БФС + ПФЛ = пълна МАФИЯ!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: БФС + ПФЛ = пълна МАФИЯ!!!

Мнениеот W84me » 13 май 2015 17:20

moreto vn написа:То и селско е да крадеш салами,това значи ли че сте селска публика? :mrgreen:

По поведението ви и плача ви мога да ви определя като абсолютни селяни! Поне 80% от феновете на ЧМ са такива, срещам ги всеки ден и мога да го заявя отговорно. На тях все някой друг им е виновен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 13 май 2015 17:27

W84me написа:
moreto vn написа:То и селско е да крадеш салами,това значи ли че сте селска публика? :mrgreen:

По поведението ви и плача ви мога да ви определя като абсолютни селяни! Поне 80% от феновете на ЧМ са такива, срещам ги всеки ден и мога да го заявя отговорно. На тях все някой друг им е виновен.

Ти сега последно от София ли си или от Варна?
Гледам друго си написал или във София всеки ден се сблъскваш с тях?
Аз също съм виждал доста фенове на Левски със селски манталитет.Значи познаваш всички фенове на Черно море?
А бе големи смешки сте тука. :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2015 17:29

Sole написа:Май сините кратуни не искат да проумеят,че Правилата трябва да се спазват! И един фен на Ч.море да има на стадиона билетите трябва да са разпределени предварително 50/50 ! А,в деня на мача се пускат на свободна продажба съответно незаетите места от предварително разпределената квота 50/50 или отборът който няма да заеме квотата си от 50% предоставя свободните си билети на другия отбор.

Ревльо, би ли дал препратка към визираните от теб правила?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 май 2015 17:31

moreto vn написа:Ти сега последно от София ли си или от Варна?
Гледам друго си написал или във София всеки ден се сблъскваш с тях?
Аз също съм виждал доста фенове на Левски със селски манталитет.Значи познаваш всички фенове на Черно море?
А бе големи смешки сте тука. :mrgreen:

Не гледай какво пише на профила ми. Не познавам всички, но 100% от тези, които познавам са такива. Оставям си вратичка някъде, случайно да има 20% непромити...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2015 17:37

ivan56 написа:Този път с право ревете,по малко билети скапани сектори,ама няма да е лошо да питате ръководството ви как се е съгласило на този вариант.Трябваше поне според мен да ви дадат целият В сектор и другата част от стадиона за левскарите поне щеше така да е по-честно.А така по-малко места,при това скапани.

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Ей човек, махни тая схема със секторите, жив да си! Тия ей сегичка ще пуснат нова сълзлива тема "БФС/ПФЛ насилват неутралните фенове да станат сини" :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 13 май 2015 17:38

W84me написа:Не гледай какво пише на профила ми. Не познавам всички, но 100% от тези, които познавам са такива. Оставям си вратичка някъде, случайно да има 20% непромити...

Колко познаваш 10-20,200,300,1000 фена на морето?
Промития мозък си ти,ще ти кажя аз. ;)
Обикновено хора със промити мозъци се мислят за най велики. :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 май 2015 18:41

Минаха няколко дена, откакто ги намердашихме с резелвине насред Варна и пак започнаха да се перчат. :) Разбрахме, футболният съюз ще е виновен, ако пак ви бием след броени дни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 май 2015 18:47

Това не е ли договореност между двата клуба ? Какво ревете пак, а и ако сте повече от 4 хиляди трябва много да се радвате.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
LevskiSofia1
Контакти:

Мнениеот LevskiSofia1 » 13 май 2015 21:22

wolf написа:Съдията ще е кореняк софиянец, сигурно зет на някой от Левски. Това си го знаем и без да ни го обявяват

:lol: :lol: :lol: Колко си жалък. Забелязал съм ти мненията и всички са само с храчки. Много си зле. Явно вкъщи ядеш голям бой от мама и тате. :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/891/7454891V.gif[/wrapimg][/center]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 май 2015 21:45

Обсъжда се,някаква схема за разпределение на местата.Пишат се такива глупости и идиотски предположения,че чак е странно как sandi още не се е появил!Искам да ви уведомя,че още няма нищо обявено официално!На каква база,някои бушмени гадаят,колко души от ВАРНА ще отидем на финала не знам!Сигурен съм,че и те не знаят!Чешат си сините езици и говорят,колкото да не заспят!Само потвърждават старата варненска поговорка,че"Колкото по-малко е умът,толкова по-трудно е да бъде скрит!"А това,че БФС+ПФЛ=МАФИЯ го знаем всички!

Върни се в “Футбол - България”