Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 21 апр 2015 18:47

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Въобще не е ваша работа! Освен това става на стадиона, много преди да е изминал един час от края на мача. Това означава, че публиката на ЦСКА (в случая) е нарушила Дисциплинарния правилник и трябва да има санкция, както имаше за Кукоч, който блъсна Петков след края на мача със Славия, миналата година.

Не мисля че къвто и да е правилник играе роля в лична саморазправа между феновете и самия отбор.Просто няма логика хем даден играч да бъде напсуван,хем да накажат собствения му отбор,което пак му влияе по някакъв начин.Убеден съм,че има вратичка по този случай,иначе е доста парадоксално.Тва с правилника не го размахвай наляво и надясно.При правилниците и адвокатите ''Да'' и ''Не'' не съществува.Особено при вторите. ;)

Когато е в рамките на официален мач няма никакво значение дали са ваши или наши. Дори полицията би трябвало да се самосезира за дребно хулиганство.
А понеже виждам си запознат с нещата, можеш да предложиш на следващото ви домакинство да нахлуете на стадиона, ако пак не вкарате гол, защото това е вашият стадион и си е ваша работа..нали?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 апр 2015 19:13

Добър вечер и наздраве . Чакаме Байерн ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 апр 2015 19:23

trokadero_ написа:Добър вечер и наздраве . Чакаме Байерн ;)

С ЦСКА ли ще играе, или с Черноморец 8-) :twisted:

А аз чакам едни пилешки дробчета в гювече, с краве масло, червен пипер, вино, босилек и зелен лук..и с нетърпение 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 21 апр 2015 19:25

БайРЕН беха до тука. Има нов европейски колос и той се казва Порто! :lol:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 апр 2015 19:28

Кашчей написа:

А аз чакам едни пилешки дробчета в гювече, с краве масло, червен пипер, вино, босилек и зелен лук..и с нетърпение 8-)

С когото си поискаааааа ;)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 апр 2015 19:28

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UigG1_rWtI4[/youtube]

Хайде поздравв ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 апр 2015 19:35

trokadero_ написа:
Кашчей написа:

Прав си:
Байерн играе с когото си поиска, а ЦСКА играе, с който го поиска :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 апр 2015 19:38

Кашчей написа:
trokadero_ написа:
Кашчей написа:

Прав си:
Байерн играе с когото си поиска, а ЦСКА играе, с който го поиска :mrgreen:

:P

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 апр 2015 19:50

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Въобще не е ваша работа! Освен това става на стадиона, много преди да е изминал един час от края на мача. Това означава, че публиката на ЦСКА (в случая) е нарушила Дисциплинарния правилник и трябва да има санкция, както имаше за Кукоч, който блъсна Петков след края на мача със Славия, миналата година.

Не мисля че къвто и да е правилник играе роля в лична саморазправа между феновете и самия отбор.Просто няма логика хем даден играч да бъде напсуван,хем да накажат собствения му отбор,което пак му влияе по някакъв начин.Убеден съм,че има вратичка по този случай,иначе е доста парадоксално.Тва с правилника не го размахвай наляво и надясно.При правилниците и адвокатите ''Да'' и ''Не'' не съществува.Особено при вторите. ;)

Когато е в рамките на официален мач няма никакво значение дали са ваши или наши. Дори полицията би трябвало да се самосезира за дребно хулиганство.
А понеже виждам си запознат с нещата, можеш да предложиш на следващото ви домакинство да нахлуете на стадиона, ако пак не вкарате гол, защото това е вашият стадион и си е ваша работа..нали?!

Не беше в рамките на официален мач,всичко беше след мача.Там си размахал некви часове,че трябвало да изтекат,но мога да ти гарантирам,че дори и да важат,нашият случай със Силва е частен,защото интересите на засегнатото лице и на отбора са в едно направление поради простата причина че Силва е част от отбора,а правилата изобщо не важат,ако не са засегнати интереси.Дори и да излезе някво парадоксално решение,че комисията наказва ЦСКА на расистка основа,самия Силва като засегнато лице ще поиска да се отмени.И всичко приключва.Не знам що се пънеш толкова да спориш по този случай,но нито едната,нито другата страна ще искат такова решение :lol:
П.П.Всъщност засягат се интереси - така ГФС няма да прибере глоба.Така че всичко е възможно реално.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 апр 2015 20:28

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Не беше в рамките на официален мач,всичко беше след мача.Там си размахал некви часове,че трябвало да изтекат,но мога да ти гарантирам,че дори и да важат,нашият случай със Силва е частен,защото интересите на засегнатото лице и на отбора са в едно направление поради простата причина че Силва е част от отбора,а правилата изобщо не важат,ако не са засегнати интереси.Дори и да излезе някво парадоксално решение,че комисията наказва ЦСКА на расистка основа,самия Силва като засегнато лице ще поиска да се отмени.И всичко приключва.Не знам що се пънеш толкова да спориш по този случай,но нито едната,нито другата страна ще искат такова решение :lol:
П.П.Всъщност засягат се интереси - така ГФС няма да прибере глоба.Така че всичко е възможно реално.

Двама футболисти от един отбор ако се сбият и съдията ги изгони и двамата не е ли пак случай в който "интересите на засегнатото лице и отбора са в едно направление"? Или те могат да си се млатят и съдията не трябва да прави нищо, щото ощетява много единия отбор?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”