Сезон 2014/2015 в един коментар.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MentovBonbon
Контакти:

Re: Сезон 2014/2015 в един коментар.

Мнениеот MentovBonbon » 20 апр 2015 19:43

dNelbandian написа: Къде е копирано бе Гаврош такъв, не разбра ли, че аз съм един от тези, който пишат за този сайт.
Сторило му се познато на наш сополко, ами нали аз съм го писъл бе индианец.

Пишеш на майка си у гъзО. Очевидно си толкова тъпо парче, че не осъзнаваш това, че сме чели доста хора текста преди месеци и си решил да се правиш на умен с крадени буквички :) То като се разрових не ти е за първи път. Всяко второ "ТВОЕ" мнение е с цитати от хора, които са писали още преди да започнеш да пушиш. Ай със здраве и продължавай да си мислиш, че си достатъчно умен да измислиш нещо повече от 20 букви. :roll:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 20 апр 2015 22:00

wolf написа:
daduradam написа:Добро, хареса ми.Чакам коментара на крупието :lol:

За сополивото пиколо с треньорския лиценз ли говорим :lol:

Пиколо, бе, вярно.Аз не знам защо се заблудих, че е крупие и го обърках.Пу-пу, дано не се разсърди сега :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 апр 2015 22:46

daduradam написа:
wolf написа:

Пиколо, бе, вярно.Аз не знам защо се заблудих, че е крупие и го обърках.Пу-пу, дано не се разсърди сега :lol:

По-добре замълчи сам, за да не ти затвори устата той, ясно ли е? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 апр 2015 00:04

rhaegar написа:
daduradam написа:
wolf написа:

По-добре замълчи сам, за да не ти затвори устата той, ясно ли е? :lol:

уу, че страшно.. :lol:

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 21 апр 2015 16:34

Човека си казва мнението и за съжаление има повод то да бъде такова.На всеки е ясно че има много "брак" в отбора,лично аз като видя Алън,Борини,Енрике,Ламбърт,Балотели(не разбирам защо има хора които иска повече шанс да му се дава,очевидно е че няма да направи и един добър мач при нас,просто не е подходящ за стила които отбора се опитва да играе) и тнт.Освен ужасно многото смешни трансфери мен ме дразни факта че дори и футболистите които имаме е проблем да ги задържим.Когато дойде момент за подписване на нов договор с някой от настоящите футболисти все има проблеми.Смешно е че например в дясно само Миньоле не е играл,че в всяка зона се смениха всички възможни и невъзможни варианти без особен резултат,че се похарчиха 200 милиона за футболисти а се оказва че има зони в които няма кой да играе,че имаме 4-ма нападатели но на терена нападател игра най-често халф,привличането на футболисти за не малки суми които предварително беше ясно че нито ще имат шанс нито имат качества (Аспас- 6,8 млн,Илори - 7 млн , Алберто - 7 млн само като примери).
Когато един мач опре да се печели с тактика Роджърс е надигран от всеки един мениджър,най-гадния пример са мачовете с Челси - последните 5 мача с тях неизменно сме по-добрия отбор на терена но благодарение на "гения" на Роджърс не сме спечелили нито един а който не може да печели мачове с преки конкуренти няма право да говори за титли и да очаква успехи.Едни и същи отбори всеки сезон ни взимат точки с една и съща игра на която Роджърс очевидно няма идея как да се противопостави.
След миналия сезон едва ли има фен който да не е бил оптимист,за съжаление обаче очевидно хората които твърдяха че това се дължеше на Суарез се оказаха прави.За мен поне Роджърс няма грам идея какви футболисти са му нужни,къде ще ги пусне да играят и какви различни схеми може да ползва в зависимост от съперника.При наличието на 4-ма чисти защитници,5-ма бекове и 4-ма нападатели в не един и два мача се оказваше че в защита играе типичен халф,на бековете играят офанзивни халфове на нападателя в всъщност халф.Дори при наличието на 6-7 халфа на терена в мачове с непретенциозни отбори губехме средата което е трагично...
В трите си сезона Роджърс похарчи повече пари от всеки друг мениджър а не спечели нищо за разлика от всички преди него(като изключим единствено недоразумението Ходжсън).За мен най-доброто което може да стане е Роджърс - out , Клоп - in и го мисля не само защото Клоп постига добри резултати а и защото Дортмунд изглеждаше доста атрактивно през почти целия му престой там - нещо което иска всеки фен :)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 апр 2015 08:04

Клоп е човека,не заради резултатите и атрактивната игра,а защото е най-подходящия за политиката,която налагат собствениците,не Роджърс,а Клоп е супер мотиватора и психолог и от едни юноши и никому неизвестни футболисти направи супер звезди и най-вече отбор,отбор който направи за смях Байерн и Реал М и Ман Сити и кой ли не...Исках го,още като махнаха Далглиш и не бях и чувал за пакостника Роджърс,за разлика от янките.И тогава казвах дайте му една торба с пари на този,той ще си ги избие със трансферни удари и футболисти с малки заплати.Но и тогава и сега ще си останем само с желанието.Той сам каза онзи ден,че за него е важно да знаеш езика в страната в която ще работиш,а английския не му е силен...пък и не само за това...Както и да е,май трябва да се стягаме да гледаме догодина Джан ляво крило,Морено разбивач,а Сако десен халф-бек.След днешните информации май,май БР ще има цяло лято да измисли 3-4 нови люти схеми, с които да ошашави Висшата Лига догодина.

Върни се в “Ливърпул”