9 май-Ден на Победата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: 9 май-Ден на Победата!

Мнениеот Player » 09 май 2015 18:35

Кашчей написа:
Player написа:
Red Warrior написа:Изображение

Паметникът на Съветската армия за пореден път стана обект на политически послания, като този път бронзовите фигури на руските войници осъмнаха с боядисани в червено ръце, като имитация на кръв.

Поводът очевидно е честваният с военен парад в Москва Ден на победата над фашизма на 9 май.

Поредната акция по изрисуването на монумента стана факт, въпреки усилията на младежкия клуб "Червена сила", който обяви преди два дни, че ще организира граждански патрули, които да дават доброволни нощни наряди около паметника в навечерието на 9 май.

"mediapool.bg"

Голямо пазене са му хвърлили другарите. :mrgreen:

Едно гранатометче за това паметниче само трябва! Или общината да го бута или някой да го отстреля.

И това ще реши всички проблеми на България?!
Понякога се чудя, дали имате връзка с главния процесор, когато пишете такива щуротии?!
Махаме паметника на СА и ставаме втора сила в ЕС, след Германия, защото само и единствено той ни пречи досега-така ли да ти разбирам малоумното желание?!

ПП- Личи ти, че не си ходил войник, след като смяташ, че този паметник може да се срине с гранатомет!
Хем левскар, хем некадърен!

Некадърно човече такова, къде съм написал че ще станем някаква сила като им махнем проклетия паметник? Това е паметник на унижението. Паметник на третите ни поробители след византийците и турците. По твоята логика да им дигнем паметник и на другите поробители. И никой тук не ме познава, че да ми пише биография какъв съм бил и къде съм ходил. Понеже се правиш на много умен и знаещ, знаеш ли кой е пост номер 1 и номер 2 в България?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 май 2015 18:37

fcb_bg написа:Значи... оръжията са си оръжия, войската си е войска, показването им може и да е дрънкане с оръжие, ама "Безсмъртния полк"... нямам думи.

Като гледам как едвам ходят и дишат, въобще не приличат на безсмъртни :mrgreen: След 5 години няма да има и един жив :mrgreen: Толкова за безсмъртните. Още свирки ще правиш ли на Русия или се умори?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2015 18:42

Player написа:
Кашчей написа:
Player написа:
Red Warrior написа:Изображение

Паметникът на Съветската армия за пореден път стана обект на политически послания, като този път бронзовите фигури на руските войници осъмнаха с боядисани в червено ръце, като имитация на кръв.

Поводът очевидно е честваният с военен парад в Москва Ден на победата над фашизма на 9 май.

Поредната акция по изрисуването на монумента стана факт, въпреки усилията на младежкия клуб "Червена сила", който обяви преди два дни, че ще организира граждански патрули, които да дават доброволни нощни наряди около паметника в навечерието на 9 май.

"mediapool.bg"

Голямо пазене са му хвърлили другарите. :mrgreen:

Едно гранатометче за това паметниче само трябва! Или общината да го бута или някой да го отстреля.

И това ще реши всички проблеми на България?!
Понякога се чудя, дали имате връзка с главния процесор, когато пишете такива щуротии?!
Махаме паметника на СА и ставаме втора сила в ЕС, след Германия, защото само и единствено той ни пречи досега-така ли да ти разбирам малоумното желание?!

ПП- Личи ти, че не си ходил войник, след като смяташ, че този паметник може да се срине с гранатомет!
Хем левскар, хем некадърен!

Некадърно човече такова, къде съм написал че ще станем някаква сила като им махнем проклетия паметник? Това е паметник на унижението. Паметник на третите ни поробители след византийците и турците. По твоята логика да им дигнем паметник и на другите поробители. И никой тук не ме познава, че да ми пише биография какъв съм бил и къде съм ходил. Понеже се правиш на много умен и знаещ, знаеш ли кой е пост номер 1 и номер 2 в България?

Определено пост1 и пост2 нямат нищо общо с 2-а Българска армия и Старозагорска и Сливенска дивизии! Да стоиш мирно пред Мавзолея не те прави реален войник, иначе нямаше да пишеш глупостите за гранатомета и паметника.

Като няма да ни направи сила събарянето на паметника, защо да го събаряме? Каква ще е ползата на България от такова дело? Ще се издигнем в очите на новите ни господари ли?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 май 2015 18:44

fcb_bg написа:
demy27 написа:
fcb_bg написа:
Siegfried написа:Пичове, пак питам - каква е ползата от тази победа, след като германският пенсионер получава повече :?:
http://www.dnes.bg/blogini/2014/05/11/s ... iia.225056

Като дадеш отговор за турския пенсионер, може и да получиш такъв.

Турският пенсионер го управляват хора, които показват грижа и уважение към него, затова взима повече и от руския и от нашенския. Абсолютно малоумие е на хора които много добре виждат как живее германеца и как живее руснака, да обясняваш, че понеже Русия е такава велика сила, трябва доброволно да се превърнем в роби и да искаме Русия да ни управлява.
Кажи сега, къде бъркат толкова много млади, умни и способни германци, които предпочитат да завиват гайки в заводите на Ауди, вместо да хукнат към Русия и да се натискат да мият чинии там.

Измий си очите и чети по-назад.

Няма нужда. Едва ли ще прочета нещо смислено написано от теб.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2015 18:46

Player написа:
fcb_bg написа:Значи... оръжията са си оръжия, войската си е войска, показването им може и да е дрънкане с оръжие, ама "Безсмъртния полк"... нямам думи.

Като гледам как едвам ходят и дишат, въобще не приличат на безсмъртни :mrgreen: След 5 години няма да има и един жив :mrgreen: Толкова за безсмъртните. Още свирки ще правиш ли на Русия или се умори?

Глупак! Изобщо знаеш ли за какво говориш?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 май 2015 18:47

Какъв мавзолей те гони :mrgreen: Не се опитай да гадаеш, като нищо не знаеш. Нито ме познаваш нито знаеш кое къде е, още по малко дали и какво оръжие съм хващал. Просто престани да се излагаш. Не съм тук за да разказвам за себе си и няма да го правя. Иначе като каза за мавзолея на мумията :mrgreen: трябваше Бакърджиев след него да намине на километър на изток и да гръмне и това зло творение :mrgreen: нищо някои друг ден ще е този хубав миг

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 май 2015 18:50

fcb_bg написа:
Player написа:

Знам за какво говоря, мерси че попита. Неподготвен не говоря. Иначе за парадирането по улиците с танкчета и самолетчета може да радва малките деца. Явно ти и другите уроди сте на детски акъл все още. Нищо няма да се оправите. Само по зле ще става :mrgreen:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 май 2015 18:51

Изображение
Изображение
Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2015 18:51

Player написа:
fcb_bg написа:
Player написа:

Знам за какво говоря, мерси че попита. Неподготвен не говоря. Иначе за парадирането по улиците с танкчета и самолетчета може да радва малките деца. Явно ти и другите уроди сте на детски акъл все още. Нищо няма да се оправите. Само по зле ще става :mrgreen:

Щом знаеш и така се подиграваш значи си дебил.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 май 2015 18:54

fcb_bg написа:Щом знаеш и така се подиграваш значи си дебил.

Е, то си му личи, че не се отличава с бистър ум, прилича на ония пловдивския wannabe.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”