Мнениеот muzovir » 05 апр 2015 00:28
Тая година си беше ясно, че ЦСКА няма да е шампион. Това първо място през есента, беше повече на мускули и надъхване, от колкото на спортно технически качества. Но след този мач видях и нещо друго- До година Лудогорец няма да е шампион!!! Най- добрият отбор са в България, но това ще свърши до евро турнирите (дано съм лош пророк).
Що се отнася до нашите сладурковци- бабурковци, то те са едно нищо. Играха добре през първото полувреме и до там! Кой е виновен- никой! Защо- защото толкова си могат и са смотани. А положението е такова, че всички са на изчакване какво и кой ще дойде в клубът. Проблемите са навсякъде, но не съм съгласен да почваме от В група. Това не ми кореспондира с историята и традицията на отбора. Това е излишно, при положение, че има хора, които искат да дадат някакви пари и да стабилизират клуба. Сега трябва да се изгонят някои играчи, да се гради гръбнак от лидерите и лятото да се направи подготовка с малко нови попълнения + малко юноши. А дали ще сме в Европа- не ми пука! Какво ще правим там?
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ