XXVI кръг: ЦСКА София - Локомотив София (20.04.2015)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
гражданин от село
Re: XXVI кръг: ЦСКА София - Локомотив София (20.04.2015)
Вальо да вземе и Фуртадо да му помага. 
Е пак да питам какво се промени в тоя отбор от есента? Как тогава не бяха заешки сърца и биеха наред? Ти имаш ли идея какво значи след 40 дневна тежка подготовка да те оставят без хапчета за възстановяване? Това е равносилно на това да караш 5000 кубика автомобил с газова уредба. Кубиците са тук, ама горивото не е това, което да ги захрани. Виж че не могат да правят преса повече от 30 минути на мач. А защо оня, според който най-доброто предстои не каже защо баща му спря химията на отбора? Ами вместо това вадят кирливи ризи?
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
-
peliforewer
- Контакти:
Jorkorazporko написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Jorkorazporko написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Според мен Стойчо и Лупи умишлено ви съсипаха отбора през тези 40 дни подготовка, а и след нея. Явно са знаели, че нещата ще стигнат дотук и с тези си действия си измиха ръцете с лошите Манджуков и Инджов.
Това е очевадно! Само краен идиот не би го разбрал!
Повечето ви фенове все още не го разбират и гледат на Лупи като спасител, а на Стойчо като най-великия треньор. Истината и резултатите от тяхната работа в отборът ви се виждат сега.
Не са повечето, това са 4,5 човека във форума, всички ги знаем! Но и те си носят кръста, няма какво да ги коментираме! За мен въпреки загубата днес, в отбора има малка едва видима положителна промяна! Иначе е ясно, че ЦСКА и Левски трябва да се изчистят, преди да имат каквито и да е претенции! Към момента и двата отбора са бледа сянка на това което са били, виновниците ги знаме всички!
Какви виновници бе глупако ,не виждаш ли че ЦСКА в момента е без треньор,без ръководство,първото полувреме играем без едно крило,второто се пускат три,Николич е невъзстановен от контузия ,играе цял мач,Крачунов не е играл от юли месец,днес играе 90мин.като ляв бек,какво прави Галчев като титуляр,Апата вече за титуляр ли е.Галин Иванов тази вечер ако имаше морал трябваше да си подаде оставката,няма в историята на ЦСКА треньор който да е имал такива резултати,след една или две загуби и си заминават,а той тази вечер след мача се моли да го изтраяли още малко,сигурно чака да изрежат гредите на Армията,а Борисов седнал да ни успокоява че все ще вкараме гол,то бива наглост ама това минава всякакви граници.Аз без да съм кой знае какъв специалист по футбол като видях състава на ЦСКА и тактическата схема на 7стр. от коментарите предвидих какво ще стане,станахме за смях,Васев ни го каза че футболистите на ЦСКА били по изненадани от новата схема отколкото тези на Локомотив.А работата на Стойчо и Томов се виждаше когато бяха в клуба,за финансовото състояние не знам но отбора мачкаше и играеше с желание,въпреки че отбора се градеше в движение,нямаха предварителна подготовка,но си оставаха сърцата на терена,нямаше деление на българи и чужденци,играеха най-подготвените,а сега разбиха отбора,феновете обиждат чужденците.И да те поправя един запорко,един васконти и всички форумни герои мразещи ЦСКА са доволни тази вечер,всички обичащи ЦСКА са отвратени от това което се случва в отбора,по-добре да бяхме фалирали с Томов и Стойчо,отколкото да се гаврят разни анонимни отбори с ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
redman написа:Е пак да питам какво се промени в тоя отбор от есента? Как тогава не бяха заешки сърца и биеха наред? Ти имаш ли идея какво значи след 40 дневна тежка подготовка да те оставят без хапчета за възстановяване? Това е равносилно на това да караш 5000 кубика автомобил с газова уредба. Кубиците са тук, ама горивото не е това, което да ги захрани. Виж че не могат да правят преса повече от 30 минути на мач. А защо оня, според който най-доброто предстои не каже защо баща му спря химията на отбора? Ами вместо това вадят кирливи ризи?
Това пък с хапчетата е най-голямата лъжа дето е подхвърлена в пространството( всичко си е било наред поне до прибирането им в София )... 40 дневния лагер без класифициран кондиционен треньор толкова!
гражданин от село написа:Вальо да вземе и Фуртадо да му помага.
При Симона Силикона, могат да си спретнат тройка.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

40 дена подготовка, да бичиш двуразови и триразови тренировки + контроли и накрая да не може да си дадеш два паса... сами може да намерите вината в кой е

Teo написа:redman написа:Е пак да питам какво се промени в тоя отбор от есента? Как тогава не бяха заешки сърца и биеха наред? Ти имаш ли идея какво значи след 40 дневна тежка подготовка да те оставят без хапчета за възстановяване? Това е равносилно на това да караш 5000 кубика автомобил с газова уредба. Кубиците са тук, ама горивото не е това, което да ги захрани. Виж че не могат да правят преса повече от 30 минути на мач. А защо оня, според който най-доброто предстои не каже защо баща му спря химията на отбора? Ами вместо това вадят кирливи ризи?
Това пък с хапчетата е най-голямата лъжа дето е подхвърлена в пространството( всичко си е било наред поне до прибирането им в София )... 40 дневния лагер без класифициран кондиционен треньор толкова!
Е като е лъжа, защо не я отрекат? Ти знаеш ли че е лъжа, говорил ли си с някой от футболистите? И доста отбори по света вече са без кондиционен треньор. Просто не тренират с тежести и бягане до откат, а само с тактически упражнения.
redman написа:Teo написа:redman написа:Е пак да питам какво се промени в тоя отбор от есента? Как тогава не бяха заешки сърца и биеха наред? Ти имаш ли идея какво значи след 40 дневна тежка подготовка да те оставят без хапчета за възстановяване? Това е равносилно на това да караш 5000 кубика автомобил с газова уредба. Кубиците са тук, ама горивото не е това, което да ги захрани. Виж че не могат да правят преса повече от 30 минути на мач. А защо оня, според който най-доброто предстои не каже защо баща му спря химията на отбора? Ами вместо това вадят кирливи ризи?
Е като е лъжа, защо не я отрекат? Ти знаеш ли че е лъжа, говорил ли си с някой от футболистите? И доста отбори по света вече са без кондиционен треньор. Просто не тренират с тежести и бягане до откат, а само с тактически упражнения.
За медикаменти докато са били на лагер е нямало проблеми! Това знам със сигурност! Вече след като са се прибрали в София, нз! Но това няма как да е проблем при положение, че идваш машина от там...
Как да няма значение? Да, там са имали медикаменти, но още щом са се върнали, са им ги спрели. А тука имаше още две седмици до първия мач. Като гледахме контролите, изобщо не се влачеха. Пак се кюскаше топката, но поне пресата се правеше 90 минути...
peliforewer написа:Jorkorazporko написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Jorkorazporko написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Според мен Стойчо и Лупи умишлено ви съсипаха отбора през тези 40 дни подготовка, а и след нея. Явно са знаели, че нещата ще стигнат дотук и с тези си действия си измиха ръцете с лошите Манджуков и Инджов.
Това е очевадно! Само краен идиот не би го разбрал!
Повечето ви фенове все още не го разбират и гледат на Лупи като спасител, а на Стойчо като най-великия треньор. Истината и резултатите от тяхната работа в отборът ви се виждат сега.
Не са повечето, това са 4,5 човека във форума, всички ги знаем! Но и те си носят кръста, няма какво да ги коментираме! За мен въпреки загубата днес, в отбора има малка едва видима положителна промяна! Иначе е ясно, че ЦСКА и Левски трябва да се изчистят, преди да имат каквито и да е претенции! Към момента и двата отбора са бледа сянка на това което са били, виновниците ги знаме всички!
Какви виновници бе ,не виждаш ли че ЦСКА в момента е без треньор,без ръководство,първото полувреме играем без едно крило,второто се пускат три,Николич е невъзстановен от контузия ,играе цял мач,Крачунов не е играл от юли месец,днес играе 90мин.като ляв бек,какво прави Галчев като титуляр,Апата вече за титуляр ли е.Галин Иванов тази вечер ако имаше морал трябваше да си подаде оставката,няма в историята на ЦСКА треньор който да е имал такива резултати,след една или две загуби и си заминават,а той тази вечер след мача се моли да го изтраяли още малко,сигурно чака да изрежат гредите на Армията,а Борисов седнал да ни успокоява че все ще вкараме гол,то бива наглост ама това минава всякакви граници.Аз без да съм кой знае какъв специалист по футбол като видях състава на ЦСКА и тактическата схема на 7стр. от коментарите предвидих какво ще стане,станахме за смях,Васев ни го каза че футболистите на ЦСКА били по изненадани от новата схема отколкото тези на Локомотив.А работата на Стойчо и Томов се виждаше когато бяха в клуба,за финансовото състояние не знам но отбора мачкаше и играеше с желание,въпреки че отбора се градеше в движение,нямаха предварителна подготовка,но си оставаха сърцата на терена,нямаше деление на българи и чужденци,играеха най-подготвените,а сега разбиха отбора,феновете обиждат чужденците.И да те поправя един запорко,един васконти и всички форумни герои мразещи ЦСКА са доволни тази вечер,всички обичащи ЦСКА са отвратени от това което се случва в отбора,по-добре да бяхме фалирали с Томов и Стойчо,отколкото да се гаврят разни анонимни отбори с ЦСКА.
Нещо си се объркал дълбоко. Ако ми казваш, че като не харесвам Стойчо значи мразя ЦСКА, то очевидно нещо логиката ти е... горе на черешата.
Вчера са платени всички заплати. Платени са от ръководството, което го няма. Голяма гавра е да се плащат заплати, нали?
Да ти припомням ли, че Галчев и Апостол бяха сред любимците на Стойчо, особено Апостол, който не просто "вече не става", той никога не е ставал, особено в последните 3 години. Но това не пречеше Стойчо да го пуска при всяка възможност.
Не знам дали Галин става или не става за треньор, по-скоро не става, но в момента е все тая кой ще е такъв, проблемът на ЦСКА не е нито в треньора, нито в играчите. Има много по-важни за решаване неща.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]