Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот sunscres92 » 10 апр 2015 00:12

dunavfc написа:Човече, това за етническият конфликт ме притесни, защото аз си имам много вземане даване с подобни пичаги :cry: А и Русе е доста разнообразен демографски, имаме си арменци, евреи, цигани, турци, руснаци, украинци, напоследък и виетнамци...Въобще работата е сериозна.

Ти пък, много си лесен - това са обучени агенти на САщ, които се представят за чужденци.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 апр 2015 00:20

Представи си, колко добри копелета са, щом ние не ги забелязваме, разбира се, освен Волката, който е радар за масони, агенти на ЦРУ, ФБР и Мосад и т.н.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 апр 2015 00:27

dunavfc написа:Представи си, колко добри копелета са, щом ние не ги забелязваме, разбира се, освен Волката, който е радар за масони, агенти на ЦРУ, ФБР и Мосад и т.н.

Пха, та за тях рептилите са прочетена книга, НСР е разконспириран, къде отиваш ти...

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Волен Сидеров: ЦРУ готви етнически сблъсъци в България

Мнениеот aleksandrov77 » 10 апр 2015 02:06

pomiqr257 написа:Друго си е да си към Вaршавския договор и да правиш всичко, което ти наредят от СССР. Какво значение има, че ще загубиш Третата световна война щом ще е пагубна за човечеството :-D 40 години сме били към губещата страна - СССР и при евентуална Трета световна война щяхме да духаме супата, но тогава не ти е било проблем. С танкове щели да нападат Русия и то с 15 танка :-D

Може и да сме правили, какво наредят от Москва, но с тази разлика , че тук нямаше нито една съветска база! Имаше българска армия с качествено съветско военно оборудване! Получавахме евтин газ и нефт, руснаците ни построиха "АЕЦ Козлодуй" , която не само даваше евтин ток на българския народ , но изнасяхме ток за съседни държави, което носеше печалба на държавата! Получавахме и някой друг безвъзмезден заем! Тук се строяха заводи ,които даваха хляб и работа на народа, имахме производство , което особено в леката промишленост беше на високо ниво! Изнасяхме мотокари, зеленчуци за ФРГ, българите бяхме 95% от населението на България и 1989г. бяхме достигнали 9 000 000 българи! Нацията ни не беше застаряваща, навсякъде където пътува из България нямаше място , където да пустее и имахме селско стопанство на високо ниво!
Имахме качествено здравеопазване и качествено образование , на което дори и западняците можеха да ни завидят - безплатни за народа!
Българския народ имаше много социални придобивки, за които днес може само да си мечтае!
Не бяхме богати, но и не бяхме и бедни! Обикновения човек можеше да си позволи да си купи всички стоки от първа и втора необходимост!
И този добър живот за обикновения българин беше заслуга не на комунистите , а на руснаците!
Сега схващаш ли разликата между тогавашния Варшавски договор и сегашното НАТО?
Тогава сме се продали, но сме се продали скъпо и прескъпо!
А сега се продадохме като евтини шантонерки на САЩ!
Разликата между Русия и САЩ е , че Русия взема , но и дава!
А САЩ само взема ,но нищо не дава!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 апр 2015 02:10

СССР тайно е ограбвала България през тоталитарния режим, това го знаят само масоните и пазят тази тайна от обществото.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 10 апр 2015 02:22

diplomat написа:СССР тайно е ограбвала България през тоталитарния режим, това го знаят само масоните и пазят тази тайна от обществото.

Аз макар и малко съм живял в това време и знам за какво става въпрос! Ти даже не си живял и една секунда по онова време , докато аз знам и помня!
А това, че руснаците са ни ограбвали е лъжа , която се тиражира и повтаря от хамериканската пропаганда! Те действат на принципа на министъра на пропагандата Йозеф Гьобелс - "Една лъжа повторена сто пъти става истина"!
От руснаците получавахме повече , отколкото вземахме и това може да го потвърди всеки безпристрастен човек , живял по онова време!
Виж Пиндостан и техните подлоги от ЕС ни ограбват наистина като за световно!
Заповядаха ни първо да си унижим заводите и печелившите предприятия използвайки се кухи фрази като "Държавата - лош собственик", "Заводите са на загуба" и всякакви други глупости! Факт!
Заповядаха ни да си унищожим военната промишленост , даа си нарежем ракетите "СС-23", заповядаха ни да си унищожим "АЕЦ Козлодуй" , за да може да пиндосовци ни продават скъпия ток от "Мариците"!Факт!
Заповядват ни да се дават всякакви привилегии на малцинствата!Факт!
Българите ставаме все по-бедни!Факт!
Българите все повече застаряваме като нация и съществува опасност да изчезнем като нация!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 апр 2015 02:26

aleksandrov77 написа:
diplomat написа:СССР тайно е ограбвала България през тоталитарния режим, това го знаят само масоните и пазят тази тайна от обществото.

Аз макар и малко съм живял в това време и знам за какво става въпрос! Ти даже не си живял и една секунда по онова време , докато аз знам и помня!
А това, че руснаците са ни ограбвали е лъжа , която се тиражира и повтаря от хамериканската пропаганда! Те действат на принципа на министъра на пропагандата Йозеф Гьобелс - "Една лъжа повторена сто пъти става истина"!
От руснаците получавахме повече , отколкото вземахме и това може да го потвърди всеки безпристрастен човек , живял по онова време!
Заповядаха ни първо да си унижим заводите и печелившите предприятия използвайки се кухи фрази като "Държавата - лош собственик", "Заводите са на загуба" и всякакви други глупости! Факт!
Заповядаха ни да си унищожим военната промишленост , даа си нарежем ракетите "СС-23", заповядаха ни да си унищожим "АЕЦ Козлодуй" , за да може да пиндосовци ни продават скъпия ток от "Мариците"!Факт!
Българите все повече застаряваме като нация и съществува опасност да изчезнем като нация!

Не, не, това моето е вътрешна информация. Принципно трябва да те убия, защото всичко е строго секретно, но си ми симпатичен, така че ти пускам аванта. 8-) Дерзай.

П.С.: Внимавай, защото рептилите следят информационното молекулярно движение, не споделяй нищо от прочетеното! :!:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 10 апр 2015 02:49

diplomat написа:
aleksandrov77 написа:

Не, не, това моето е вътрешна информация. Принципно трябва да те убия, защото всичко е строго секретно, но си ми симпатичен, така че ти пускам аванта. 8-) Дерзай.

П.С.: Внимавай, защото рептилите следят информационното молекулярно движение, не споделяй нищо от прочетеното! :!:

Този , който ти е дал "вътрешната информация" явно много те е излъгал ! Говори ги тези неща пред хора които не са живели по това време но на хора като мен , дето сме живели и помним с очите си какво беше просто номерът с "вътрешните информации" няма да мине! :mrgreen:
Аз на очите ли си да вярвам или на някакви "вътрешни информации" давани от либерасти? :lol:
Разбира се , че ще вярвам на очите си! Защото съм живял и помня! ;)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 10 апр 2015 10:54

aleksandrov77 написа:
diplomat написа:
aleksandrov77 написа:

Този , който ти е дал "вътрешната информация" явно много те е излъгал ! Говори ги тези неща пред хора които не са живели по това време но на хора като мен , дето сме живели и помним с очите си какво беше просто номерът с "вътрешните информации" няма да мине! :mrgreen:
Аз на очите ли си да вярвам или на някакви "вътрешни информации" давани от либерасти? :lol:
Разбира се , че ще вярвам на очите си! Защото съм живял и помня! ;)

Аз също съм живял през времето на комунизма, дори малко повече от теб и също помня какво беше. Независимо от АЕЦ-а, в България имаше режим на тока два на два часа или три имаш, един нямаш, дори и зимата. Помня как се завивахме с юргани и през деня, тъй като нямаше как за времето в което имаше ток да се загрее стаята. Помня и записването и купуването с връзки на цветен телевизор, а за кола и прокарване на телефон да не говорим, чакаше се над 10 години. Помня и опашките в магазините, когато пуснат червен пипер, боб, леща и други основни храни. Помня хляба от хлебозавода, когато е имало случаи да не става за ядене, тъй като е неизпечен, а друг магазин от където да си купиш нямаше. Помня липсата на касетофони и магнетофони, които можеше да си вземеш само от кореком, но пък за да го направиш трябва да си работил в чужбина и да имаш бонове или да платиш на някой виятнамец да ти купи. Същото се отнасяше за качествен шоколад, шоколадово яйце и други. Помня, че банани, портокали и други подобни плодове се пускаха само за нова година. Помня, че тогава просто нямаше за какво да си похарчиш парите, тъй като имаше голям дефицит на стоки.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 апр 2015 10:54

aleksandrov77 написа:Не бяхме богати, но и не бяхме и бедни! Обикновения човек можеше да си позволи да си купи всички стоки от първа и втора необходимост!
И този добър живот за обикновения българин беше заслуга не на комунистите , а на руснаците!

Имаше хора, дето хич не бяха добре при соца.
Не може да се слага всички под общ знаменател.

Както към момента, ти живееш зле и само се оплакваш, но мнозина живеят добре ( за Великден 1.5 млн. българи ще почиват в чужбина ) ... Та, какво трябва да заключим ??

Пък те руснаците щото даваха, за т'ва излязоха от строя като най-бедната сред Великите сили.
А ние, щото получавахме на готово, за това бяхме най-бедни в Европа.
"Производство", заводи, у-а, и излязохме от соца на едно ниво с Албания и Мозамбик.
А ГДР, дето бяха най-големият храненик на СИВ, бяха 7-8 пъти по-бедни от Западният си брат - ФРГ.

К'во беше... Просто факти.
Бих казал - факт връз факта.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”