Локомотив е вечен!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

deladog

Re: Локомотив е вечен!

Мнениеот deladog » 29 мар 2015 16:45

Пътят към спасението е намерен!
http://bgfootball.com/new.php?id=49790
Остава още стотина-двеста човека да поемат по него и светлото бъдеще е сигурно!

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ Е ВЕЧЕН!

Мнениеот Ivan-LPFC » 29 мар 2015 18:17

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
puf-paf написа:
Ivan-LPFC написа:
puf-paf написа:Решение се търси от хора способни да го намерят.Решение трябваше да се търси от лятото до сега .Когато падаш от десетия етаж не търсиш решение а трябва да си го търсил когато си решил да ходиш по парапета.Ако някой ти е обещал да те държи за гащите да не паднеш е трябвало да предвидиш ,че може да те излъже и да се подсигуриш с парашут или въже или каквото е там.

Не знам дали осъзнаваш, ама този който трябваше да "те държи за гащите да не паднеш" сме ние феновете ...

Това феновете да издържат отбор го забрави ,никъде го няма по света,феновете ходят на стадиона като броя им е пропорционален на качеството на продукта на терена .И аз не искам да е така но това са реалностите .А жълтия който раздава съвети да се надява на чичко паричко, щото като дойдат на нашата гара да събират левчета ще го питам.

Ние никога няма да сме на вашата гара.Вие сте превозно средтво на релси по съветски образец,събирачо на бяло-черна техника.Ти беше ли под плаката ,,Коко сбъдва мечти''.Или чоплеше семки в ,,малката Италия''.Събирате левчета за да изкарате заплатите на Нежния,адвоката,почетният президент и рефера,а футбалерите ви чакат пари.Обясни от какво се издържа Нежния,защото аз лично знам.

Ти пък нещо много си се притеснил НИЕ на кой плащаме заплатите с НАШИТЕ пари ?!? Нали не се интересувахте от Локото ... "селски номера" ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Локомотив е вечен!

Мнениеот Пловдив1926 » 02 апр 2015 13:54

Какво му обясняваш на тоя потен селянин :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”