9 май-Ден на Победата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: 9 май-Ден на Победата!

Мнениеот Player » 09 май 2015 20:40

Кашчей написа:
Player написа:
Кашчей написа:
Player написа:
Кашчей написа:
Player написа:
Аз ще ти кажа какви са най-точно - уроди! Ще се кланят на поробители и най-големия убиец в историята. Жалки роби уродливи. Да им пикая на паметниците и парадите смотани.

Тъпото е, че пикаеш клекнал, по обективни причини!

Не знаех... и кви са?

Ако беше куче, поне крак щеше да вдигнеш....

Това като магаре ли го казваш? Иначе не знаех че кучета вдигат крак... много интересно. Добре че си ти да ме просветиш :mrgreen:

Знаеш ли, ако беше по-умен, на днешния Парад щеше да видиш армията, за която нашият "президент" каза, че сме в хибридна война. А на 6-и щеше да видиш и нашата велика армия.
Както вече писах-днес само военните оркестри на парада имаха по-голям личен състав от нашата армия. Същата простотия, като декември 1941-а, когато любимият ти цар и правителство обявяват война на САЩ и Англия....с огромната ни армия и ВВС зад гърба!
Никой от вас, фашизоиди, не се сеща за това, нали!?!

А ти като си много умен ми кажи как една страна която има към 20 пъти по -малко население от друга ще направи по-голям парад. Не че има нужда от хвърляне на пари на вятъра , ама хипотетично. Някой да е казал че можем да се сравняваме? Ама щом бройката е важна има страни с по-голяма численост от Русия. И к'во правим ако решат да парадират с повече? Ще им лижете и на тях ли?

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 09 май 2015 21:02

Явно в темата има много перфоленти и едва ли ще получа адекватен отговор, щото насреща трябва да има адекватни хора, ама все пак да си питам (в една друга тема го отправих същия въпрос и получих мълчание, в тази тема няколко страници по-назад колега съфорумник също го отправи, но все още не съм прочел отговор). Та въпросът е: Защо след като Германия и Съветският съюз навлизат и завладяват територията на Полша, война от Франция и Англия е обявена само на Германия? Ясно ли е, перфоленти, докато не отговорите на този въпрос, всяко ваше друго писание е глупост, прочетена в наръчника за политпросвета...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 09 май 2015 21:05

Искам да честитя празника на деня на победата над хитлеристите ! Платените мишки на сорос да го д---т ;) !

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 21:15

Der Schmarotzer написа:Явно в темата има много перфоленти и едва ли ще получа адекватен отговор, щото насреща трябва да има адекватни хора, ама все пак да си питам (в една друга тема го отправих същия въпрос и получих мълчание, в тази тема няколко страници по-назад колега съфорумник също го отправи, но все още не съм прочел отговор). Та въпросът е: Защо след като Германия и Съветският съюз навлизат и завладяват територията на Полша, война от Франция и Англия е обявена само на Германия? Ясно ли е, перфоленти, докато не отговорите на този въпрос, всяко ваше друго писание е глупост, прочетена в наръчника за политпросвета...

Пактът на англичаните с поляците е засягал само атака от страна на ГЕРМАНИЯ срещу Полша според една от тайните клаузи на договора. Други въпроси, паразите ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 май 2015 21:20

Инициативата с издигането на снимки на участиници във ВСВ беше страхотна! И колко много хора!? Минимум сто хиляди, ако не и повече... Браво!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 21:22

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZphAayZrZ_w[/youtube]

Аз пък отговори не искам, защото скудоумието на русофилистиците ми е ясно.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2015 22:16

RedeviL написа:Инициативата с издигането на снимки на участиници във ВСВ беше страхотна! И колко много хора!? Минимум сто хиляди, ако не и повече... Браво!

400 000 само в Москва.....
Страхотен концерт в Москва...! Дори Путин бе хванат от камерата, когато прояви чувство при една от песните.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2015 22:18

Siegfried написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZphAayZrZ_w[/youtube]

Аз пък отговори не искам, защото скудоумието на русофилистиците ми е ясно.

Один дурак на свете жил, некрасивый и дурачный. Зигфридом его звали, герой форума неудачный!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2015 22:24

Той квато префърцунена кифла е, ся ше поиска превод на немски майчин.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 09 май 2015 22:29

Кашчей написа:
400 000 само в Москва.....
Страхотен концерт в Москва...! Дори Путин бе хванат от камерата, когато прояви чувство при една от песните.

Нправо ме разплака с този чувствен путин :cry:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”