Тайсън поиска Кличко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Мнения: 3972
Регистриран на: 07 дек 2009 21:29
Контакти:

Re: Тайсън поиска Кличко

Мнениеот Странджата » 11 май 2015 23:35

Девет секунди не беше ли с онзи поляк - Голота, който излезе за един милион и се постара да падне след първия удар, за да не го убие Тайсън.
Помните Тайсън срещу Холифийлд - какъв истински бокс, чак с отхапано ухо - Суарес пред Тайсън е един мършав ветарианец :)

Serafim
Мнения: 5170
Регистриран на: 31 окт 2013 18:57
Skype: pitaite me
Местоположение: ------
Контакти:

Re: Тайсън поиска Кличко

Мнениеот Serafim » 11 май 2015 23:55

Странджата написа:Девет секунди не беше ли с онзи поляк - Голота, който излезе за един милион и се постара да падне след първия удар, за да не го убие Тайсън.
Помните Тайсън срещу Холифийлд - какъв истински бокс, чак с отхапано ухо - Суарес пред Тайсън е един мършав ветарианец :)


Поляка, ако не се лъжа се отказа, въпреки, че треньорите му откачиха и не му даваха да напусне ринга, заплшваха го и тн. Уж имаше някаква контузия.

А тоя мач, ако не се лъжа беше срещу друг черен... Етиен ли беше... Уби го с една кука Тайсън.
Въпросния после влезе в затвора и май още е на топло.

Потребителски аватар
wolf
Мнения: 12331
Регистриран на: 25 апр 2010 11:31
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: Тайсън поиска Кличко

Мнениеот wolf » 12 май 2015 00:45

Тайсън си го каза, пределно мотивиран и само на витамини можех да бия абсолютно всеки. Само дето тая мотивация и любов към бокса умря още 91-ва. Хипотетично погледнато, тренирал сериозно поне месец и половина-два и ненадвишаващ 95 кила за 3-4 рунда може да го нокаутира да. Скоростта му не е никак за подценяване, а удара един от най-тежките въобще. На 48 е все пак не на 55. Е Кличко на 39 уж бил във формата на живота си. Холифийлд на 50 играеше много добре
[offtopic][wrapimg=]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/84/bd/cb/84bdcb8b509ca90f1c3acf0481d00702.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Мнения: 14653
Регистриран на: 21 юли 2008 19:26
Skype: dreben23_anastas
Местоположение: Смолян, разбира се ;)
Контакти:

Re: Тайсън поиска Кличко

Мнениеот dreben23 » 12 май 2015 02:47

Ако почне да клинчи и върху Тайсън ще го призная за шампион! :mrgreen: Ами след поредица любопитни двубои следва и един прелюбопитен- Пенсионер vs Пенсионер. Честно казано, ако Тайсън победи Кличко (като го гледам в момента украинецът как се олюлява на моменти се притеснявам ако го хване истински мъжкар), това ще е супер унизителен край на така славната му кариера! :lol: :mrgreen: Той има какво да губи, според мен Тайсън няма и ако още го бива, всичко е възможно, що пък да не. Но по-скоро тоя мач ще ми прилича на двоен бенефис - и за единия, и за другия, но не и на боксов мач. Попрекалиха с шоуто вече, че не е спорт се вижда, че не е, но това е все едно да гледаш в един ден "Часът на Милен Цветков" и "Шоуто на Слави" или пък да ги сложиш на ринг да се боксират за шоу и кеф на публиката! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

exiter
Мнения: 453
Регистриран на: 20 юли 2011 20:42
Контакти:

Re: Тайсън поиска Кличко

Мнениеот exiter » 12 май 2015 05:33

Достатъчно ще бъде само веднъж
Тайсън да удари в брадата самбиста борец Кличко.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

g3_ev2
Мнения: 894
Регистриран на: 14 май 2010 13:28
Skype: g3_ev2
Контакти:

Re: Тайсън поиска Кличко

Мнениеот g3_ev2 » 12 май 2015 09:05

Гледал съм много мачове както на Тайсън, така и на Кличко. Те са коренно различни типове боксьори. Майк определено беше най-взривен от всички както при ударите, така и при придвижването, беше надарен с умение бързо набраната скорост при придвижването да вложи в и без това силния си и рязък удар. За съжаление, мускулната структура на такъв тип спортисти не се отличава с издържливост и Тайсън беше невероятен до 4-ти рунд, после играта му спадаше. Срещу боксьори, владеещи добра защита и игра с краката Тайсън определено имаше проблеми и очевидно избягваше такъв тип противници. Точно такъв е Кличко, освен това Владимир има невероятно мощни прави удари и с двете ръце в отбрана. За мен е сигурно едно - Тайсън никога не би могъл да пласира типичния си съкрушаващ удар срещу Кличко, мачът (виртуално) на младия Тайсън с младия Кличко би се проточил скучно до края и Владимир щеше да спечели или по точки, или със спиране на мача от ринговия съдия. Вярно, Тайсън спечели навремето 19 поредни победи с нокаут, но, първо, игра с боксьори силни в атака, но посредствени в защита (като за Майк), и второ, стилът му беше, за тогава, доста необичаен, а сега е детайлно проучен. А на тези години Майк, изгубил поне 50% от взривността си, явно се шегува, заканвайки се на Кличко (макар и той да не е първа младост, но е много разчетлив на ринга и има много широк арсенал от средства)!


mirodes
Мнения: 704
Регистриран на: 08 ное 2010 21:58
Контакти:

Re: Тайсън поиска Кличко

Мнениеот mirodes » 12 май 2015 11:58

g3_ev2 написа:Гледал съм много мачове както на Тайсън, така и на Кличко. Те са коренно различни типове боксьори. Майк определено беше най-взривен от всички както при ударите, така и при придвижването, беше надарен с умение бързо набраната скорост при придвижването да вложи в и без това силния си и рязък удар. За съжаление, мускулната структура на такъв тип спортисти не се отличава с издържливост и Тайсън беше невероятен до 4-ти рунд, после играта му спадаше. Срещу боксьори, владеещи добра защита и игра с краката Тайсън определено имаше проблеми и очевидно избягваше такъв тип противници. Точно такъв е Кличко, освен това Владимир има невероятно мощни прави удари и с двете ръце в отбрана. За мен е сигурно едно - Тайсън никога не би могъл да пласира типичния си съкрушаващ удар срещу Кличко, мачът (виртуално) на младия Тайсън с младия Кличко би се проточил скучно до края и Владимир щеше да спечели или по точки, или със спиране на мача от ринговия съдия. Вярно, Тайсън спечели навремето 19 поредни победи с нокаут, но, първо, игра с боксьори силни в атака, но посредствени в защита (като за Майк), и второ, стилът му беше, за тогава, доста необичаен, а сега е детайлно проучен. А на тези години Майк, изгубил поне 50% от взривността си, явно се шегува, заканвайки се на Кличко (макар и той да не е първа младост, но е много разчетлив на ринга и има много широк арсенал от средства)!


Сега естествено Тайсън няма шанс,но в най-добрите си години просто щеше да размаже Кличко.При Тайсън има една уникална разлика от другите боксьори-с годините ставаше все по-слаб.Всеки дург боксьор тежка категория надграждаше,но не и Майк,който беше най-силен до 1991г и загубата от Брустър в Токио.А това,че е бил най-силен в младите си години говори само за едно-Тайсън предимно е разчитал на физическата си сила.А наистина ударите му бяха уникални-няма значение колко техничен е Кличко-Тайсън все щеше да намери начин да го удари няколко пъти по време на двубоя и Кличко щеше да е дотам.Пред тази физическа мощ нищо не може да се направи-оприличавам Тайсън на мечка.Мечката има само физическа сила,но никое друго животно не може да и съперничи,независимо колко е пъргаво.

Потребителски аватар
Blue1914
Мнения: 2067
Регистриран на: 25 фев 2012 14:59
Контакти:

Re: Тайсън поиска Кличко

Мнениеот Blue1914 » 12 май 2015 12:14

Тайсън беше тотален звяр! Вижда се на клипчетата. Много е яко, че ги сваля с ъперкъти. :lol: :lol:

Но, колеги, трябва да си тотален олигофрен, за да твърдиш, че 1.78м чичо на 50 години, допреди месеци в абсолютно никаква форма, може да има шанс срещу двуметрово чудовище в оптимална форма. ;) Още 2002 срещу Ленъкс Люис беше слабо подобие на себе си, какво остава след още дълги години запускане.

Много ми е чудно, като е такъв смешник украинецът, защо в момента никой не иска да се бие с него? Нали е много слаб?

mirodes
Мнения: 704
Регистриран на: 08 ное 2010 21:58
Контакти:

Re: Тайсън поиска Кличко

Мнениеот mirodes » 12 май 2015 12:28

Blue1914 написа:Тайсън беше тотален звяр! Вижда се на клипчетата. Много е яко, че ги сваля с ъперкъти. :lol: :lol:

Но, колеги, трябва да си тотален олигофрен, за да твърдиш, че 1.78м чичо на 50 години, допреди месеци в абсолютно никаква форма, може да има шанс срещу двуметрово чудовище в оптимална форма. ;) Още 2002 срещу Ленъкс Люис беше слабо подобие на себе си, какво остава след още дълги години запускане.

Много ми е чудно, като е такъв смешник украинецът, защо в момента никой не иска да се бие с него? Нали е много слаб?


В момента Владимир играе най-добрият бокс в кариерата си.Няма нищо общо с онзи боксьор отпреди 10 години.Мислех си,че един файтър може да го затрудни,но от видяното в мача с Кубрат вече не съм на това мнение.Кубрат,който е всичко друго но не и файтър тръгна на размяна на удари и беше дотам.При продължителен бой пък никой няма шанс-Владимир с дългите си ръце,пъргави крака и физическият си ръст,просто няма да допусне никой да му нанесе сериозни удари.Дори го слагам в тройката на най-добрите боксьори за всички времена.Номер едно е Тайсън до 25-а си година,втори е Ленъкс Луис в края на кариерата си и трети е сегашният Кличко.


Върни се в “Други спортове”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта