Реалното положение на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Реалното положение на ЦСКА

Мнениеот hajitsu » 05 апр 2015 00:02

sandi74 написа:Днес спокойно можеше да не играете в Разград срещу Лудогорец.Щяхте да загубите с по-малко (служебно) и нямаше да правите излишни разходи по пътувания и хотели и без това сте в окаяно футболно и финансово състояние.

Факт. А и трябваше да ги дават по един друг платен канал. If you know what I mean...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 05 апр 2015 00:09

Искам сега наш Стойчо да дойде да даде отчет за заплатата си, за ментетата които доведе и за далаверите със Сашката Томов. С тея пари които взеха тея 2ма измекяри от клуба, можеше да се инвестират в някой друг младеж от школата. ГИПСОВО КОРИТО ЗА САШКАТА И СТОЙЧО !!!!

gambletrade
Контакти:

Мнениеот gambletrade » 05 апр 2015 00:14

kiririki1 написа:Време е и вие да минете през чистилището ! Всичко на тоя свят се връща !!! :mrgreen:

ЦСКА,Левски,.........., всички ще минат през чистилището, щото в България няма условия за професионален футбол. Ама т'ва не е повод за радост и злобеене, ако наистина обичаш футбола.

От фен на Ботев

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 05 апр 2015 00:23

То акъл идва, но обикновено е твърде късно. Схванахте ли защо Стойчо ви пълнеше празните глави с извинения и директиви? Кажете с ръка на сърцето кой от тези футболисти става за ЦСКА, изобщо какви са тези, които не биха ги взели и по вторите дивизии на централна Европа и Сърбия, а се набутват в ЦСКА за по 8-10 000 заплата? Този отбор е фалирал отдавна и няма кой да ви извади 20-30 милиона, за да плаща дългове трупани идиотски. Щом Рейнджърс могат да идат в 4-та дивизия, защо ЦСКА и Левски да не могат и какво по-точно ще стане ако тези отбори се преродят и се движат като хората, че всичко живо прави трагедии и компромиси докато престъпници като Томов се гаврят с вече стотици хора, клубове, агенти, на които дължат пари?

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 05 апр 2015 00:28

Тая година си беше ясно, че ЦСКА няма да е шампион. Това първо място през есента, беше повече на мускули и надъхване, от колкото на спортно технически качества. Но след този мач видях и нещо друго- До година Лудогорец няма да е шампион!!! Най- добрият отбор са в България, но това ще свърши до евро турнирите (дано съм лош пророк).
Що се отнася до нашите сладурковци- бабурковци, то те са едно нищо. Играха добре през първото полувреме и до там! Кой е виновен- никой! Защо- защото толкова си могат и са смотани. А положението е такова, че всички са на изчакване какво и кой ще дойде в клубът. Проблемите са навсякъде, но не съм съгласен да почваме от В група. Това не ми кореспондира с историята и традицията на отбора. Това е излишно, при положение, че има хора, които искат да дадат някакви пари и да стабилизират клуба. Сега трябва да се изгонят някои играчи, да се гради гръбнак от лидерите и лятото да се направи подготовка с малко нови попълнения + малко юноши. А дали ще сме в Европа- не ми пука! Какво ще правим там?
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 05 апр 2015 01:58

volf написа:
Странджата написа:Не разбирам привържениците на ЦСКА. Червените започнаха мача по-добре, отколкото можеше даже да се очаква - открито, с хъс. Първият жълт картон трабваше да е за Лудогорец. Съдията много коварно притъпи остротата на ЦСКА, като позволи на Лудогорец да отговори с агресия извън правилата. Не съм виждал нормален съдия при очеваден картон да реагира, като мъмри нарушилия правилата със заплахата - следващия път ще ти покажа картон. Така постепенно играта влезе в желаното русло - не остра, а груба, за да бъде в ръцете на съдията. Според мен разликата между остра и груба игра я направи Лудогорец. Не съм бил привърженик на теорията, че са подкрепяни от съдиите, но наистина в този мач ми се видяха нагли и безпардонни, със самочувствието на недосегаеми. Върхът беше нарушението на Моци. То ми дойде в повече и се пречупи потисканото ми злорадство, че се задава поредна загуба на червените. Ако ще гледаме такъв футбол и занапред - по-добре наистина да си отидем в групите (с нас) - там ще бъдат и Локото, и Ботев, и другото Локо и Славия скоро. Нека си играят Разград с Ловеч и ТИМ-аджиите за първенствто на регион Северна България.
И затова не разбирам червените, които рият срещу отбора си. Той беше днес достоен - както е бил достоен неведнаж. И да се замислят кой им е истинският треньор - този, който без един стаж накара отборът им да играе смело и мъжки, или онзи, който ги подреждаше отзад и ги караше да ряпкат напред, пък каквото стане. Е става - цяла есен, ама пролетта не щеше.
Ако бях цесекар, бих се гордял с този отбор в тази ситуация. Но не съм. и се чудя на някои от тези, които смятат, че са.

След това признание ми се струва наистина е дошло време да се обедините казарма и милиционери, и да ни освободите, и нас, и себе си от жалкото вегитиране, откак ви изостави партията в ръцете на своите функционери!
Прав ви път - дано намерите покой!
Ние "задръстените селяни" ще си играем по селата както намерим за добре и както го правихме досега.
Даже ви молим да не ни обръщате внимание защото сме много незначителни, да не гледате и ходите на мачовете ни защото не подхожда на високата ви класа - ще се измачкате!
Пръскайте обаяние и сексапил където искате, само не разваляйте селските ни празници с постоянното си пъшкане.

Ама разбира се, че няма да ви се месим и да смущаваме селската идилия!
Днес сте фенове на един отбор, утре на друг, така ще е, докато накрая поради обезлюдяване на селата се кротнете при нещо от "по-градски" тип! :)
Няма "не искам", въпросът е "кога", а не "дали"! Колкото до мача, там нещата си бяха ясни и дори евентуалното изгонване на Мооооци нямаше да повлияе на крайния изход. ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 05 апр 2015 02:18

russia написа:
ShooterMan написа:...

Отдавна е ясно, че си лицензиран лайнояд, но явно те кефи непрекъснато да се доказваш! :lol:
Най-вредни били ЦСКА и Левски :roll: А "посерковците", които си живуркате под робството на ТИМ, на кого и с какво сте полезни? Футбол ли играете, публика ли имате, стадион ли? Сами не знаете кои са всъщност в ръководното тяло и откъде аджеба идват мангизите. Мутрагенско управление на живуркащо отборче с единствената амбиция да е отявлен средняк в А група! ;)

В интерес на истината ще се изненадаш колко хора са на това мнение ;) И то най-вече от обективните и необременни с фенщина зрители. Кажи ми честно, че смяташ че Левски и ЦСКА играят футбол и имат стадиони .. верно ли ? Или може би са им чисти хората в управлението (най-вече "господин професора" Томов .. стабилно чист е, партиен кадър от време оно, за затвора от преди Кремиковци даже .. а нема нужда) .. как мислиш? ;)

От къде тръгнаха престъпниците във футбола ни? Дали не бяха баш от двата държавни гранда ? Кой я прокара тая мода - според мен баш те са пионерите. Че футбол в България не се играе го знаем всички, ама дай да изровим причините за това .. дали няма да стигнем баш до двата отбора със селски манталитет и градски произход? ;)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 05 апр 2015 02:25

ohoboho написа:От къде тръгнаха престъпниците във футбола ни? Дали не бяха баш от двата държавни гранда ? Кой я прокара тая мода - според мен баш те са пионерите. Че футбол в България не се играе го знаем всички, ама дай да изровим причините за това .. дали няма да стигнем баш до двата отбора със селски манталитет и градски произход? ;)

От къде? Късничко е в момента да правя ретроспекция на това кой и кога навлезе във футболните клубове след 89-та година. Може би в някоя друга тема и това ще се разнищи. ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 апр 2015 08:48

Ще видим!
:mrgreen:

Оптимист съм тръгваме нагоре!

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 05 апр 2015 09:27

Bojko Berojko написа:Прав е !!! Комунистически изчадия са левски и цска.Тъпкаха всичко живо докато бяха на власт, а сега идва Видьов ден и ще си сърбате надробената попара.

господине, Берое как се издържа? Питам, защото не съм сигурен, а не да се заяждам. Бях чел, че държавната МАрица Изток 2 дава парите. От това по-голям комунизъм здраве му кажи. Нали се сещаш, че ако ви дръпнат кранчето и отивате на баня.

Върни се в “ЦСКА”