Кашчей написа:Player написа:Кашчей написа:Player написа:Кашчей написа:Player написа:
Аз ще ти кажа какви са най-точно - уроди! Ще се кланят на поробители и най-големия убиец в историята. Жалки роби уродливи. Да им пикая на паметниците и парадите смотани.
Тъпото е, че пикаеш клекнал, по обективни причини!
Не знаех... и кви са?
Ако беше куче, поне крак щеше да вдигнеш....
Това като магаре ли го казваш? Иначе не знаех че кучета вдигат крак... много интересно. Добре че си ти да ме просветиш
Знаеш ли, ако беше по-умен, на днешния Парад щеше да видиш армията, за която нашият "президент" каза, че сме в хибридна война. А на 6-и щеше да видиш и нашата велика армия.
Както вече писах-днес само военните оркестри на парада имаха по-голям личен състав от нашата армия. Същата простотия, като декември 1941-а, когато любимият ти цар и правителство обявяват война на САЩ и Англия....с огромната ни армия и ВВС зад гърба!
Никой от вас, фашизоиди, не се сеща за това, нали!?!
А ти като си много умен ми кажи как една страна която има към 20 пъти по -малко население от друга ще направи по-голям парад. Не че има нужда от хвърляне на пари на вятъра , ама хипотетично. Някой да е казал че можем да се сравняваме? Ама щом бройката е важна има страни с по-голяма численост от Русия. И к'во правим ако решат да парадират с повече? Ще им лижете и на тях ли?