fcb_bg написа:Измисли ли как да се измъкнеш от въпроса за средностатистическия турчин или ще те чакам до следващия Парад?
[offtopic]Турците имат много общо с темата за ВСВ и днешния ден, нали ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Измисли ли как да се измъкнеш от въпроса за средностатистическия турчин или ще те чакам до следващия Парад?
Siegfried написа:Кашчей написа:Siegfried написа:fcb_bg, ТИ паразит ли ме нарече, бе, Affenarsch![]()
![]()
Аз лоченето не го възприемам като дивиденти, защото с или без него - изходът на Студената война е ясен, нали така![]()
![]()
Без него пък тя щеше да свърши къде-къде по-рано.
Ти по-скоро си Schweinenarsch, с всичките обиди, които изсипа върху всеки, който не споделя фашистките ти възгледи.или нацистки..или хитлеристки..което ти е по-удобно!
С промит мозък от соц-а приказка нямам.
И ако аз съм свински з....., ама du wirst mich am Schweinenarsch lecken :D
Кашчей написа:Siegfried написа:Кашчей написа:Siegfried написа:fcb_bg, ТИ паразит ли ме нарече, бе, Affenarsch![]()
![]()
Аз лоченето не го възприемам като дивиденти, защото с или без него - изходът на Студената война е ясен, нали така![]()
![]()
Ти по-скоро си Schweinenarsch, с всичките обиди, които изсипа върху всеки, който не споделя фашистките ти възгледи.или нацистки..или хитлеристки..което ти е по-удобно!
Ich kann nur ficken Dich da, aber bin ich kein Reinigdienst!
Siegfried написа:fcb_bg написа:Измисли ли как да се измъкнеш от въпроса за средностатистическия турчин или ще те чакам до следващия Парад?
[offtopic]Турците имат много общо с темата за ВСВ и днешния ден, нали ?![]()
![]()
[/offtopic]
nicromanser написа:v.r.s. написа:nicromanser написа:велика победа за човечеството и позорна дата за България!!!
докато света победи фашизма и е празнувал то България "благодарение" на тъпия си цар е загубила една трета от територията си.
така, че победата е за света позора за нас и който българин празнува тая дата е болен в главата
що за победа е като си загубил толкова територии
И кои територии губим, нещо май се обърка с ПСВ?
След ВСВ не губим нищо, дори благодарение на Хитлер и Германия си връщаме Южна Добруджа.
И с тези теми и постоянното възвеличаване на Русия и Путин, самите русофили постигат обратен ефект на това което искат да постигнат, а то е, че започват дразнят и по този начин настройват останалите, които не са имали никакво негативно или позитивно отношение към Русия, срещу нея.
много ти куца историята приятел
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%BF%D0%BE_%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0#/media/File:Map_of_Bulgaria_during_WWII-BG.png
това не успяваме да запазим щото загубихме как може да празнуваш днес победа
Siegfried написа:Кашчей написа:Siegfried написа:Кашчей написа:Siegfried написа:fcb_bg, ТИ паразит ли ме нарече, бе, Affenarsch![]()
![]()
![]()
Ich kann nur ficken Dich da, aber bin ich kein Reinigdienst!
Щом ползваш модалния глагол KÖNNEN, значи FICKEN трябва да отиде в края на изречението. Предлогът ABER изисква прав словоред и се пише REINIGUNGSDIENST. Да знаеш, че грамотността ти по немски може да съперничи само с глупостите, които пишеш за историята на България
И DU, bzw. DICK (Akk.) се пише с малка буква.![]()
![]()
Siegfried написа:Провери кой кого почна да обижда на ГЕРМАНСКИ език. Кой кого нарече шмаротче и после кой скочи да му помага с такова благо словосъчетание като СВИНСКИ з..... И после аз, лошият фашист-нацист-националист - все понятия с различни значения, ама айде да не задълбавам - съм лошият и съм дискриминирал другите. Основно правило в живота - когато чуеш русофил да те нарича ФАШИСТ, не можеш да си сигурен какво значение приписва на тази дума. Те не че се и интересуват особеноТова е вроден рефлекс
![]()
Ми хубаво, нека аз да съм лошият, ама не си мислете, че пък вие ставате по-красиви или готини
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта