9 май-Ден на Победата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: 9 май-Ден на Победата!

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 14:28

fcb_bg написа:Измисли ли как да се измъкнеш от въпроса за средностатистическия турчин или ще те чакам до следващия Парад?

[offtopic]Турците имат много общо с темата за ВСВ и днешния ден, нали ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2015 14:32

Siegfried написа:
Кашчей написа:
Siegfried написа:fcb_bg, ТИ паразит ли ме нарече, бе, Affenarsch :?: :mrgreen:

Аз лоченето не го възприемам като дивиденти, защото с или без него - изходът на Студената война е ясен, нали така :?: :mrgreen:
Без него пък тя щеше да свърши къде-къде по-рано.

Ти по-скоро си Schweinenarsch, с всичките обиди, които изсипа върху всеки, който не споделя фашистките ти възгледи.или нацистки..или хитлеристки..което ти е по-удобно!

С промит мозък от соц-а приказка нямам.

И ако аз съм свински з....., ама du wirst mich am Schweinenarsch lecken :D

Ich kann nur ficken Dich da, aber bin ich kein Reinigdienst!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 14:34

Кашчей написа:
Siegfried написа:
Кашчей написа:

Аз лоченето не го възприемам като дивиденти, защото с или без него - изходът на Студената война е ясен, нали така :?: :mrgreen:

Ти по-скоро си Schweinenarsch, с всичките обиди, които изсипа върху всеки, който не споделя фашистките ти възгледи.или нацистки..или хитлеристки..което ти е по-удобно!

Щом ползваш модалния глагол KÖNNEN, значи FICKEN трябва да отиде в края на изречението. Предлогът ABER изисква прав словоред и се пише REINIGUNGSDIENST. Да знаеш, че грамотността ти по немски може да съперничи само с глупостите, които пишеш за историята на България ;)

И DU, bzw. DICK (Akk.) се пише с малка буква. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Siegfried на 09 май 2015 14:37, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2015 14:35

Siegfried написа:
fcb_bg написа:Измисли ли как да се измъкнеш от въпроса за средностатистическия турчин или ще те чакам до следващия Парад?

[offtopic]Турците имат много общо с темата за ВСВ и днешния ден, нали ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Едно ти признавам - Цар си в това как сам можеш да се осереш.

на който му интересно защо задавам този въпрос на този индивид, да прочете назад в темата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 09 май 2015 14:37

nicromanser написа:
v.r.s. написа:
nicromanser написа:велика победа за човечеството и позорна дата за България!!!
докато света победи фашизма и е празнувал то България "благодарение" на тъпия си цар е загубила една трета от територията си.
така, че победата е за света позора за нас и който българин празнува тая дата е болен в главата
що за победа е като си загубил толкова територии

И кои територии губим, нещо май се обърка с ПСВ?
След ВСВ не губим нищо, дори благодарение на Хитлер и Германия си връщаме Южна Добруджа.

И с тези теми и постоянното възвеличаване на Русия и Путин, самите русофили постигат обратен ефект на това което искат да постигнат, а то е, че започват дразнят и по този начин настройват останалите, които не са имали никакво негативно или позитивно отношение към Русия, срещу нея.

много ти куца историята приятел
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%BF%D0%BE_%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0#/media/File:Map_of_Bulgaria_during_WWII-BG.png Изображение
това не успяваме да запазим щото загубихме как може да празнуваш днес победа

Как ще запазиш нещо, което само администрираш, но не е признато като твоя територия от никого.
Случайно да си прочел какви са договореностите, че след войната е трябвало да се уточняват границите, а също, че евреите от тези територии не са признати за български граждани и поради тази причина са депортирани.
Територии губим през ПСВ. През ВСВ благодарение на Хитлер и Германия, както и със съгласието на Италия и СССР, Румъния ни връща Южна Добруджа и след нея тази територия остава в границите на България, т.е. в тази война не губим нищо, а дори присъединяваме Южна Добруджа.
Да спориш с мен за история, не мисля, че е много удачно, тъй като тази литература ми е любимото четиво и не я познавам само от Уикипедия, а съм прочел доста книжки.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2015 14:41

Siegfried написа:
Кашчей написа:
Siegfried написа:
Кашчей написа:

Щом ползваш модалния глагол KÖNNEN, значи FICKEN трябва да отиде в края на изречението. Предлогът ABER изисква прав словоред и се пише REINIGUNGSDIENST. Да знаеш, че грамотността ти по немски може да съперничи само с глупостите, които пишеш за историята на България ;)

И DU, bzw. DICK (Akk.) се пише с малка буква. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Когато пишеш Dich, а не dich, въпреки личното обръщение показваш и известно уважение, което и аз не знам защо съм направил към теб. За другото си прав, но все пак ме разбра, въпреки циганският ми немски.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 14:44

Провери кой кого почна да обижда на ГЕРМАНСКИ език. Кой кого нарече шмаротче и после кой скочи да му помага с такова благо словосъчетание като СВИНСКИ з..... И после аз, лошият фашист-нацист-националист - все понятия с различни значения, ама айде да не задълбавам - съм лошият и съм дискриминирал другите. Основно правило в живота - когато чуеш русофил да те нарича ФАШИСТ, не можеш да си сигурен какво значение приписва на тази дума. Те не че се и интересуват особено :mrgreen: Това е вроден рефлекс ;)
Ми хубаво, нека аз да съм лошият, ама не си мислете, че пък вие ставате по-красиви или готини :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2015 14:49

Siegfried написа:Провери кой кого почна да обижда на ГЕРМАНСКИ език. Кой кого нарече шмаротче и после кой скочи да му помага с такова благо словосъчетание като СВИНСКИ з..... И после аз, лошият фашист-нацист-националист - все понятия с различни значения, ама айде да не задълбавам - съм лошият и съм дискриминирал другите. Основно правило в живота - когато чуеш русофил да те нарича ФАШИСТ, не можеш да си сигурен какво значение приписва на тази дума. Те не че се и интересуват особено :mrgreen: Това е вроден рефлекс ;)
Ми хубаво, нека аз да съм лошият, ама не си мислете, че пък вие ставате по-красиви или готини :mrgreen:

Между Шмаротче и Шматароче знаеш ли каква голяма разлика има в значението на думите?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Мнениеот batmari2 » 09 май 2015 14:54

Абе най крайните УЛТРАСЧЕТА на Левски(съблекачите) ЦСКА( копиращите съблекачите) не тъгуват ли днес, нали все още му се кланят знамената му веят, глоби плащат питам се АЗ ?????

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2015 14:57

За улеснение и избягване на бъдещи полиглотски спорове, вече ще ти викам само глупак и олигофрен.
Айде чао, громи на воля рашките.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”