Георги Марков: Не сме държавен отбор да ни дават пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Георги Марков: Не сме държавен отбор да ни дават пари

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 апр 2015 12:10

dickinson написа:...всички големи фирми плащат данъци в София, те са отделени в отделна агенция на НАП или нещо подобно.
и ако се реши после се дават някакви пари на простите селяни иначе все пак трябва да се строят магистрали за да могат "хората" да ходят на море до Гърция и Южното Черноморие, метрото , дъгите и все пак голяма част отива и за циганите
относно процъфтяването на Разград - виж трудно ми е да се сетя 5 процъфтяващи общини в Северна България, изключенията са много малки

1. Това "нещо подобно" се нарича ТД "Големи данъкоплатци и осигурители". Данъците отиват в централния бюджет. Отделно фирмите плащат осигурителни вноски към НОИ, НЗОК и т.н.
2. С 16 % от населението на България (според последното преброяване) София осигурява над 1/3 от БВП на страната.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 апр 2015 12:24

Captain Stottlemeyer написа:
dickinson написа:...всички големи фирми плащат данъци в София, те са отделени в отделна агенция на НАП или нещо подобно.
и ако се реши после се дават някакви пари на простите селяни иначе все пак трябва да се строят магистрали за да могат "хората" да ходят на море до Гърция и Южното Черноморие, метрото , дъгите и все пак голяма част отива и за циганите
относно процъфтяването на Разград - виж трудно ми е да се сетя 5 процъфтяващи общини в Северна България, изключенията са много малки

1. Това "нещо подобно" се нарича ТД "Големи данъкоплатци и осигурители". Данъците отиват в централния бюджет. Отделно фирмите плащат осигурителни вноски към НОИ, НЗОК и т.н.
2. С 16 % от населението на България (според последното преброяване) София осигурява над 1/3 от БВП на страната.

+ още нещо- товаоколовръстно и това метро, които толкова ви бъркат в очите, се строят с европейски пари(основно) и с пари от бюджета на софийска община, който пък не се формира от данъците на големите данъкоплатци, а от местните данъции такси. Колкото до магистралите(да не говорим, че и там е основно европейско финансиране), не знам защо някой смята, че основното им предмазначение е софиянци да могат да отидат на море... Нещо за разни европейски коридори чували ли сте?

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 21 апр 2015 12:36

Стига с този проект, че вече става смешно. Първо беше заплаха за оттегляне на инвестициите от България, ако отборът на Лудогорец не играе на ст.Васил Левски. Последва улиматум и към Община Разград за преместване на отбора в др. град и молби на кмета Бояджиев за пари от правителството. Много интересно, защо Община Разград не получи финансиране по друг спортен проект в града- физкултурен салон в училище, а са толкова вещи в изготвянето на проекти. Е,честито на всички, скоро ще си имаме трибуна Моци построена с 5млн. държавно финансиране и с 1млн. общинско. А собственикът на Лудогорец засега е на обещания.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 21 апр 2015 13:08

Лимонадения Джо написа:Стига с този проект, че вече става смешно. Първо беше заплаха за оттегляне на инвестициите от България, ако отборът на Лудогорец не играе на ст.Васил Левски. Последва улиматум и към Община Разград за преместване на отбора в др. град и молби на кмета Бояджиев за пари от правителството. Много интересно, защо Община Разград не получи финансиране по друг спортен проект в града- физкултурен салон в училище, а са толкова вещи в изготвянето на проекти. Е,честито на всички, скоро ще си имаме трибуна Моци построена с 5млн. държавно финансиране и с 1млн. общинско. А собственикът на Лудогорец засега е на обещания.

Ами смей се щом ти става смешно — явно приятните изживявания няма да са единствено за феновете на Лудогорец !
Направи си за спомен и едно усмихнато „селфи” на порутения ви стадион за спмен от мизерията, щом надлежния ред да си го оправите ви разсмива!
Обясни ми само, защо заедно с капацитет като Марков пищите като ущипани срещу събитие което предизвиква у вас такива положителни еМОЦИи?! ;)

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 21 апр 2015 13:22

Не се интересувам нито от порутени, нито от новостроящи се стадиони. Не съм стъпвал на стадион от много време. Няма какво да си Управям, нито пък ще взема да рева за някого. Не изживявам никакви еМоции с отбора на Домусчиев-нито положителни, нито отрицателни, не съм ги гледал от магадербито с Реал. Смешно ми е за някои неща, но ти продължавай, предполагам си вършиш работата.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 21 апр 2015 14:33

Лимонадения Джо написа:Не се интересувам нито от порутени, нито от новостроящи се стадиони. Не съм стъпвал на стадион от много време. Няма какво да си Управям, нито пък ще взема да рева за някого. Не изживявам никакви еМоции с отбора на Домусчиев-нито положителни, нито отрицателни, не съм ги гледал от магадербито с Реал. Смешно ми е за някои неща, но ти продължавай, предполагам си вършиш работата.

Пишеш глупости - в Разград в момента се строи (наново) спортната зала - която няма нищо общо с домус ага. Общината е направила проект кандидатствала е и е била одобрена. Тея пари пак ли са от вашите шопски данъчета, където поне 40% от населението на София не си плаща данъците. Марш на село в така нареченият кв. Надежда и не се прави на голям разбирач. В тая държава не е само скапаната и порутена София има и други градове където хората живеят и искат да се развиват.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 21 апр 2015 14:38

Георги Марков забрави ли,че БФС 3 години поред си затваряше очите за Гиговите машинации за спасяване от отпадане ? Ама какво може да очаква " човек като Георги Марков :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 21 апр 2015 15:08

Sstefanov написа:
Лимонадения Джо написа:Не се интересувам нито от порутени, нито от новостроящи се стадиони. Не съм стъпвал на стадион от много време. Няма какво да си Управям, нито пък ще взема да рева за някого. Не изживявам никакви еМоции с отбора на Домусчиев-нито положителни, нито отрицателни, не съм ги гледал от магадербито с Реал. Смешно ми е за някои неща, но ти продължавай, предполагам си вършиш работата.

Пишеш глупости - в Разград в момента се строи (наново) спортната зала - която няма нищо общо с домус ага. Общината е направила проект кандидатствала е и е била одобрена. Тея пари пак ли са от вашите шопски данъчета, където поне 40% от населението на София не си плаща данъците. Марш на село в така нареченият кв. Надежда и не се прави на голям разбирач. В тая държава не е само скапаната и порутена София има и други градове където хората живеят и искат да се развиват.

Като е скапана и порутена София, що дирите там повечето?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 22 апр 2015 12:48

Тец-овете дават пари на Берое след като си платят данъците и осигуровките. А те по принцип отделят тези пари за социални и спортни дейности. Затова е по-лесно да се поддържа един клуб, вместо да се плаща тук и там. Парите не са много, напротив - Берое е доста надолу в долната таблица по бюджет. А парите ги получаваме, защото имаме ''удоволствието'' да живеем до най-големия серен замърсител в цяла Югоизточна Европа, който е и втория най-голям производител на ток в България. Да дойде Жоро Марков и да поживее с дечицата си в Раднево или Квартал Кольо Ганчево, ако не ни вярва.

Никой не разследва Гигов откъде ги вади паричките с оръжие. Буферите голям го доят, но ако трябва да сравняваме кой точи държавни пари, точно те са на мушка.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 22 апр 2015 16:58

Стара Загора е минъорски град с над 5000 души заети в топло-енергетиката. Съвсем нормарлно е местните предприятия да спонсорират Берое, а не Фенербахче, Левски-Спартак или Локомотив Сф. Между другото откъде се издържа Локомотив Сф? От фалшивите фактури, които се продавт пред стадион Локомотив? От борсата в Илиянци? От митницата Илиянци? Как са натрупали 1 000 000 задължения към данъчните, а пък си позволяват попълнения като Гъргоров? Ами ти ако имаш 1000 лева зъдължания, те ще ти протят направо съдия изпълнител!

Върни се в “Локо София”