bilyaletdinov написа:Der Führer написа:Дедо Юп , след загубения финал и след като загуби титлата се погрижи да придаде дълбочина на състава . Грубо казано , разполагаше с по 3 играчи на пост . Не че е нямало контузии ... И Тимошчук и Луис Густаво са играли като централни защитници когато се е налагало . И дедо Юп , правеше грешки ... но никога не е поставял егото си над клубните интереси . Нито е определял състава на база лични симпатии или антипатии .
Я дай пак...три играчи на пост

Без Щайгата и Рибери бяхте на косъм от тройка и отпадане срещу Арсенал на АА

Евем ти и тримата играча на пост...В момента повече от половината ОСНОВНИ играчи на клуба са извън строя в това число не включвам Бенатиа и останлите от мидкадъра...за какъв Тимошчук и Густаво ми говориш

Съвсем друг въпрос е, че Гуардиола и ХМВ си имат някакво неразбирателство, а ръководството на клуба просто е застанало на страната на Гуардиола, за да не му подбие авторитета. Очаквам лекарят на отбора да се върне веднага след като Гуардиола изпълни контракта си с Байерн след година

То миналата година какво направи Гуардиола срещу Реал , след като разполагаше с всичко най-добро ?
Не знам къде видя липсата на ПОЛОВИН ОТБОР - Нойер , Рафиня , Боатенг , Бернат , Алонсо , Лам , Мюлер са титуляри ... Гьотце , Левандовски също са основни играчи . Единствен Данте от излезлите на терена е пълнеж . Мюлер , Левандовски и Гьотце са вкарали повече от половината голове през сезона .
Трима от четеримата титулярни защитници бяха на терена . Халфовата линия също може да се нарече титулярна , защото не съм сигурен , че някой измежду Алонсо , Лам и Алкантара ще търка пейката.