Player написа:
Аз ще ти кажа какви са най-точно - уроди! Ще се кланят на поробители и най-големия убиец в историята. Жалки роби уродливи. Да им пикая на паметниците и парадите смотани.
Тъпото е, че пикаеш клекнал, по обективни причини!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Player написа:
Аз ще ти кажа какви са най-точно - уроди! Ще се кланят на поробители и най-големия убиец в историята. Жалки роби уродливи. Да им пикая на паметниците и парадите смотани.
Синьо сърце написа:Player написа:
Ти пък къде се месиш без някой да те пита? И не ме вълнува какъв си педал ли си, нещастен ли си и прочие. Няма нужда на глас да казваш какъв си, още по-малко като на никой не му пука.
Бе гледай да не те завълнува. Боклук смрадлив. Хич и няма да се занимавам да те храня като ония другите, фашисктите боклуци! Е.и си майката и точка!
Кашчей написа:Player написа:
Кашчей написа:Player написа:
Player написа:Кашчей написа:Player написа:
Не знаех... и кви са?
Кашчей написа:Player написа:Кашчей написа:Player написа:
Не знаех... и кви са?
Ако беше куче, поне крак щеше да вдигнеш....
Player написа:Кашчей написа:Player написа:Кашчей написа:Player написа:
Не знаех... и кви са?
Ако беше куче, поне крак щеше да вдигнеш....
Това като магаре ли го казваш? Иначе не знаех че кучета вдигат крак... много интересно. Добре че си ти да ме просветиш
Кашчей написа:Възрастен написа:Кашчей написа:Player написа:HoUs4oOL написа:Индийската армия, която също взе участие в парада.
Слонове имаше лиВече и на циганите ли се радвате
Ако беше слушал речта на Путин нямаше да задаваш тъпи въпроси, но нищо не ме учудва у фашизоидите!
Путин каза и хубави неща, но и доста глупости. Как ще коментираш това за "просветената Европа", проспала фашизма, в светлината на пакта Молотов-Рибентроп и подялбата на Полша? А зверствата в Катин изобщо ги нямаше.
Виж сега - като искат да дрънкат оръжие и да плашат - да го правят, те това го могат. Да бяха направили поне един свестен автомобил.Руския коментатор днес за всяко оръжие казваше, че няма аналог в света - хайде бе! Друго повече ме дразни - тука разни безродници се хвърлят да защитават Русия. Никой не казва и една дума за ген. Колев, например. Един истински българин, разгромил казашките сотни през ПСВ (въпреки, че е бесарабски българин). Той сигурно няма паметник в Стрелча. Ама ген. Жуков има, въпреки че едва ли е стъпвал в България (освен като окупатор). Че и наши войни козируваха пред паметника! Та за безродниците ми е думата - те не се делят на фили и фоби, те просто са антибългари!
Нееее...Европа въобще не е проспала фашизма и нацизма, особено нацизма. Влизането в демилитаризираната зона с над стохилядна войска е прието нормално, при положение, че според Версай Германия може да има максимум 100 000 войска, без артилерия, ВВС, танкове. Анексът на Австрия, Судетите, после на цяла Чехословакия..изобщо не е проспиване. След 1-и септември обявяват война, но само толкова-стоят и гледат, до юни 1940-а
Евем ти и западната демокрация!
Какво общо имат казашките сотни 25-30 години преди това? Нещо за генерал Вазов да споменават през същата война..Росица или някоя друга проевропейска политическа *****?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта