки в нея! С други думи все едно не е пусната жалба, но това е за добро! АД-то на Манджукови ще обяви фалит и ще се появи новият ЦСКА!

Ше се появи ама на 32. :lol: :mrgreen: :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: ЦСКА в А окръжна - Веднага!

Мнениеот HardWork » 26 май 2015 19:50

Ако Гриша Ганчев преименува Литекс на ЦСКА и им смени седалището в София, аз ставам от неговия отбор! Ако Манджукови направят ново АД и влезнат в А група ще съм и от тях! Ако се запази сегашното дружество и се изчисти, ще го подкрепям и него! Ако има 3 отбора ЦСКА в А група ще съм фен и на трите, представяте ли си 15 пъти в годината вечно дерби? Когато играе ЦСКА срещу ЦСКА ще се радвам който и да бие, и без нерви просто ще се наслаждавам на играта футбол :mrgreen: :lol:
Навит съм да играем и с лиценза на Левски, и изобщо не ми пука какво ще говорят сините! Където има ЦСКА, там ми е любовта!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 26 май 2015 20:04

angelco77 написа:

Ше се появи ама на 32. :lol: :mrgreen: :mrgreen:

вече сте част от ЦСКА, а не солташаци на ония от ДС,.. айде по-кротко!
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2015 20:04

Кировец написа:Познавам много ЦСКА-ри и знам, че това е пътя и че колкото и да е трудно вероятно ще успеем да го извървим и докараме до победен марш. Имаме нужда от това "наказание". Това е истинското пречистване и колкото и да е трудно това трябва да бъде сторено. Знам, че ЦСКА е идеал за много хора. Хора на честта. Момичета и момчета, които обичат червената фланелка.
На нашите сърца не пречи факта, че ще започнем от А окръжна. Така трябва. До тук се е стигнало.
Не оставяйте мутрите и олигарсите да си разиграват коня на наш гръб и да направят една огромна симулация и подигравка със всички отбори в българския професионален футбол. Не се сравнявайте с тоя или оня, защото ние сме ЦСКА.

Призовавам ви, армейци - настоявайте - А ОКРЪЖНА! Никакви бизнес интереси. Чист ЦСКА! И НАЙ-ВАЖНОТО - ЧЕСТНОСТ СПРЯМО ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В НАДПРЕВАРАТА!

Респект за мнението, братле! Тотално подкрепям и това е и моя вариант! :idea:
@ Мислех да пусна тема с моето окончателно решение, но ме изпревари :idea: :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 май 2015 20:26

peliforewer написа:Не те знам Кировец ли си ,ама повече ми приличаш на Владимировец,ако разбираш от руски трактори ще ми разбереш мисълта.Какви са тези ултиматуми,от чие име се изказваш или като пиете една ракия и ставате велики във форумите.Нито аз ,нито ти сме хората които ще закриваме ЦСКА,докато има шанс ЦСКА трябва да е в елита на българския футбол за ужас на комплексираните фенчета на другите отбори.Да ,имаме задължения,но и други отбори имат задължения те по-специални ли са или разликата е че там министър-председателя е пратил свой доверен човек и се появяват някакви тайнствени спонсори които погасят задълженията на отбора.Как Левски взе лиценз като на 11.04.2015г. след мача със Славия Батков заяви че им трябват още 560хил.лв. за лиценза,след това в началото на месец май от Лицензионата комисия излязоха с декларация че само който отбор е платил до 31.03.2015ще получи лиценз.По медиите изтече информация че ЦСКА,Локомотив Сф и Левски на 99% няма да вземат лиценз,как стана така че Левски отпадна от този списък.Съветвам те като пишеш срещу ЦСКА,да не забравяш че Левски са по-насрани,но не им пука и се чудят към кое правителство да се наведат,то не беше Софиянски,Бакърджиев,Мария Луиза,разходките на Батков с Дянков на ст.Г.Аспарухов,и тържественото връчване на екип с номер 9 на синчето му,черешката на тортата е назначаването на Иво Тонев на Герена и когато Герб са на власт се държи и говори като Кръстника,а като беше Орешарски на власт беше гарирал в трета глуха и не смееше да се обади.Ти който твърдиш че си фен на ЦСКА си готов да си пратим отбора по селата и да оставим мошениците и тарикатите да правят далаверите и да са доволни че ЦСКА няма да им мътят водата,аман от такива фенове.Само факта че те поддържат основно фенове на Левски трябва да те притеснява.

Войните се водят на бойното поле, а не в лъскавите ниви на А група. Това е положението - свободен си да припознаваш ЦСКА където си искаш - в лиценза на Марек, на Локо Сф, на Славия... Слабохарактерни полуидиоти сте всички дето се кланяте на идеята на г-н Цесекара, майстора на мъртвата хватка - Гриша Ганчев.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2015 20:32

Няма по-гнусно от това селското отборче което те е унижило с 8:0 и редица други срамни резултати да се окаже като жертвоприношение със смяна на своето име... ТОВА НЕ Е ЦСКА, а Литекс! @ Почване на чисто от селата или някак си със смяна на АД-то и ПФК-то в ФК и остане в А група... само това нещо го припознавам като ЦСКА София! :idea:
@ ГГ ако наистина обича ЦСКА ще влезе в ЦСКА като ЦЕСЕКАР, а не да предлага неговото отборче като жертвоприношение!
@ Аз не мога разбера едно нещо... КЪДЕ СА ФЕНОВЕТЕ НА ЛИТЕКС :?:

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 26 май 2015 20:56

Гледайте си работата !!! Щом в името присъстват четирите букви ЦСКА значи това е моят отбор. Без значение дали ще е с лицензна на Литекс. Щом собственика на оранжевите иска да ги затрие значи не може да постигне нищо повече с тях от това което е достигнал. Толкова години се мъчи с тоя отбор и тъпче на едно място. Идва някакъв от разград и за 3 години прибива в европа да не е по баш от Ловчанлията?

Твърдо съм за преименуването на литекс
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 26 май 2015 21:54

demon777 написа:Гледайте си работата !!! Щом в името присъстват четирите букви ЦСКА значи това е моят отбор. Без значение дали ще е с лицензна на Литекс. Щом собственика на оранжевите иска да ги затрие значи не може да постигне нищо повече с тях от това което е достигнал. Толкова години се мъчи с тоя отбор и тъпче на едно място. Идва някакъв от разград и за 3 години прибива в европа да не е по баш от Ловчанлията?

Твърдо съм за преименуването на литекс

И аз тва им обеснявам, припознаем ли Литекс за ЦСКА - става ЦСКА!!! Каквото било, било! Боли ме шперца, рогатите какво ще бращолевят, важното е да има стабилен ЦСКА! Официално, формално, теоритически, практически, дафакти и деюре отбора ще се казва ЦСКА, ще играе на армията, ще носи духа и традициите на великия армейски тим, феновете ще са същите, всичко друго са глупости изказани от болни мозъци и зли езици! Мученето не може да спре гората да се разлиства! А и довода със затриването на Литекс е невалиден, защото Литекс ще си продължи да съществува под форманта на юношеска школа и втори отбор на ЦСКА, а феновете на Литекс ще могат да бъдат горди с всеки успех на ЦСКА, защото част от него ще бъде и тяхния славен Литекс! Обединението прави силата!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2015 22:11

Армейци не падайте толкова ниско... това е все едно Батков утре да каже - ЖЕРТВАМ Левски и сменям името на ЦСКА.. ще го припознаете ли за автентичния и истинския ЦСКА :idea:
@ Такова нещо ще бъде най-срамното петно върху клуба... абсолютно против съм това нещо аз!
@ А феновете на Ловеч не знам какво мълчат... ГГ с едно щракване на пръста и ги закрива като клуб... а бе аре стегнете се и си бранете клуба бе :idea: :idea: :idea:

@@ Вариантите са два за мен... НОВО дружество - ФК ЦСКА 1948 АД / ФК ЦСКА АД като или продължаваме следващия сезон в А група или почваме в А окръжна! :idea:
@@ Всичко може да стане стига БФС да позволи... ще си плюят на законите, защото и без това не ги спазват... ЦСКА е социален феномен... клуба ще бъде жив докато и последния Армеец е жив :idea:

gambletrade
Контакти:

Мнениеот gambletrade » 26 май 2015 22:45

HardWork написа:Ако Гриша Ганчев преименува Литекс на ЦСКА и им смени седалището в София, аз ставам от неговия отбор! Ако Манджукови направят ново АД и влезнат в А група ще съм и от тях! Ако се запази сегашното дружество и се изчисти, ще го подкрепям и него! Ако има 3 отбора ЦСКА в А група ще съм фен и на трите, представяте ли си 15 пъти в годината вечно дерби? Когато играе ЦСКА срещу ЦСКА ще се радвам който и да бие, и без нерви просто ще се наслаждавам на играта футбол :mrgreen: :lol:
Навит съм да играем и с лиценза на Левски, и изобщо не ми пука какво ще говорят сините! Където има ЦСКА, там ми е любовта!

Добра идея! Така, в БГ вече ще си имаме не 2, ами цели 4 гранда.
Обаче левскарите няма да си стоят мирни - и те ще си припознаят няколко отбора на Левски....... А бре, цялата А група ще е само грандове. :)

Върни се в “ЦСКА”