Само не ми казвайте, че това за "рестото" е някаква новост за вас и че за първи път чувате за такава схема! Това е старо, колкото професионалния футбол. На времето в цяло Търново беше публична тайна, че Гочето Василев взема пари, за да пуска определени хора да играят и то не от мениджъри (такова чудо тогава нямаше у нас), ами от самите заинтересовани. И въпреки това Етър стана шампион с него. Тъй че не се правете всички на ударени - нали знаете приказката, че прекален светец и Богу не е драг.
В ЦСКА проблемът е друг - това, че при тотална липса на морал се вземат такива пари в добавка към космическа за състоянието на клуба заплата. Комисионерът и Спасителят не си поплюват. А най-трагичното е, че продължава да има хора, които не дават и дума да се издума срещу тях. В такива моменти ми се ще да им пожелая и двамата да се върнат в ЦСКА и да си довършат делото...
Ради Здравков разкри схемите в ЦСКА - взимали ли са ресто?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ради Здравков разкри схемите в ЦСКА - взимали ли са рест
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
-
petko.h.markov
- Контакти:
Що се правите на улави или сте такива.Документи искате.Ако ви попитам-има ли корупция в България,отговора ще бъде-ДА.Ако ви поискам документи
за това ще ми се изсмеете.
Странджата написа:Ако Ради Здравков е прав, значи през всички клубове в Бг трябва да мине икономическата полиция. Защото ако е било възможно в ЦСКА, по каква логика не би било възможно другаде - при всички, които си имат благодетели с неясно доходи ...
Бате ти откри топлата вода,ааа...пардон, пералнята за пари
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
petko.h.markov написа:Що се правите на улави или сте такива.Документи искате.Ако ви попитам-има ли корупция в България,отговора ще бъде-ДА.Ако ви поискам документи
Аз лично искам документи,защото ми писна всички да се упражняват на гърба на ЦСКА!А всички ,които се съгласяват само защото се нападат хората,които ги смятат за виновни са още по-жалки!За мене позицията е принципна и не е нормално това!
ОТКАЗВАМ ДА БЪДА В ЛАГЕРА НА СТОЙЧО И ТОМОВ ИЛИ В ЛАГЕРА НА ТЕХНИТЕ ПРОТИВНИЦИ!ЩЕ БЪДА В ЛАГЕРА НА ЦСКА!
Стига ми толкова делене!Не съм съгласен в тази ситуация да бъда на принципа "Който не е с нас е против нас"!
Защо се чудите, че умрял кон не рита 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Raid написа:Само не ми казвайте, че това за "рестото" е някаква новост за вас и че за първи път чувате за такава схема! Това е старо, колкото професионалния футбол. На времето в цяло Търново беше публична тайна, че Гочето Василев взема пари, за да пуска определени хора да играят и то не от мениджъри (такова чудо тогава нямаше у нас), ами от самите заинтересовани. И въпреки това Етър стана шампион с него. Тъй че не се правете всички на ударени - нали знаете приказката, че прекален светец и Богу не е драг.
В ЦСКА проблемът е друг - това, че при тотална липса на морал се вземат такива пари в добавка към космическа за състоянието на клуба заплата. Комисионерът и Спасителят не си поплюват. А най-трагичното е, че продължава да има хора, които не дават и дума да се издума срещу тях. В такива моменти ми се ще да им пожелая и двамата да се върнат в ЦСКА и да си довършат делото...
Чудно ми е само откъде Томов е вземал пари като той самият няма пукнат лев.Част от тях са на Манджуков и Инджов,но другите откъде са не е ясно засега.Който и да му е дал се е увътрил яко.Няма да се учудя ако някой му потърси сметка за тези пари.Що се отнася до Екзекутора-с него са свързани най-големите провали в историята на ЦСКА-Мура,Зимбру,Монтана и Симитли.От петте най-срамни отпадания в историята на ЦСКА четири са с треньор Стойчо.Петото е отпадането от Чирпан за купата през 90-е години.Много слаб треньор,а що се отнася до заплатите му -виновни са тези,които са му ги дали.
Тоя, ако не се лъжа, е шибан евреин. Демек, един от 15-е фена на Слабия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Всички които плюят по Ради Здравков да си спомнят кога бе изгонен от армията и от кой, на кой беше помощник и т.н.
Та Ради ако не знае схемите в БГ футбола Катуци ли да ги знае?
svetli-lz написа:Всички които плюят по Ради Здравков да си спомнят кога бе изгонен от армията и от кой, на кой беше помощник и т.н.
Знае ли ги схемите, сигурно лично той ги е практикувал, щом е толкова запознат.
Или той не се е омърсил и с 1 лев.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ради Здравков откри топлата вода