Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
От "най-голямата звезда в школата на Пуул" (думи на Тренера) до "наша маймуна" в ЦСКА....ей кво нещо е живота заеби

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- delqnski47
- Контакти:
rhaegar написа:delqnski47 написа:Разбирам претенциите на НКП-то да накажат отбора за свастиката,ама...да накажат ЦСКА задето фенове на ЦСКА са обидили футболист на ЦСКА....айде друг път.![]()
![]()
![]()
Правилно. Той сам си е плюл на достойнството, като е отишъл да играе в ЦСКА. Сега за една "маймуна", проблем ще правим
Както казах,феновете и Тонката са като майка и син.Първите може да го бият,да го псуват...ма е за негово добро
П.П.Е,пак може да се обърнеме към Закрила на Детето,ама айде
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:rhaegar написа:delqnski47 написа:Разбирам претенциите на НКП-то да накажат отбора за свастиката,ама...да накажат ЦСКА задето фенове на ЦСКА са обидили футболист на ЦСКА....айде друг път.![]()
![]()
![]()
Правилно. Той сам си е плюл на достойнството, като е отишъл да играе в ЦСКА. Сега за една "маймуна", проблем ще правим
Както казах,феновете и Тонката са като майка и син.Първите може да го бият,да го псуват...ма е за негово добро![]()
П.П.Е,пак може да се обърнеме към Закрила на Детето,ама айде
Няма бе, те от там са наясно с нещата.
Той па като е черен кво, зелен ли да му викате? Да ви е отговорил с "първобитни бели мечки" и готово
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- delqnski47
- Контакти:
rhaegar написа:
Той па като е черен кво, зелен ли да му викате? Да ви е отговорил с "първобитни бели мечки" и готово
Щеше да е готино,ако го беше казал.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
becks32milan написа:http://prntscr.com/6wf73p Мойто е по-хубаво
Това пача ли е, бе
Леевски, оле
delqnski47 написа:rhaegar написа:
Щеше да е готино,ако го беше казал.![]()
Еми стресирали сте го, не е могъл да помисли. За това другия път по-културно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

"Гласувай за Гол на кръга" в Гонг... Е, знам кой отбор няма да спечели със сигурност. 
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Спам тема vol.2
hajitsu написа:"Гласувай за Гол на кръга" в Гонг... Е, знам кой отбор няма да спечели със сигурност.
Коко Пд
Леевски, оле
boabbb написа:hajitsu написа:"Гласувай за Гол на кръга" в Гонг... Е, знам кой отбор няма да спечели със сигурност.
Коко Пд
Не, тоя отбор дето не е влизал в същата класация от 2 месеца.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Спам тема vol.2
hajitsu написа:boabbb написа:hajitsu написа:"Гласувай за Гол на кръга" в Гонг... Е, знам кой отбор няма да спечели със сигурност.
Коко Пд
Не, тоя отбор дето не е влизал в същата класация от 2 месеца.
Значи Реал Мадрид
Леевски, оле