HardWork написа:angelco77 написа:Нямам нищо против ЦСКА,напротив,желая ви да се оправите,но да стане по законен път.Плащате си задълженията и така.И не,не е наказание според мен-не получиш ли лиценз,отиваш в А окръжна.Такъв е законът.
При ново АД вярно няма плащания,ама има нов ЦСКА-без история!
Кой е трупал дълговете на ЦСКА? Кой докара отбора до фалит? Отговори на тези въпроси! Тези хора трябва да плащат, не фалиралото дружество! Проблема е в законите в тая скапана държава, и аз искам да те взема тебе, да тегля кредити на твое име, да духна с парите, и после ти да се управяш! Навит ли си? Много морални станахте всички, много морално лицемерни! Левскарите дето държавата ги субсидира 26 години в разрез със всички закони ми реват за законност! Литекс е частно дружество и ÓÓ може да прави каквото си иска с него! Ако сте против излезте и протестирайте, борете се, както ние се борихме с Митал, ТИТАН и Томов! Ако найстина искахте справедливост, щяхте да се съпричастни във войната на червените фенове срещу Томов ТИТАН, които източваха клуба години на ред! Справедливо ли е някой да източи милиони от едно АД, и после Адто да плаща на държавата??? Защо държавата не си потъри парите от хората източили АДто?? От вашата "справедливост" прозира ненавист! Жалки сте!
Опитваш се да ми се караш май.
Кой какво е направил на ЦСКА ма хич не ме интересува!
Каква война срещу Лупи бълнуваш бе?
Въобще не ви ненавиждам.Който и да дойде при вас,вие сте вечно недоволни!
Жалките сте вие,преди Гришата беше боклук,гном,джудже и тем подобни!А сега сте готови и дюдюче да му направите
В